Skip to main content

Revista presei media - 22 iunie

 

Publicitate

Adevărul prezintă vânzările Libertatea şi Evenimentul zilei din primele trei luni ale acestui an, pe care grupul Ringier nu le-a făcut publice, după cum a semnalat paginademedia.ro AICI. Biroul Român de Audit al Tirajelor a publicat, vineri, ultimele date privind vânzările pe care le-a primit de la editorii de reviste şi de ziare. Compania Ringier şi-a menţinut decizia de a nu-şi face publice informaţiile. Din acest motiv, trustul de presă nu-şi va mai putea prezenta datele, pe site-ul BRAT, până la toamnă. Nici Gândul (MediaPro) şi Gardianul nu şi-au publicat cifrele.
Ringier rămâne fără cifre de difuzare

tabel-ziare-adevarul

Ziarul Cancan, al treilea jucător de pe piaţa tabloidelor la nivel de vânzări, ţinteşte în următorii ani poziţia secundă pe unul dintre cele mai competitive segmente, notează Business Standard. În acest sens, publicaţia a adoptat o serie de schimbări la nivel grafic şi editorial, susţinute de o viitoare campanie de promoţii. În plus, în primul trimestru, ziarul şi-a majorat veniturile din publicitate cu 400%.
Cancan se aşteaptă la triplarea veniturilor din publicitate

ctp-evz-21Cristian Tudor Popescu anunţă într-un editorial publicat, vineri, în cotidianul Gândul, că a înapoiat Consiliului de Onoare al Clubului Român de Presă diploma de membru de onoare pe care o primise. Motivul acestui gest îl constituie admiterea în CRP a tabloidelor Cancan şi Ciao. "Am nişte principii de la care nu abdic", a spus fostul preşedinte al CRP pentru HotNews.
Cancan şi Ciao îl determină pe CTP să renunţă la diploma de membru de onoare al conducerii CRP

mihaela-radulescu7Ultima ediţie a emisiunii Duminica în familie, realizată la Piatra-Neamţ, cu finanţare de 20.000 de euro din bani publici, a adunat tot oraşul în faţa camerelor, scrie Evenimentul zilei. „Este ultima emisiune din cariera mea de om de televiziune”, a spus Mihaela Rădulescu ieri, la ultima ediţie a „Duminicii în familie”, transmisă din oraşul ei natal, Piatra- Neamţ. În această ultimă ediţie a emisiunii, vedeta Antenei 1 a încercat să promoveze meleagurile nemţene, fiind difuzate imagini cu obiectivele turistice locale: telegondola şi telescaunul din Piatra- Neamţ, mănăstiri sau Parcul Natural Vânători Neamţ care găzduieşte o rezervaţie de zimbri.
Ultima emisiune pe bani publici a Mihaelei

Contextul economic actual a obligat advertiserii la ajustări ale strategiilor de marketing şi, implicit, ale bugetelor dedicate promovării, analizează Business Standard. Dincolo de companiile care au îngheţat bugetele sau le-au direcţionat exclusiv către mărcile din portofoliu care generează cea mai importantă parte a businessului, o serie de companii nu au avut încotro şi au urmat planul iniţial, în condiţiile în care acesta includea lansări sau relansări.
Bugetele de marketing, între anulări şi redistribuiri

Reţeaua Facebook a reuşit să-şi dubleze numărul de vizitatori unici faţă de luna mai a anului trecut şi a devansat fostul lider MySpace, mai scrie Business Standard. Cea mai importantă creştere a fost înregistrată de serviciul de microblogging Twitter.
Facebook a detronat MySpace

facebook

Tamango, vocea spoturilor Radio Guerrilla şi membru al trupei Shukar Collective, zace bolnav şi uitat în satul lui, scrie Adevărul, care face un reportaj la casa lui din Valea Plopilor. Cel care a cântat „la linguri şi din gură“ muzică arhaică ţigănească suferă de o pareză care îl ţine imobilizat de un an de zile.
Tamango, paralizat şi lipsit de grai

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • YODA YODA
    @Tudor Popa: Nu, nu tac deloc din gura, nu tac atunci cand un ziar ca Click ( ziar detinut de speculantul Dinu Patriciu - Adevarul Holding) fura zilnic de pe bloguri, iar tu te dai mare profesionist in presa scrisa. Vin cu cifrele Ringier? Poftimn? Pi ei au uitat ca au dosate pe la judecatorii de fals si alte chestii? Te rog frumos, hai sa fim decenti. Ei nu fac altceva decat sa parasca pe altii la nu stiu ce organisme, baietii sufera de paranoia, de la CEO si pana la multi ziaristi.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Tudor, se zice "a tăcea" în limba română. Deci sunt mai mulţi cei care mai bine tăceau :-)
  • Tudor Popa Tudor Popa
    YODA, ai ratat sansa de a tace din gura..pacat...
  • YODA YODA
    Ăştia de la Adevărul Holding, se pare, nu mai au somn cu vînzările Ringier. mai bine şi-ar vedea de petardele lor din trust, de ciorditori.

Trimite un comentariu

sus