Skip to main content

Evenimentul zilei, noua structură a editorilor

 

Noi şefi de secţie la Evenimentul zilei, după plecările de săptămâna trecută. Printre aceştia: Florin Ciornei (Politic), Alexandra Olivotto (Showbiz) şi Magda Spiridon (Eveniment/Reporteri speciali).

Publicitate

Săptămâna trecută, aproximativ 20 ziarişti dintr-un total de aproximativ 50 au plecat de la Evenimentul Zilei.

Lista editorilor, în continuare:

Florin Ciornei – Politic
Daniel Conţescu - Sport
Magda Spiridon – Eveniment/Reporteri speciali
Geta Roman – Social
Alexandra Olivotto – Showbiz/Cultură
Dan Stancu – Externe
Alexandra Dordea - Şef Newsroom
Silviu Sergiu, Gabriel Gachi, Mircea Marian – Seniori editori

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, conducerea ziarului încearcă să îi readucă la cotidian pe câţiva dintre cei care au plecat săptămâna trecută.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • da, asa am auzit si eu..ca acum, evz, evcident sub coordonarea lui serbanica incearca prin orice, al limita legalitatii, sa evite sa le mai de salariile celor care si-au dat demisia. in plus, refuza sa le plateasca zilele de concediu..asa cum spune legea...
  • ia spune petrisoare, pe cine vrea sa aduca inapoi, ca eu am auzit ca vor sa ii tzepuiasca pe aia de au plecat, sa nu le mai dea banii?
  • Mai, Claudiu Serban este prostul prostilor. Cum sa-l faci sef pe Florin Ciornei??? Pai, ala scrie mai agramat decat Petrisor Cana! S-a dus dracu' Evenimentul. Mai, Serban, da-le domnule un test, ca te stie lumea priceput la corectura.
  • Claudiu Serban "domneste" acum peste o redactie muribunda. Sunt curios cum se simte un manager care a distrus fiecare echipa pe care a coordonat-o. Si inca un aspect interesant - toti discipolii lui Serban s-au dovedit a fi niste non-valori. Ma refer acum in special la Dragos Varsandan, despre care se stie ca e 100% un om format de Claudiu Serban. Involutia din ultimii doi-trei ani a revistelor Ringier, sub comanda loverboy-ului habarnist Varsandan, poate servi drept studiu de caz. Iar indepartarea lui din zona comerciala a trustului, mi se pare deja un prim pas catre insanatosire.
  • Si uite cum Alexandra does it again! Este bine sa fii "supravietuitor" in presa dar poate dupa ce rolul asta este jucat cum trebuie va trece la faza urmatoare: cea de gazetar.
  • Noile numiri nu fac decât sa demonstreze, dacă mai era nevoie, ca cei care au plecat, ca si tine la un moment dat, au luat decizia cea mai corecta.
  • Am sperat ca vom scapa de Silviu Sergiu, care alaturi de Hera si Stoicescu, formau un grup gen Gadea. Erau petro-liberali care numai obiectivi nu erau. Cel putin Stoicescu, semana cu Antonescu. Scria doar de Basescu si mai scria si aiurea. Va ateriza probabil pe la un mogul, unde ii e locul.
  • editorii astia sunt editori-reporteri de fapt. adica sunt sefi peste ei insisi

Trimite un comentariu

sus