Skip to main content

GEST FRUMOS: Ziarul Financiar îi mulţumeşte în ziar Ralucăi Badea, acum şefă la revistele Adevărul

 

Raluca Badea a primit un cadou de la foştii colegi de la Ziarul Financiar, astăzi, în prima ei zi de şefă la revistele Adevărul Holding.

Publicitate

Într-o coloană de jumătate de pagină, Ziarul Financiar îi mulţumeşte Ralucăi Badea, în pagina 2, pentru activitatea ei la cotidianul editat de Publimedia, unde aceasta a lucrat încă de la înfiiţare.

"Pentru Raluca, Ziarul Financiar a fost viaţa ei de zi cu zi, a muncit din plăcere aici, atât în vremurile grele, cât şi în cele bune, a apărat şi a respectat acest ziar cum puţini pot pretinde acest lucru.

Într-o lume a presei în care dacă nu eşti în prim-plan, dacă nu te vezi pe sticlă este ca şi cum nu ai lucra la un ziar, ea a preferat să rămână discretă, în spatele unui calculator şi să contribuie altruist la creşterea brandului Ziarul Financiar".

La Adevărul Holding, Raluca Badea a preluat conducerea revistelor de la Răzvan Ionescu, fostul director al Diviziei reviste. Acesta din urmă a fost numit director al Diviziei Web din Adevărul Holding.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gerula2 gerula2
    ziarul financiarul, cum ai scris tu, petri, poate sa ii multumeasca sfantului ca mai exista, ....cat desprte ziarul financiar, poate sa multumeasca multitudinii de prostovani care il citesc...in halul in care este.
  • Raluca Zamfir Raluca Zamfir
    Felicitari ZF ! Felicitari Ralucai Badea !
  • MotherCare MotherCare
    14 ani la acelasi loc de munca nu inseamna si o garantie a profesionalismului. Poate n-a plecat pt ca avea o leafa prea buna si n-o lua nimeni. Iar de luat a luat-o Imre, cel caruia ii scria articolele despre restaurantele unde papau pe de-a moaca.
  • laurentiu laurentiu
    eee, uite asta gest frumos, sincer!
  • geo geo
    frumos gest...ce nu se pomeneste este ca pag 2 coloana stinga este putin vizibila, cei care citesc ziarul avind obiceiul sa vizualizeze mai intii pag 3...
  • iulia iulia
    nu te.ai prins, petrisor? ii multumeste doar ca sa se prinda firmele colaboratoare ca badea nu mai lucreaza la ZF si astfel badea nu mai are posibilitatea sa se foloseasca de numele ZF! mai bine multumesti in ziar decat sa iei teapa!

Trimite un comentariu

sus