Skip to main content

RECORD VIRAL: Imnul Crizei KK-MAKA, 300.000 de vizualizări în doar două zile!

 

Parodia KK-MAKA, realizată de “Serviciul Român de Comedie” a adunat 240.000 de afişări numai pe youtube, în doar două zile de la postarea clipului. Dragoş Muşat, unul dintre autorii parodiei, a declarat pentru paginademedia.ro că filmul a adunat, în afară de vizitatorii de pe youtube şi alte zeci de mii de afişări de pe alte site-uri care au preluat filmul, printre care protv.ro (site-ul “mamă” al clipului), src.protv.ro, trilulilu, realitatea.net şi videonews.

Publicitate

Clipul KK-MAKA, făcut de Serviciul Român de Comedie este o parodie după cunoscuta melodie “Waka Waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal de anul acesta interpretat de Shakira.

Dragoş Stoica, Claudiu Maier, Valentin Darie şi Cosmin Natanticu au filmat în mai multe locaţii din Bucureşti, dar şi la o stână la 40 de kilometri de Capitală (pentru momentul Becali).

Toni Grecu:

“Ne-am machiat şi ne-am schimbat pe borduri sau prin maşini, am fost asaltaţi de turişti germani care alergau cu aparatele foto în mână să ne facă poze, ne-au vizitat şi nişte cetăţeni rromi sosiţi în apropiere la o nuntă, dar au venit şi poliţia şi SRI-ul. Cei din urmă şi-au făcut datoria de onoare de a apăra ţara de nişte ciudaţi, care făceau filmări stranii, cu fete în haine africane, în faţa Guvernului.

Strada era împânzită, mai ales că la un moment dat a trecut întâmplător şi coloana unui demnitar pe lânga noi. Ne-au făcut poze la buletine, ne-au luat datele, dar nu ne-au dat amendă. Oricum, dorinţa noastră e să aducem un zâmbet pe faţa destul de tristă a romănului”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ElCucui ElCucui
    @Dumi & Claudiu. Petrisor a evaluat corect. 193k sunt adunate pe postarea autorilor. Aia initiala, originala cum ar veni. Apoi mai sunt fo 30 de postari ale clipului pe youtube cu cate 10k-30k puse de entuziastici. Daca le mai aduni si pe alea extra-youtube ai sa vezi ca suma clickurilor trece de 300k. P-ala, mare, alb, cu casca, care respira greu in curte la Kamikaze l-ai vazut? E taticu, ba!
  • Claudiu Claudiu
    @Dumi
    pana diseara aduna 300.000, cu cei 30k si de pe trilulilu :))

    In orice caz, e plin de retarzi care au preluat si postat pe youtube si ei acelasi clip.
  • Dumi Dumi
    Ah cat despre calitatea "Imnului"...se adreseaza, probabil, muncitorilor pe bascula bautori de Unirea si bere la PET.
  • Dumi Dumi
    300.000? Linkul dat de tine pe youtube are undeva la 193.000 ... restul pana la 300.000 unde sunt?
  • Claudiu Claudiu
    Aazut-o de cateva ori, asta nu inseamna ca e ceva fain, doar ca are expunere, atata tot. Din partea mea e o porcarie...dar nah.
  • laurentiu laurentiu
    se pare ca a prins pe retelele sociale si de aici a avut asa succes.
  • Ionut Oprea Ionut Oprea
    Aoleu, cata "viralitate". Pai e normal, daca pui caca in refren, sa se mire multi, asta insa nu inseamna "performanta media". Sigur, daca te apuci sa compari cu clipuri normale, cu bun simt, diferenta e mare, dar daca o compari cu alte banalitati care contin obscenitati, nu e mare lucru.

Trimite un comentariu

sus