Skip to main content

Evenimentul zilei interzis la Realitatea TV după vânzarea către B1

 

Postul Realitatea TV nu va mai cita informaţii din Evenimentul zilei. Potrivit unei comunicări interne a şefului postului, Cătălin Popa, Evenimentul zilei nu mai este "o sursă credibilă", după ce ziarul a fost cumpărat de Bobby Păunescu.

Publicitate

Şeful Realitatea TV are suspiciuni că informaţiile din Evenimentul zilei sunt orientate pro PDL. Doar în situaţii excepţionale, informaţiile din Evenimentul zilei pot fi citate pe postul lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Iată comunicatul către editori, semnat de Cătălin Popa:

"Vă rog ca, începînd de acum să nu mai citaţi pe RTV informaţii din Evenimentul zilei. De săptămîna trecută, EVZ şi Capital sunt echivalente cu B1, adică o sursă de informaţii puţin credibilă, un conglomerat media condus de politicieni PDL, care transmite informaţii dintr-o anumită perspectivă.

Dacă consideraţi că, în situaţii excepţionale, există o informaţie exclusivă pe care o are EVZ şi care este confirmată de suresele noastre, mă sunaţi la orice oră şi ne consultăm".

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • neinteresant neinteresant
    Trecem peste greselile de exprimare din mesajul directorului. Cum trece si el peste aceleasi greseli cand sunt facute de angajati...
  • serar serar
    In redactia evz televizoarele sunt toate pe postul Realitatea tv. Cateodata nu te poti intelege cu cel de langa tine atat de tare au sonorul, dar... redactorii trebuie sa auda mai bine stirile. Mai bine s-ar uita la B1.
  • lupa_moralista lupa_moralista
    comentariul anterior era pentru mihnea
  • lupa_moralista lupa_moralista
    da linkuri catre cel putin 4 stiri dintr-o zi de pe rtv.
  • mihnea mihnea
    Sa fim seriosi.fara nicio suparare citesc evenimentul zilei cam de 4 ani dar in ultimul timp cel putin pe online evz dau stiri la greu de pe rtv .in weekend evz se transforma in transcrierea RTV.Oricum dupa noua mutare o sa se duca la fund de tot indiferent de unde mai fura stiri Realitatea, Antena 3.
  • Radu Boncea Radu Boncea
    Amuzante copilariile astea din media...totul seamana cu paruiala intre femei sau boxul intre canguri. 'Beligerantii' inchid ochii si se arunca in lupta, fara insa a avea vreun plan sau vreun scop in sine si intr-un final se ajunge la acelasi rezultat ca si atunci daca nu ar fi sarit la paruiala.

    Ar fi fost ceva daca s-ar fi permis duelurile, ca in vremurile bune...probabil la mai mult de jumate din jurnalisti li s-ar fi cantat demult prohodul, dar cel putin lucrurile ar fi fost lamurite.
  • clarice clarice
    consultarile sunt cu vîntu? ca sa stiu si eu pe cine citez daca-mi da prin cap sa preiau o informatie de la RTV :))
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Nepotul lui Nicolae Popa si-a pierdut mintile, probabil, altfel cum sa interzici o sursa pe impresii, nu pe ce da, verificat? Adica daca nu era la Bobby Paunescu putea fi preluat, fara nicio verificare, era de-al nostru, nu mai trebuie verificat? Banii multi, plus amenintarea pierderii lor, dau un cocteil molotov psihic foarte periculos!
  • Nora  Burghelea Nora Burghelea
    Ma bucura cum Catalin Popa îi papă banii lui Sorin Ovidiu Vântu. Despre acest șmecheraș, Catalin Popa, vom mai auzi.
  • @WickerMan @WickerMan
    Daca nu citeai inainte, de acum vei face acelasi lucru. ”nici atat” nu-si afla locul. Punctele de suspensie sunt pentru impresia artistica, nu?
  • Paul Mateescu Paul Mateescu
    Foarte interesant, dupa spectacolul pe care Realitatea TV l-a dat in preajma alegerilor, si pe care il continua si astazi, spectacol care poate fi numit oricum, numai jurnalism echidistant nu.
  • WickerMan WickerMan
    Nu citeam nici inainte iar acum nu voi citi nici atat oficiosul...Daca si Realitatea TV s-ar putea scapa de proprii "oficiosi" ar fi f. bine
  • necitatul necitatul
    bun, foarte bine, dar ce facem cu materialele pe care realitatea tv le plagiaza dupa EVZ, fara sa citeze sursa? cu alea ce facem? huh? are catalin popa o solutie?
  • Evz 2 Evz 2
    Nu mai tarziu de azi, ati citat din Evz materialul cu ministrii urmariti de fisc fara sa spuneti sursa. A fost inainte sau dupa comunicat? Sursa e credibila sau vine dinspre PDL?
  • EvZ EvZ
    Ipocritilor de la Realitatea!

    Inainte, ne luati subiectele fara sa ne citati. De acum nu veti mai face asta, asta vreti sa spuneti? Sau ca o sa continuati sa va comportati ca niste jeguri fata de munca unor colegi de-ai vostri?

Trimite un comentariu

sus