Skip to main content

Turcescu şi Cristoiu se despart. Sanda Nicola prezintă cu Vlad Petreanu

 

Schimbări în grila de toamnă a postului B1 TV. Robert Turcescu şi Ion Cristoiu vor avea emisiuni separate, în noua grilă, care intră în vigoare de luni (29 august).

Publicitate

Până acum, Robert Turcescu şi Ion Cristoiu realizau emisiunea Evenimentul zilei.

A doua schimbare importantă este venirea lui Vlad Petreanu, alături de Sanda Nicola, la pupitrul ştirilor. Cei doi vor prezenta principalul jurnal al zilei, mutat acum de la ora 20.00 la ora 18.00. Mai multe detalii, în continuare.

Emisiunea lui Robert Turcescu se numeşte Sub semnul întrebării şi va fi în grila postului B1 TV, de luni până joi, de la ora 19.30 la 21.00.

Cu această emisiune, "Turcescu revine la conceptul iniţial de talk show care l-a consacrat, însă mult mai alert şi cu mai mulţi invitaţi”, spun oficialii postului.

La rândul lui, Ion Cristoiu va realiza, în direct, emisiunea Ultimul cuvânt, de luni până joi, de la ora 21.00. Programul va fi un talk show de analiză în două părţi. Subiectele nu vor fi exclusiv din zona politică, ci şi din zona economică, socială, culturală sau sportivă.

Printre schimbările din noua grilă se numără şi creşterea ponderii de ştiri cu câteva jurnale în plus: de luni până vineri - de la 14.00 la 15.00, în weekenduri - de la 15.00 la 16.00 şi în fiecare vineri - de la ora 23.00.

În plus, emisiunea cu documentare a lui Dinu Flămând, Special B1, va fi mutată cu o oră şi jumătate mai devreme - vinerea, de la ora 19.30.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Si Banciu? Eventual cu Naum... Eu datorita lor am inceput sa ma uit la B1...
  • mircea badea mircea badea
    e lovitura. Pana acum pitesteanul basist avea promo ca emisiunile adevrate sunt unu la unu. Iar petreanu reusea sa faca multe sferturi cu 0.0 . Totusi nu cred ca il va incurca sanda nicola

Trimite un comentariu

sus