Skip to main content

Peştii de la miezul nopţii. Aveţi insomnii? Daţi pe N24.

 

Sunteţi obosiţi ? Stresaţi ? Insomniaci ? Postul de ştiri N24 a găsit soluţia. După miezul nopţii, seară de seară canalul difuzează… un acvariu. Breaking News cu peştişori exotici.

Publicitate

Este o alternativă inedită la interminabilele dezbateri de ştiri de pe canalele de ştiri. Efectul terapeutic adormitor este acelaşi, doar că fraţii Micula au găsit o formulă mai eficientă decât fraţii moguli Vîntu şi Voiculescu.

Credeţi că nu sunt amatori de acvaristică televizată? Cifrele arată că au fost destui români care au urmărit ultimele ştiri din acvariu, după cum veţi vedea în cifrele care urmează.

Mai întîi, câteva imagini relaxante, după o zi de muncă, cu sprijinul companiei Media Image:

Peştii de la miezul nopţii

[flashvideo filename=video/pestimici_n24.flv /]

Terapia N24 a fost îmbrăţişată de mii de români. Datele de audienţă arată că, în medie, cam 6-7.000 de telespectatori stau după miezul nopţii cu ochii în acvariu.

Au fost şi vârfuri de 17.000 de telespectatori. Pesemne că activitatea din acvariu s-a încins, iar masculii dezinhibaţi au început să-şi alerge partenerele cu branhii sub ochii camerelor de luat vederi (este voie, e după miezul nopţii).

Încă un amănunt: la o soluţie de criză, un acvariu pe măsură. Doar două tipuri de peşti (destul de populari) mişună în acvariul prin care se mai văd, din când în când siluetele cameramanilor: Xifo (cei roşii) şi sanitari (peştişorii albi care mănâncă de pe fundul acvariului).

Cameramanii, oglindiţi în acvariu

[flashvideo filename=video/pestimari_n24.flv /]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorinqk Sorinqk
    Si eu aleg postul N24 cu pestisorii. Dau de pe un program pe altul si cand vad ca nu este nimic interesant , las pe pestisori :) Pacat ca nu este si o muzica relaxanta pe fundal
  • Florin Anghel Florin Anghel
    Ca bine zici. Am la ce ma uita cand pe celelalte posturi se dau stiri electorale. :)
  • Foka Foka
    Am stat si eu odata cu ochii in acvariul N24. :) Un singur lucru lipseste. Muzica terapeutica.
  • dan dan
    my favorite TV show!

Trimite un comentariu

sus