Skip to main content

Directorul de vânzări al NewsIn preia conducerea agenţiei

 

Ştefan Toma, director de vânzări al NewsIn, a fost numit director executiv al agenţiei din grupul Realitatea Caţavencu. De la demisia fostului director Cosmin Popa, la începutul anului, NewsIn a fost condusă, interimar, de Mihnea Vasiliu.

Publicitate

Mihnea Vasiliu, pentru paginademedia.ro:

“Este o numire pe un post care era vacant. Eu am preluat temporar proiectul acum câteva luni. Ştefan Toma s-a ocupat înainte de vânzări şi tocmai de aceea l-am ales. Profilul lui este al unuia care să crească veniturile”.

Mihnea Vasiliu a declarat că agenţia NewsIn va rămâne, ca structură de proprietate, în grupul Realitatea Caţavencu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cunoscator cunoscator
    Aveti dreptate, omul a fost sofer la Accor si a fost numit de Cosmin Popa director de vanzari la Newsin. Performantele lui cred ca va sunt cunoscute!!!!!!!!!!!!!Nu cred ca are rost sa mai comentez.
  • Bianca Dragusanu Bianca Dragusanu
    Oameni buni,

    Individul acesta pe nume Stefan Toma este un AGRAMAT. Marian ai dreptate!L-am cunoscut si chiar el se lauda ca nu a citit nicio carte toata viata lui, ca nu are rabdare. Mai bine se uita la un film.( BRRRR). Cat despre studii parca zicea ca a facut facultatea la Biotera dadea banul si ii treceau aia notele in catalog!

    Acesta este profilul directorului de succes in Romanica!!!!!
  • Marian Dedu Marian Dedu
    Doamne fereste! ptiu drace! nu-mi vine sa cred,omul asta nu stie sa vorbeasca romaneste corect, sa scrie nici atat! e un zero fara studii care a ajuns director. Vreau sa emigrez in Congo!
  • Radu Radu
    Omul asta nu a fost in stare sa vanda cand avea ce, acum ce mai vinde? :))
  • Cristina Cristina
    Director peste ce? Sau, ma rog, peste cine? Patru sau cinci editori si-au dat demisia, nu a fost adus nimeni in locul lor. Pe langa cei dati afara sau ramasi doar cu CM, inca patru reporteri au plecat de bunavoie si nesiliti de nimeni.

    Ce a ramas la NewsIn, din punct de vedere profesional? Si cei care au ramas si poate inca sunt onorabili, la ce folos? Mai bine se inchidea din iarna, le dadea tuturor o sansa. Asa, intra in randul celor care decredibilizeaza presa.

Trimite un comentariu

sus