Skip to main content

VIDEO: Emisiunea lui Banciu, spot cu aluzii la Mihai Gâdea și Mircea Badea

 

B1 promovează emisiunea lui Radu Banciu printr-un spot cu trimiteri la Mihai Gâdea și Mircea Badea. Apar în promo, un montaj cu secvențe din filme indiene, un "Mihăiță" și un personaj care îngrijorat că este la concurență cu Banciu.

Publicitate

Emisiunea lui Radu Banciu este o revistă a presei, poziționată orar pe același tronson cu În gura presei, a lui Mircea Badea, de pe Antena 3.

Promo-ul emisiunii lui Radu Banciu

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • l-am vazut pe banciu asta de vreo 2-3 ori la emisiunea lui naum... e un tip foarte increzut si extrem de mirlan. nu inteleg cum o sa faca el o emisiune? nu imi place de badea , dar ala totusi stie sa tina lumea o ora in fata televizorului. tot nu inteleg cine e banciu?
  • Am vazut cat am rezistat...emisiunea de ieri seara. Slabutz rau... A mai existat o incercare de a avea un Mircea Badea si tot la B1. Asta e peste insa e plat, nu are subiecte, are o logica controversata. Nu are sanse. In iarna o sa fie inlocuit.
  • Banciu avea mai mult umor la defunctul Sport Total Fm, acum saracu' incearca si el, sper sa aibe succes desi ma indoiesc, nu s-a orientat bine, portocalele sunt deja stricate si incep sa cada din pom, sper ca se merita ca bani dar..., mai bine se intoarce la comentat turul Frantei si sa stea departe de mocirla asta. Este un om de calitate, pacat ca se se strica asa.
  • Radu Banciu si-a atins cel mai inalt nivel cand a comentat pentru Eurosport Turul Frantei la ciclism. Nu voi intelege de ce oamenii dupa ce si-au atins nivelul maxim de competenta doresc sa se faca de ras in domenii cu care nu au nimic in comun.
  • @Brad
    De obicei "penibilitatile" sunt mai usor de retinut!
    Si totusi, din spotul cu pricina, lipseste ... şpagatul de tip Banciu!
  • Spotul e tiganesc rau! Am pretentii de la Banciu si sper ca nu a iesit cu scandalul pisipoancelor in presa doar pentru a-si promova emisiunea care va concura cu debilii mintal de la Antena 3. Am un respect si o admiratie aparte pentru Banciu, dar daca te impotmolesti si tu in mocirla media, pretandu-te la astfel de marlanii, vei fi curand o noua dezamagire

Trimite un comentariu