Skip to main content

Mădălin Ionescu, schimbat de la Acces Direct cu Simona Gherghe

 

Acces Direct are un nou prezentator din noul sezon. Mădălin Ionescu a fost înlocuit la prezentarea emisiunii cu Simona Gherghe, anunță Antena 1.

Publicitate

Ea va începe să prezinte emisiunea la 30 august.

Mădălin Ionescu, spun reprezentanții Antena 1, “rămâne în echipa Intact și va reveni alături de telespectatori cu un proiect nou.

Potrivit informațiilor obţinute de Paginademedia.ro, Mădălin Ionescu va realiza o emisiune la Antena 2.

Tabloidul Cancan titrează astăzi, pe prima pagină, că "Divorțul, amanta și fițele l-au scos din grilă pe realizatorul de la Acces Direct".

Cancan:

"Decizia înlocuirii lui Mădălin Ionescu a fost luată de conducerea postului în urma unei evaluări a fostului prezentator, care a relevat faptul că imaginea lui a fost puternic zdruncinată de scandalurile din viața personală. Relația cu subalterna lui, Cristina Sișcanu, care a condus la divorțul de soția lui și părăsirea căminului conjugal, l-au transformat în persona non grata pentru șefii de la Antena 1."

Anunțul Antena 1:

Simona Gherghe va prezenta Acces Direct

Incepand cu aceasta toamna, telespectatorii o vor putea urmari pe Simona Gherghe in calitate de moderator al show-ului Acces Direct. Din 30 august, celebra jurnalista isi va dedica cariera unei noi provocari.

Cu o cariera excelenta, dupa aproape noua ani in care a adus cele mai relevante stiri in casele romanilor, Simona Gherghe paseste sigur in lumea divertismentului. “Dupa aproape noua ani in care am prezentat stiri, dupa patru editii speciale “Geniali”, am ales sa fac o schimabare. Jurnalismul pentru mine inseamna inainte de orice o mare pasiune, iar acum aceasta pasiune se va vedea intr-un alt proiect. Dupa colaborarea cu domnul Valeriu Lazarov, m-am simtit mai bogata spiritual si implinita profesional. Am experimentat o alta fata a jurnalismului, o lumea care m-a cucerit. Da, Acces Direct este o provocare frumoasa si am incredere ca va fi totul bine.”, a declarat Simona Gherghe.

Madalin Ionescu ramane in echipa Intact si va reveni alaturi de telespectatori cu un proiect nou.

Pentru frumoasa jurnalista, Acces Direct nu va fi primul proiect de succes pe care isi va pune amprenta. Simona a moderat nu mai putin de patru editii speciale de “Geniali”, format produs de maestrul Valeriu Lazarov si prin care au fost omagiate patru personalitati incontestabile ale tarii: Draga Olteanu Matei, Sofia Vicoveanca, Angela Similea si Margareta Paslaru.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Este clar ca nu au fost motivele schimbari lui Madalin nu au fost cele conjugale si daca au fost Inseamna ca sotia are tecere pe undeva pe sus mai mare , sau persoana care a decis schimbare nu o intereseaza banii sau pur si simplu nu a mai vrut el .
  • Madalin era perfect incadrat in emisiunea Acces Direct.Am urmarit-o pe Simona si nu-mi place: intonatia vocii ei este constanta, nici nu-ti dai seama daca urmeaza ceva important sau ceva grav sau ceva muzica.Pur si simplu turuie ca masina de spalat.Plus ca deja sunt prea multe blonde care prezinta, mai vrem si barbati.Ce legatura are viata personala a unui angajat cu profesionalismul???? Numai Antena 1 ar fi putut sa bage un asemnea motiv de 2 bani.Daca in ultimul an am fost telespectator fidel la AD pt ca era madalin, de acum in colo voi fi telespectator emisiunii facute de el.Simona gherghe nu-mi place ca si moderator.Ii doresc succes daca va putea sa castige audienta, dar pe mine nu.
  • Ce goanga in explicatia Antena 1. Madalin Ionescu realiza o emisiune de trash tv si sefii Antena 1 sunt afectati de divortul lui. There's a lot of idiots in this world!
  • Pe alta nu gaseau s-o puna? Fata asta, Simona Gherghe, este una dintre cele mai negativiste aparitii TV de pe la noi.
  • Tampenie mai mare n-am auzit in ultimul timp. Astora de la Antena parca nu le e d'a buna, schimba intruna prezentatori,parca sunt patronii din fotbal care schimba, una-doua, antrenorul.
    Iar s-o pui pe draga de Simona sa prezinte emisiunea aia infecta e o mare tampenie, repet!
  • Offff..off draga noastra Antena ..pacat ca nu ai conducerea pe care o meriti !
    La tine tot ce merge ..e stricat rapid !! Asa au facut cu multe emisiuni de ale tale !

Trimite un comentariu