Skip to main content

Realitatea TV, lăsată în urmă de Antena 3 în primele zile de Willbrook

 

Primele zile de emisie din noul sediu de la Willbrook au adus scăderi de audienţă pentru Realitatea TV, în special pe segmentul de seară.

Publicitate

Atât luni, dar şi marţi, Realitatea TV a fost depăşită de Antena 3, diferenţa fiind vizibilă mai ales seara: o audienţă dublă ieri, pentru Antena 3, în defavoarea Realitatea TV.

Cifrele, în continuare:

Luni:

Realitatea TV: Audienţa medie pe zi a fost de 124.000 de telespectatori din mediul urban (1,1 rating). Cu o săptămână în urmă, media era de 175.000 de persoane.

Antena 3: Canalul de ştiri al Intact a avut, luni, o medie pe zi de 151.000 de telespectatori în mediul urban (1,3 rarting).

Prime-Time: În intervalul de maximă audienţă (Prime-Time), Realitatea TV a fost urmărită de 191.000 de telespectatori (1,6 rating). Media cu o săptămână în urmă era de 287.000 de persoane. Luni seara, media Antenei 3 a fost de 327.000 de telespectatori.

Marţi, 25 octombrie, ziua Regelui Mihai:

După media pe zi, Realitatea TV a avut o audienţă de 130.000 de telespectatori (o mică scădere faţă de săptămâna trecută). A crescut însă Antena 3: 225.000 de persoane media pe zi (1,9 rating), cu 100.000 mai mult decât scotea cu o săptămână în urmă.

Diferenţe mari în Prime-Time:

Marţi seara, diferenţa între Realitatea TV şi Antena 3 a fost semnificativă. Antena 3 a avut o medie de 467.000 de telespectatori (4 rating). În acelaşi timp, Realitatea TV era urmărită de 227.000 de persoane (2 rating).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    ok in ce sens?
  • vali vali
    De mult Realitatea a luat-o la vale, Antena3 e cea mai ok televiziune de stiri de la noi.
  • vlad vlad
    Iar au aparut postacii intact ...
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    Realitatea este la gunoi de prea mult timp. Nu cred ca va mai reinvia vreodata.
  • dex dex
    Eheee...Antena 3 este net superioara Irealitatii din toate punctele de vedere!
  • bibi bibi
    Cu siguranta e ceva temporar...ca telespectator m-am bucurat sa revad in studiourile Realitatea oameni ca: Mihai Tatulici, Cristian Tudor Popescu, Stelian Tanase. Sper sa reintre in grila lor de programe emisiunile "Cap si Pajura", "Tanase si Dinescu" Intre Realitatea si Antena 3 exista o mare diferenta. Succes Realitatea!
  • touretul touretul
    si ce, până acum nu au fost în urmă?
  • Just Just
    Era inerenta o astfel de scadere. Ma asteptam chiar la o panta mai mare. Inevitabil, publicul se obisnuise cu anumiti moderatori la ore fixe, pe care nu-i mai regaseste la Realitatea. Dar cu un management bun, treptat, cei care se formeaza acum (cel mai mult imi place Oana Dobre)vor putea recupera pierderile.
  • toader toader
    Ce pacat munca de 1 an s-a naruit in 2 zile ca a vrut Elan sa fie el"realitatea" dar sunt oameni muncitori si serioasi si o sa ajunga unde au fost acum 2 zile pe locul 2 dupa RTV ...:)
  • mondo mondo
    sugerez ca (raitaru) rtv sa se modifice in tv raitaru adica tvr. impostura trebuie demascata si condamnata indiferent de culoarea politica
  • Vreau si eu Vreau si eu
    Si Raitaru TV cat a avut??? Sau e un bebe tv ce merge pe aceeasi linie cu 10Tv sau Prigoana jr TV?
  • Petru Petru
    Imi pare rau ca se intampla asta. Dar era de asteptat, studiourile de la Willbrook arata rau momentan, telegenia nu e prea buna... Cred insa ca e ceva temporar. Ii incurajez pe cei de la Realitatea sa continue cu fruntea sus, sa astepte pana se vor vedea in studiouri de ultima generatie (pentru ca asa a spus dl Schwartzenberg ca vor fi) si apoi sa fie mandri de alegerea facuta. Cred ca se cuvine sa fac o precizare: nu lucrez in domeniul acesta, al mediei, insa sunt un telespectator care urmareste cu interes ce se intampla in media. Din nou, succes si fruntea sus Realitatea!
  • Ziare Online Ziare Online
    Observ ca astia de la B1TV nu performeaza mai deloc. Turcescu asta este neeficient. :) , iar de Cristoiu nu mai zic
  • Roxy's blog Roxy's blog
    bine imi pare.ca tare minteau oamenii ca vai ce audienta au ei..cate statistici mai dadeau :))

Trimite un comentariu

sus