Skip to main content

De ce a schimbat Antena 1 show-ul Noră pentru mine în Mireasă pentru fiul meu?

 

Cu numai o săptămână înainte de prima ediţie a emisiunii, Antena 1 schimbă titlul show-ului Noră pentru mine în Mireasă pentru fiul meu.

Publicitate

Uşor nemulţumiţi, fanii show-ului îşi spun of-urile pe pagina de facebook special creată pentru emisiunea care debutează pe 29 august, a cărei gazdă va fi Mirela Boureanu Vaida.

De ce s-a schimbat denumirea?

Oficialii Antena 1 spun că titlul Noră pentru mine a fost utilizat numai ca un "prim pas în care s-a comunicat către telespectatorii fideli ai formatului faptul că show-ul vine la Antena 1".

Din informaţiile paginademedia.ro, schimbarea de nume vine ca urmare a "diferendelor juridice" dintre Kanal D şi Sinevizyon (producătorul emisiunii de la Antena 1) legate de denumirea Noră pentru mine, foarte apropiată de vechea denumire a programului pe când era difuzat de postul turcesc: Noră pentru mama.

Încă de la momentul în care s-a anunţat că Noră pentru mama se mută la Antena 1, cum paginademedia.ro a scris aici, se ştia că Antena nu poate folosi acest titlu, întrucât a fost înregistrat de Kanal D. Reprezentanţii Antenei 1 ne asigură că noua schimbare de titlu nu survine din neînţelegeri cu Kanal D privind Noră pentru mine. "Nu avem neînţelegeri cu nimeni", au conchis aceştia.

Citeşte şi:

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Au schimbat sa para idee noua...
    Daca lasau nora pentru mine semana prea mult cu cel de pe Kanal D.
  • am fff multe cunostinte care urmareau emisiunea asta zi de zi atunci cand se difuza la kanal d..chiar m-au facut curios...cu siguranta din toamna ma voi uita si eu
  • Oricum ar fi, eu cred ca emisiunea aceasta o asa aiba audiente foarte mari. Este un mare castig pentru Antena 1.
  • Antena 3 asta a facut de cand s-a infiintat: a furat de la PRO TV si de la altii dar degeaba, tot pe locul 2 sunt


    P.S. emisiunea asta cauta neveste pt d-aia care nu isi pot gasi singuri?
  • Oribila televiziunea din Romania, toti fura unii de la altii, nu au nici macar un strop de originalitate.

Trimite un comentariu

sus