Skip to main content

Vocea României începe marţi, 27 septembrie, la Pro TV

 

Unul dintre cele mai aşteptate talent-show-uri ale sezonului, Vocea României, debutează marţi, 27 septembrie, la ora 20.30, la Pro Tv.

Publicitate

Aceasta contrar tuturor aşteptărilor, care plasau emisiunea într-o zi de weekend, la concurenţă cu X Factor, show-ul difuzat de Antena 1.

Mai multe detalii, în continuare.

  • Vocea României, un nou format internaţional care îşi propune să descopere cântăreţi talentaţi, va fi difuzat de Pro Tv marţea, de la 20.30.
  • Cu un juriu format din Loredana, Marius Moga, Horia Brenciu şi Smiley, show-ul va fi difuzat pe parcursul a 15 săptămâni şi va avea trei etape: etapa audiţiilor (“blind audition”) – când fiecare jurat îşi formează propria echipă alegând concurenţii doar în funcţie de voce, fără să-i vadă, etapa duelurilor – fiecare jurat desemnează doi membri ai echipei sale pentru a face un duet, în urma căruia unul dintre ei este eliminat şi etapa show-urilor live.
  • De asemenea, juriul nu are doar rolul de a selecta, ci fiecare jurat devine un mentor pentru membrii echipei lui, îi consiliază şi le dă sfaturi.
  • La postul concurent, Antena 1, talent-show-ul principal al sezonului este X Factor, care începe sâmbătă, 17 septembrie, şi va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20.20. Juriul X Factor este format din Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă. Aceştia au audiat, în aproximativ cinci săptămâni, peste 600 de concurenţi. După tabăra de pregătire, vor rămâne 24 de semifinalişti. Unul singur va fi câştigător.
Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • CURIOS CURIOS
    haideti, mai, postacilor, n-ati tabarat inca sa ingropati comment-urile mele cu voturi negative? va scade sarbu din leafa si n-aveti cu ce sa va luati nicio shaorma, prapaditilor.
  • CURIOS CURIOS
    petrisor, iar daca incerci sa verifici ip-urile, e in zadar, oamenii nu vin la sediu nici sa-si ridice lefurile, fiecare lucreaza de-acasa sau de la alte job-uri "cinstite" pe care le au. oricum, intre postaci sunt multi cu bacalaureat dat recent, niciodata nu stiu cate "i"-uri sa puna, iar cratimele le dau migrene ingrozitoare.
  • CURIOS CURIOS
    mi se pare curios ca toate comentariile favorabile antenei sunt ingropate de voturi negative. si asta nu are alta explicatie decat ca masinaria pro tv de postat comentarii - respectiv un departament creat special pentru a posta mesaje favorabile postului lui sarbu - are din ce in ce mai multi angajati. mai rasfirati, baieti, mai rasfirati.
  • Andrei M Andrei M
    pff...o sa aiba audiente mai bune X Factor... :D
  • Horea Horea
    @mihai10
    La multi ani! pentru acea zi si, sa ai mult noroc in fiecare zi de 10 a fiecarei luni.
  • p.alex p.alex
    :))) astia nici macar n-au avut tupeu sa puna emisiunea in acelasi timp cu x-factor de la antena =))) da de ce ma mir? cum dracu sa faci o copie de emisiune si sa concurezi pe x-factor care a fost show in toata lumea? absurd :))
  • mihai10 mihai10
    sigur nu eram "eu" :))
  • mihai10 mihai10
    10 nu e ca as vrea eu sa ma dau mare sau cine stie din ce alte motive,e ziua mea de nastere,pur si simplu
  • dragos dragos
    Lucian, daca ProTv si Antena 1 se vorbesc, da-mi voie sa-ti spun doar atat: 85 de milioane de euro merg catre protv, iar 42 mililoane catre antena 1, poate reflectezi inainte de-a spune prostii fara a avea habar de ceea ce inseamna "intelegeri"?
  • x x
    pro tv si daca baga sambata si duminica a suta oara un film cu segal sau stalone tot o sa aiba audiente apropriate de xfactor
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Horea, cititorii sunt cei care voteaza comentariile.
  • Horea Horea
    Am retinut.
    Deci pe viitor voi dialoga cu "mihai10".
    Daca inteb de ce tocmai cifra 10, iarasi o sa se enerveze unii care doar citesc si voteaza negativ. Asa ca nu mai intreb.
  • Horea Horea
    Dar apropo, dle. Petrisor Obae :
    - ca nu se sterg comentariile, este adevarat.
    - dar ca cineva (din cadrul redactiei sau dintre forumisti) are dreptul sa voteze de mai multe ori un comentariu, este la fel de adevarat?

    P.S. Cititi, va rog, comentariul meu (din 14 Septembrie, ora 20:02). Daca acolo au aparut 10 voturi negative, ceva nu este in regula: fie cu cei care l-au citit si nu l-au inteles, fie cu "cineva" (un "eu", de exemplu) care poate vota de mai multe ori! Am dreptate?
  • mihai mihai
    audiente de miercuri seara pe public comercial ? a intrat Cronica vs Plasa A1. Huidu a fost peste asteptarile mele .si-a revenit chiar daca are un defect usor de vorbire. Sint curios cum au debutat pe TV ca pe radio vom afla abia prin ianuarie cand se vor publica audientele pe finalul de an .
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Esti naiv daca iti inchipui ca exsista macar un "reality show" care sa-si merite numele.

Trimite un comentariu

sus