Skip to main content

Gata cu emisiunile City Fm. Se pregăteşte Click FM

 

Schimbări la City Fm, postul cumpărat în primăvara acestui an de Dinu Patriciu. Vineri, realizatorii City FM au fost anunţaţi de Cristi Răileanu (directorul generl al postului) că emisiunile radioului se suspendă, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Publicitate

Postul deţinut de patronul Adevărul Holding urmează să fie relansat sub numele de Click Fm, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Doi dintre realilzatorii City FM şi-au luat la revedere de la ascultători, prin intermediul paginii de Facebook a postului. Mesajele lor, în continuare.

Marcel Platon, realizatorul emisiunii “City City Bang Bang...”:

“A venit momentul meu... fiind cel mai nou sosit in echipa CityFM si cel mai batran...dar cu bucurii marunte, va rog sa-mi permiteti sa va doresc : la multi alaturi de ceea ce inseamna ROCK! Nu conteaza de ce plec, conteaza doar ca EXISTATI!
Ciao si sunt convins ce ne vom regasi repede...nu voi cauta foarte mult:)” (vineri, 5 august).

Mihai Băra, realizatorul emisiunilor “Morning Rocks” şi “Rock the movie”:

“deşi mi-am pregătit de săptămâna trecută ieşirea din scena CityFM, iată că am mai primit un weekend, ultimul de această dată. : ) So, we are going out in style, motiv pentru care playlistul îl veţi face voi zilele astea două (...) ” (sâmbătă, 5 august).

Tensiunile dintre noul proprietar şi realizatorii postului au ieşit la iveală încă de luna trecută

În emisiunea Aerobaza Kamikaze, din 22 iulie, câţiva ziarişti de la publicaţia de satiră l-au ironizat pe Dinu Patriciu, acum propietarul revistei Caţavencii.

“Avem un mesaj pentru un coleg de profesie, editorialist, Dinu Patriciu”, a spus Ducu Hâncu. “Hai că ţin eu uşa, spune repede”, s-a oferit colegul de emisie Andrei Manţog.

Mesajul lui Ducu Hâncu: “salariile City FM nu s-au plătit de trei luni” (de când Dinu Patriciu a preluat postul de radio).

Într-o conferinţă de presă, din 12 mai, Dinu Patriciu anunţa că a cumpărat un post de radio din Bucureşti pentru viitoarea reţea a trustului Adevărul Holding.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Cosminos Cosminos
  CityFm continua sa emita muzica pe net
  http://cityfm.mediasat.ro:8000/cityfm_128
 • Radu C. Radu C.
  Cum am mai spus Rock FM este doar o consolare jalnică
 • Bogdan Bogdan
  Pai poti asculta RockZone, sunt si emisiuni interesante acolo.
 • Bogdan Bogdan
  Pai poti asculta Rockzone.ro
 • Ioadache Ioadache
  Ok, si noi ce mai ascultam acum? Are cineva vreo idee? P.S. Nu spuneti Rock FM ca nu am chef sa traiesc in trecut :)
 • boby boby
  eu personal o sa trec pe rock fm
 • Johnny Bravo Johnny Bravo
  Trist, good bye City Fm, imi placeai. Cat de jenant va fi acum cu toate stoarfele (Bianca, Crudutza ai altele...) Nu-mi vine sa cred ca va mai exista inca un post pt cretini. Nu-l cred pe Patriciu prost, doar "decat" (pentru ascultatorii Click) meschin. Poate ca statistic asta suntem, o gramada de manelisti frustrati cu circumvolutiunile aplatizate de atata vulgaritate, manele, chitch. Si asta le ofera. Iar cine-si doreste muzica sa o asculte on-line.
 • reporter reporter
  ce vrăjeală... postul l-a închis cine l-a vândut
  cine-l cumpară, face ceva cu el; ce - treba lui...
  :P
 • Dan Sorin Dan Sorin
  pai sa inchida un post de rock,pitzipoancele si cocalarii au nevoie de birfe,de mitocanii si alte mizerii...pacat ca Dinu Patriciu, care se vrea un om de afaceri cu fler si cu succes in actiunile de pe piata, nu vrea sa ne lase sa mai rasuflam...Zau, domnule Patriciu, chiar credeti ca toti penibilii si toata mizeria din Romania merita un nou post de radio?
 • ana ana
  Poate ne explica si noua cineva ce strategie e asta - sa nu ai bani de salarii, dar sa lansezi ziare cu tiraje mari si zeci de pagini si sa relansezi posturi de radio. Asta dupa ce au compromis presa romaneasca in ultimii 4 ani.
 • degeaba degeaba
  Si la astia tot numai 15 milioane din leafa o sa le dea?
 • cineva cineva
  stiu ca nu are o mare relevanta, insa putin mai multa atentie cand scrieti materialele, macar la singurele informatii pe care le puteti da ca sigure: Mihai Bara nu este realizatorul emisiunii Rock The Movie. Ea este moderata de catre Marcel Platon.

Trimite un comentariu

sus