Skip to main content

EXCLUSIV: Dinu Patriciu este partenerul lui Roşca Stănescu în proiectul CorectNews

 

Platforma online CorectNews va fi dezvoltată de Sorin Roşca Stănescu în parteneriat cu omul de afaceri Dinu Patriciu, a declarat Sorin Roşca Stănescu, în exclusivitate, pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Corect News, proiectul online despre care paginademedia.ro a scris aici, va fi lansat la începutul lunii noiembrie. Dinu Patriciu este investitorul principal.

În platforma Corect, Dinu Patriciu deţine 60%, iar Sorin Roşca Stănescu 40%.

Sorin Roşca Stănescu pentru paginademedia.ro:

“Chiar dacă Dinu Patriciu este majoritar, el funcţionează ca un investitor. Nu se poate lua absolut nicio decizie şi nu se poate schimba nimic fără mine”.

“Pot să spun că proiectul va avea şapte ziare nişate”, a mai spus Roşca Stănescu adăugand că platforma va implica aproximativ 60 de oameni.

Potrivit lui Roşca Stănescu, investiţia în proiect se ridică la 2 milioane de euro. Astăzi a fost lansată prima etapă a proiectului Corect. Este vorba de CorectBooks.com, o librărie virtuală prin care se pot cumpăra cărţi în format electronic.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Duo escrocii. Castignat ridendo mori. Unde nu-i caracter, vai de proiect.
  • Buna ziua,ma numesc Pop Dumitru,50 ani,profesor,domiciliat in loc.DEVA,felicitari pentru asocierea in proiectul CorectNews,domnilor Dinu Patriciu si Sorin Rosca Stanescu,chiar daca ar trebui sa urmez un curs de jurnalistica,mi-ar face placere sa ma aveti in atentie pentru o colaborare din aceasta zona a Ardealului in viitor.m-ar interesa si deschiderea unui centru MiniMax.ro in colaborare cu d-l Dinu Patriciu,aici in DEVA,mai ales ca detinem teren si spatiu in DEVA si Geoagiu unde am putea dezvolta aceste propuneri.Daca am fost destul de coerent si explicit,cu tot respectul va rog sa indrumati aceste informatii catre percoanele responsabile in aceasta directie,sa ma imformati,invatati,ajutati sa pot devenii un bun colaborator al domniilor voastre in zona,va multumesc,Prof.Ec.Pop Dumitru.
  • offtopic: felicitari pentru instalarea pluginului pentru cenzurarea comentariilor cretine.
  • Frumos!!!cel mai frumos tandem!...nici ca se putea alta combinetie? un mogul cu o scirba de ...cica ar fi JURNALIST!!!!
    Lasa-ne Sorin Rosca Stanescu ,ca esti sub orice critica ,nu-ti mai merge nimic,nu te-ai convins? Gindeste mai bine...POZITIV, si vei vedea ca totul se schimba in bine!!!!
  • Felicitarii Domnule Stanescu foarte frumos si benefic pentru populatie succes si s-a va ajute Dumnezeu numai MASS MEDIA mai poate face o schimbare in aceasta tara
  • Cred ca mai indicat era la ce calitate au unii jurnalisti sa isi spuna RectNews si in niciun caz Corectnews
  • Mai mafie decat un proiect SRS-Patriciu s-o putea...? Cred ca numai daca s-ar mai baga si Vantu cumva...
  • alti bani dati de patriciu aiurea.. cum spunea cineva o sa fie platforma corectfail sau corectjail mai bine

Trimite un comentariu

sus