Skip to main content

Televiziunea lui Prigoană Jr. a murit cu acte în regulă

 

Televiziunea lui Honorius Prigoană a fost desființată oficial la mai puțin de un an de la demararea proiectului (1 decembrie 2010).

Publicitate

CNA a retras, ieri, licenţa audiovizuală a televiziunii de ştiri România Ta, deţinută de fiul lui Silviu Prigoană, scrie Mediafax.

Proiectul de televiziune s-a confruntat cu probleme încă de la început. La doar două luni de la primele emisii (15 noiembrie 2010), televiziunea controlată de Honorius Prigoană, a intrat în șomaj tehnic, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Echipa postului România ta a fost formată în proporție de 90% din elevi ai Şcolii de Televiziune (actuala "Tudor Vornicu"), coordonată de Vlad Ionescu. Postul a avut circa 184 de angajați, care au fost trimiși în șomaj tehnic, pe 21 ianuarie. Motivul?

“Postul a intrat în stand-by din motive tehnice, pentru că nu a ajuns aparatura HD. Acum, în mod normal, ea ar trebui să vină, cel târziu, până la 1 mai”, spunea atunci Vlad Ionescu, directorul general al stației, pentru paginademedia.ro.

Cum a pornit proiectul de televiziune și ce își propunea el?

  • La jumătatea lunii octombrie 2010, când Honorius a venit cu tată lui în fața CNA pentru a cere licență, proiectul se anunța a fi unul de amploare: peste 200 de staţii locale în ţară, care vor fi operate în sistem de franciză. La momentul respectiv, investiția pentru întregul grup de media era estimată de Honorius Prigoană la aproximativ 5 milioane de euro.
  • Pe 1 decembrie 2010, televiziunea România Ta s-a lansat pe platforma de satelit AKTA şi pe reţele mici de cablu din ţară, după cum a declarat la momentul respectiv pentru Mediafax Honorius Prigoană.

Citește și:

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu