Skip to main content

CONCURS MESERII MURDARE 2: Care e cea mai utilă meserie murdară

 

ACTUALIZARE:

Publicitate

Concursul 2 a luat sfârşit. Vezi AICI cine a câştigat.

Paginademedia.ro și Discovery Channel vă invită din nou la un concurs de Meserii murdare.

Întrebarea concursului: "Care ți se pare cea mai utilă meserie murdară și de ce?"

Postează răspunsul tău în comentariie la acest articol și poți câștiga:

1 Ipod
1 rucsac Discovery
1 memory stick de 14 gb

Câștigătorii vor fi aleși săptămâna viitoare de echipa Discovery Channel.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Daca stm bine sa ne gandim, avem nevoie de toti oamenii care fac meserii murdare. Poate nu ar trebui sa ii etichetam asa aspru! Zic!
 • In opinia mea cea mai murdara dar utila meserie este acea de vidanjor deoarece daca astfel de persoane nu si-ar face treaba am sta cu toti in c*c*t pana in gat
 • Cea mai utila meserie murdara ...este cea de gunoier!
  Nu are nimic exotic, eroic, ...nu incita vise, pasiuni dar este esentiala pentru functionarea societatii in ansamblu, lipsa acestei meserii ar conduce rapid la un peisaj similar celui din filmul Idiocracy (2006), sau celor generate de criza deseurilor din Neapole 2006-2007, urmate probabil de molime (vezi principalele cauze ale epidemiilor din Londra), dezintegrarea asezarilor urbane asa cum se prezinta ele astazi supravietuid probabil asezarile omenesti la nivel de comuna in care fiecare isi gestioneaza individual deseurile, las la imaginatia voastra ce o sa se intample cu populatia urbana existenta :)
 • treaba de medic mi se pare frumoasa eu as vrea sa devin medic veterinar...ar putea cineva sa ma informeze ?ma contactati la:[email protected]
 • “Dupa cu e vorba din batrani:

  Iese maistrul mandru pe marginea canalului candva cu ochi plin de rahat, se sterge cu dosul palmei pe obraji si frunte, se scutura, il bate parinteste pe umar pe ucenic si-i spune:

  “Baiete, asculta aici la mine. Sa pui mana sa-nveti meserie ca alfel toata viata o sa cari numai la trusa aia de scule!”

  de aici ajung la concluzia ca cea mai utila meserie murdara este cea de maistru vidanjor, dupa ce ca mai cureti canalul de rahat ii mai inveti si pe altii sa iti fure painea de la gura”
 • Medic legist. Desi se castiga bine, locul sau este printre cadavre, unde mirosul este groaznic si ..imaginile vorbesc de la sine.

Trimite un comentariu