Skip to main content

Vedetele Lucian Mândruţă şi Alessandra Stoicescu, înlocuite de mai puţin cunoscuta Alina Petrescu

 

alina_petrescuSchimbare la Observatorul principal al Antenei 1. Vedetele Lucian Mândruţă şi Alessandra Stoicescu vor fi înlocuite în câteva săptămâni de mai puţin cunoscuta Alina Petrescu. Antena 1 anunţă şi o schimbare de abordare a Observatorului de la ora 19.00.

Publicitate

Alina Petrescu vine de la Antena 3, unde a prezentat emisiunea News Magazine. Alegerea ei este o surpriză, după ce toate informaţiile îl dădeau ca viitor prezentator pe Mircea Radu.

Ce vor face Mândruţă şi Stoicescu? Cel mai probabil, Lucian Mândruţă va realiza o nouă emisiune, un show de seară după modelul The Colbert Report, aşa cum paginademedia.ro a scrir AICI.

Alessandra Stoicescu rămâne cu emisiunea săptămânală Q&A, de pe Antena 3, care ar putea ajunge să fie programată zilnic.

Mircea Radu a testat şi el pupitrul de prezentator al Observatorului. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, în toamnă este posibilă revenirea vedetei la Antena 1, însă pe un format de divertisment.

Mai puţin senzaţional

După ce în ultimele luni Observatorul s-a orientat către o formulă tabloidă (sub influenţa lui Gheorghe Voicu, fost 7plus), programul de ştiri se formatează din nou: mai puţin senzaţional.

Sorin Alexandrescu, director executiv Antena 1:

“Am investit semnificativ pentru a transforma complet stilul de prezentare a ştirilor, mizând mai puţin pe aspectul senzaţional şi punând accentul pe informaţia pură şi autentică din spatele evenimentelor care afectează zilnic viaţa românilor.”

Noul Observator va fi promovat cu sloganul “Ştiri ca-n viaţă”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • leo leo
    Alina Petrescu este o profesionista,o va depasi pe Sandra.
    pt stiri mai selectate este potrivita
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Aia cu atribute fizice o spun bărbaţii care n-au bucurii acasă. Din moment ce ei habar n-au despre ce vorbeşte prezentatoarea, nu pot decît să se uite la ţîţe, atît lucru pot percepe cu creierul mare cît nuca.
  • m1ha1 m1ha1
    pai normal sa-i scoata
    aveau salarii colosale in criza
  • paul paul
    O urmaresc pe Alina Petrescu inca de cand era la TVR iar experienta de acolo si mai ales cea dobandita la Euronews se vad.
    E o fata frumoasa, inteligenta si serioasa. In plus, este o persoana calda, poate prea blanda pentru dramele sangeroase pe care le va prezenta in fiecare seara.
    Oricum, eu o admir mult si ii prevad un viitor luminos in televiziune. Felicitari!

