Skip to main content

O curcă, două capre şi un porc premii la majoratul Antenei Satelor

 

antena-satelor-spectacolPostul de radio Antena Satelor şi-a adaptat aniversarea la publicul staţiei. La 18 ani de la apariţie, canalul public s-a gândit să-şi sărbătorească majoratul într-un sat din Neamţ Piatra Şoimului.

Publicitate

Lăsând la o parte dezbaterile tematice din 25 octombrie (precum Creşterea animalelor, o activitate rentabilă?) Antena Satelor pune la bătaie, într-o tombolă, câteva premii tentante pentru publicul staţiei. Mai precis, o curcă, un curcan, două capre şi ...un porc. Toate vii. Evident, porcul de Crăciun este Marele Premiu.

Condiţia de bază: să bateţi drumul până în comunca nemţeană, unde, de Ziua Recoltei, postul Antena Satelor a mai pregătit câteva evenimente. Iată câteva:

  • Cupa Antenei Satelor la Oină (cu participarea celor mai bune echipe – Biruinţa Gherăeşti Neamţ şi Frontiera Tomis Constanţa).
  • Crosul Mişcare pentru sănătate.
  • Spectacol folcloric extraordinar: Dor de Cântec Românesc.

Câteva date despre postul generos în premii “în viu”:

Audienţa pe zi în Bucureşti, în primăvară: 52.000 de ascultători (peste Realitatea FM, Guerrilla, Sport Total şi Gold FM)
Audienţa pe zi în mediul urban, în primăvară:212.000 de ascultători (peste Info Pro şi Magic FM)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu nu mă mir de audienţă, ba chiar sper că e ascultat! Dar în cazul ăsta nu fursecul mă încîntă, ci cîrnăciorul...
  • Veţi fi poate miraţi de faptul că Radio Antena Satelor este unul foarte ascultat. Fac pariu cu oricare dintre voi, deontologilor, care aştepaţi un fursec la conferinţa de presă a celor de la Focus Sat (Petrişor ştie!!!), că dacă Antena Satelor ar avea o licenţă pe FM, ar sparge piaţa.
  • Sunt din Neamt , s-ar putea sa o trimit pe mama la spectacol :))
  • Senzational! Importatorii ne-au regulat mica productie agricola , UE ne-a furat fecioria dar macar stim cine tzine curca.

Trimite un comentariu

sus