Skip to main content

CONCURS: Câştigă invitaţii la cel mai aşteptat film al anului – Avatar!

 

CÂŞTIGĂTORII: Datorită numărului mare de înscrişi, paginademedia.ro a oferit încă o invitaţie, pe lângă cele patru iniţial promise. Iată câştigătorii, în urma tragerii la sorţi:

Publicitate
  1. Deea
  2. Bogdan
  3. Ioana
  4. Mihaela
  5. Nicoleta

Felicitări! Veţi primi în această seară, pe mail, toate detaliile.

avatar-2Paginademedia.ro pune la bătaie patru invitaţii de câte o persoană la avanpremiera producţiei Avatar, cel mai aşteptat film al anului.

Vrei să afli cum poţi câştiga una dintre invitaţii?

Tot ce trebuie să faci pentru a putea câştiga o invitaţie este să comentezi la acest articol, cu o adresă de email validă.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi aici, pe paginademedia.ro, după ora 18.00. Ora limită de înscriere (de introducere a comentariului) : 17.00.

Vizionarea filmului 3D regizat de James Cameron va avea loc la Hollywood Multiplex şi este oferită de LG Chocolate. Proiecţia are loc joi, 17 decembrie, la ora 17.45.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Epureanu Bogdan Epureanu
    Felicitari castigatorilor!
  • radu radu
    @Dana: Te rog foarte politicos dar insistent sa ma scutesti de dramatisme. Bineinteles ca am "vise", toti oamenii au vise de-a lungul vietii, e inevitabil. Sau te referi cumva la "visuri"? Am si dintr-alea dar pentru a mi le indeplini nu obisnuiesc sa post-ez semidrame prin subsolul blog-urilor.

    Cat despre ce-ti doresti tu de la "Mosu" nu pot decat sa constat ca, intr-adevar, oamenii cu bucurii marunte sunt si raman mici.

    Din intamplare, maine la ora aia sunt ocupat cu altceva si, suprinzator, nu am post-at ce am scris de dragul post-arii ci de dragului mesajului pe care am vrut sa-l transmit. Si mai surprinzator, ghici ce aveam de gand sa fac cu biletele daca le castigam?

    In final, ca sa dam si o concluzie, daca ai fi atat de inteleapta pe cat vrei sa pari ti-ai folosi energia pentru a rezolva cu adevarat problema (adica sa ii cumperi copilului biletele alea) si nu intr-o dezbatere cu un om ca mine (situat, in mod evident, sub standardele tale de empatie umana).
  • Dana Dana
    @Radu: De la inaltimea ta, ai uitat de unde ai pornit sau probabil ca ai fost sus mereu. Nu uita insa ca e posibil ca asa cum ai ajuns sus, asa sa si cobori. In afara de asta, sunt unii pentru care 45 lei inseamna mancarea pe o saptamana. Ai vrea sa vezi cum este sa nu ai ce sa mananci, dar sa ai vise? Iti doresc sa cunosti aceasta senzatie macar o luna. Uite asta imi doresc de la Mosu pentru tine. Sa-ti doresti sa mergi la un film si sa nu ai bani nici de mancare.
    Apropos tu de ce intinzi mana la pomana?
  • gbonline gbonline
    Well... in cazul asta, am castigat ? :D
  • cristi cristi
    vreau sa vad daca james cameron si-a pierdut sau nu din pricepere.
  • Bogdan Bogdan
    sper sa am noroc.
  • un om un om
    filmul e o porcarie ,la fel ca "2012"
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Gbonline, nu trebuie să meargă împreună. Invitaţiile sunt de o persoană fiecare.
  • gbonline gbonline
    Cei patru castigatori trebuie sa mearga impreuna? :)
  • vasile vasile
    Am mare pofta de Avatar servit la cinematograf. Fingers crossed.
  • Cristian Cristian
    Vreau si eu, ca sa ma duc cu prietena. In caz contrar il descarc de pe ODC, ca nu ne permitem sa mergem la mall sa-l vedem.
  • Tudose Elena Tudose Elena
    Sper sa am noroc si sa castig . Ii voi face o bucurie baiatului meu care numara zilele pana la premiera .
  • Mihaela Mihaela
    Imi doresc foarte mult sa vad acest film! Sper ca sunteti in relatii bune cu Mos Craciun. Asta i-am cerut si a promis ca imi indeplineste dorinta :))
  • cristi cristi
    abia astept :)
  • Radu Radu
    Sunt curios de ce a costat atat si daca nu arata ca niste desene animate mai sofisticate.

Trimite un comentariu

sus