Skip to main content

EXCLUSIV: Vîntu: Din seara aceasta, Sebastian Ghiță nu mai este managerul Realitatea TV

 

Publicitate

ACTUALIZARE 2:Dragoș Nedelcu - "Sebastian Ghiță are interese ascunse". Interviul aici.

ACTUALIZARE 1: Sebastian Ghiță - "În luna martie, angajații și-au primit salariile direct de la Asesoft". Interviul aici.

Sorin Ovidiu Vîntu a decis duminică să rupă contractul cu Sebastian Ghiță. "Din seara aceasta, Sebastian Ghiță nu mai este managerul Realitatea TV", a declarat Sorin Ovidiu Vîntu în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Sorin Ovidiu Vintu, în exclusivitate pentru paginademedia.ro:

"Am luat decizia rezilierii contractului de management cu Sebastian Ghiță. Urmează să formalizăm din punct de vedere legal această decizie pe care eu am luat-o deja."

Ce se va întâmpla cu banii investiți deja de Sebastian Ghiță?

Sorin Ovidiu Vîntu:

"Instanța va decide în ce măsură contractul cu Realitatea a fost respectat."

"Eu nu am contract cu domnul Vîntu", spune Sebastian Ghiță.

"Eu nu am un contract cu domnul Vîntu. În acte proprietarul Realitatea este domnul numit Vitalie Dobândă. Consiliul de Administrație al Realitatea, după ce obține decizia Adunării Generale a Acționarilor, trebuie să deschidă o acțiune în instanță", a declarat Sebastian Ghiță pentru paginademedia.ro.

"Contractul nu poate fi rupt decât după ce Asesoft primește o sumă mai mare de 20 de milioane de euro", a mai explicat Sebastian Ghiță pentru paginademedia.ro.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • sunt fratele unui raket, vin sa-ti iau gatu' paraliticule!! Te ingrop cu tot cu comunistii si securistii care sunt in spatele tau!
 • Foarte interesanta punerea in pagina pe site! Un text vechi de 3 zile, intre timp rasuflat, sta in deschidere, neschimbat, troneaza, in timp ce, sub el, textele actuale, inclusiv pe acelasi subiect, care anuleaza afirmatiile din primul, colcaie pe la subsol! Obiectivitate maxima! Deci, traiasca vintu care l-a dat afara pe ghita!
 • Cel mai grav este ca, astfel de oameni (organizatii) detin si se joaca (la propriu) cu o puternica televiziune DE STIRI. Mai are cineva pretentii la jurnalism, corectitudine si informare corecta??
 • eu ma tem ca adevarul e undeva la mijloc. Mafiotii intre ei se inteleg pana la urma....doar e an preelectoral, nu-i asa?!
  si intre timp lumea de acolo primeste salarii cu intarziere.
 • Domnu' Vantu, ne produci o imensa sila! Probabil ca nu iti pasa dar candva toate aceste resentimente te vor afecta la buzunare macar adica acolo unde te doare mai tare!
  Nimic din ce ai facut nu a reusit in presa asta, 5 ziare incepute de tine au disparut iar acum iti joci ultima carte cu aceasta televiziune care nu mai merita niciun fel de respect si credibilitate. Sper din toata inima sa pleci in Coasta de Fildes si sa ramai acolo si tu si urmasii tai! sau in Bora-Bora ca e mai departe!
 • Hehehe..daca Ghita are dreptate si contractul nu poate fi reziliat decat in instanta, domnu' sov o sa o cam ia in barba. Ideea este ca de data asta se bate cu unul care are probabil la fel de multi bani ca el, poate chiar mai multi azi. Ca atare, avocatii vor fi niste oameni foarte fericiti si ne asteptam un meci Sebi-Ovi, adica un fel de pepe-oana, dar in media:)
 • Exact ca-n cazul FNI, Vantu nu semneaza acte, l-a pus pe un mnimeni sa semneze contractul cu diavolul...Vitalie Dobândă.

Trimite un comentariu