    Daca ar prezenta Observatorul impreuna cu Alessandra? Ideea nu e cea mai originala (PoliticEle - Realitatea TV) dar Alessandra Stoicescu merita mult mai mult respect.
  • edward edward
    Pe oricine ar aduce Antenele la pupitrul stirilor, cat timp Esca e la Pro ii rupe pe micuti
  • babanul babanul
    Draga Ionut, nu-ti mai da ridicol cu parerea. Uita-te pe stirea urmatoare din acest blog si-ti vei raspunde singur. Lumea vrea sa vada altceva decat gri, plictisitor si previzibil. Pe vremuri, oamenii se uitau peste gard cand vecinul isi alerga nevasta prin curte, acum se uita la TV...
  • simona simona
    adevarul e ca mai jos de atat nu poate fi observatorul. mandruta a ingropat stirile de la 19. schimbarea lui e benefica mai ales dupa episodul cu "Ciao" dar si cu scandalul cu Gheorghe. Indiferent pe cine pune la 19, Observatorul va fi pentru totdeauna pe locul 2.Implicarea in campanie va apasa tot timpul pe umerii angajatilor lui Felix Motanul
  • florin_L florin_L
    In cateva saptamani, adica de luni, 15 feb. Sunt de acord ca nu e corect fata de Sandra, care s-a identificat cu jurnalul de la 19, dar o apreciez si pe Alina, care are ceva experienta remarcabila in spate, prezenta fizica placuta si nu tocmai gen "tvr", desi a trecut si pe acolo. Oare constituie avantaj ca Esca lipseste de pe ecran perioada asta?
  • observator cu observatii observator cu observatii
    3 observatii:
    1. Mai nou vedem ca sorin alexandrescu ne explica ce si cum cu evenimentele din spatele stirilor. Pai dom' dir.gen matiescu e-n concediu ?dar dom dir.gen oancea? Petrisor ne esti dator cu un interviu exclusiv cu noul sef...
    2. @ contribuabil - f logic ce spui...pronostic: "noul" observator nu va face nici mai mult nici mai putzin decat ala vechi!vorbim in 6 luni cand consultantii englezi vor fi un pic mai bogatzi si un pic mai departe de baneasa:-)
    3.bafta, alessandra !.
  • Ionut Ionut
    Eu zic ca e timpul ca Observatorul si Stirile Pro sa se reintoarca la stirile semnificative si sa mai lase faptul divers. Este aberant sa deschizi jurnalul cu stiri despre accidente rutiere comune sau despre victime ale nu stiu caror abuzuri. Stirile ar trebui sa fie scurte, relevante si frumos ambalante. Mai putin dramatism, mai putina exagerare si mai multa aplecare catre lucrurile importante.

    E pacat sa ai echipe de profesionisti care sunt puse sa realizeze materiale jenante, in loc sa faca reportaje interesante, anchete, interviuri sau alte genuri ale jurnalismului. Audienta va ramane mare daca oamenii stiu sa imbrace atractiv lucrurile semnificative.

    Cat despre Alina Petrescu, e o fata desteapta si echilibrata care ar face o echipa buna cu Vlad Petreanu. Eu nu inteleg cum poti sa ai un om asa de bun ca Vlad Petreanu si sa nu-l tii sef la stiri.

    Unde sunt stirile care dezvaluie lumea fara sa o judece?
  • Contribuabilul Contribuabilul
    Parerea mea e ca a fost o decizie gresita. Cine doreste sa vada stiri "serioase" si profesioniste gen Alina Petrescu se uita la posturile de stiri sau la TVR. Observatorul si Stirile Pro TV ar trebui sa ramana in zona mai "relaxata" si mai putin incrancenata a jurnalelor (infotainment), iar cei doi prezentatori de acum se potriveau de minune. In plus ar fi trebuit mai mult respect acordat Alessandrei pentru anii pe care i-a petrecut acolo. E ca si cum Pro TV-ul ar da-o afara pe Esca.

    Dar remarc inca o data faptul ca daca spun consultantii englezi ceva, atunci asa trebuie sa fie. Ai nostri nu au cap sa gandeasca. Oare englezii cunosc mai bine piata noastra de televiziune si publicul roman?!
  • radu radu
    Si eu cred ca Alina Petrescu este o alegere buna. Imi placea cum se prezenta la emisiunile de pe A3.
  • REX MAX REX MAX
    era si timpul ca Mindruta sa plece.
    uitati-va la formatele de la tv-consacrate: CNN, BBC, etc sunt folositi persoane de 40-50 de ani , intelignte si capabile sa sustina o discutie cu un invitat...
    In Romania avem cititori de promtere..Esca, Iulia, Mandruta, Radulescu de la TVR...
    bun ar fi Vlad Petreanu...
  • zapata zapata
    Io as fi incercat cu Simona Gherghe... :D
  • Kolima Kolima
    Dana Grecu are nervi, nu nerv. Ma rog, s-o aduca pe aia, daca isi doresc o emisiune gen "Gestapo va informeaza"

Trimite un comentariu

sus