Skip to main content

Sebastian Ghiţă: "Astăzi vom schimba grafica RTV. Nu intenţionăm să ne suprapunem peste identitatea Realitatea TV"

 

"Nu intenţionăm să ne suprapunem peste identitatea Realitatea TV", spune Sebastian Ghiţă despre postul lui, RTV.

Publicitate

"Astăzi vom schimba grafica şi vom fi extrem de receptivi la cereri privind orice suprapuneri de identitate vizuală, inclusiv de la Realitatea Media", a declarat Ghiţă pentru paginademedia.ro.

Paginademedia.ro: Dar numele RTV nu este un element de suprapunere?

"Deocamdată denumirea serviciului de programe pe care noi îl propunem pieţei este RTV. Aşa se cheamă serviciul de program. Mai există un RTV şi la Galaţi."

Dacă ei vă cer să îl schimbaţi, ce veţi face?

"Nu vom face nimic. Ei se pot adresa instanţei, doar instanţa poate hotărî asta.

Într-un dialog cu Paginademedia.roSebastian Ghiţă spune că are "zeci de procese verbale de predare/primire" a unor echipamente din Casa Presei către Realitatea Media şi că "Asesoft a cumpărat echipamente de peste două milioane de euro în ultimul an." Ghiţă reacţionează şi la declaraţiile lui Sorin Enache, director general Realitatea Media, care a spus (după cum paginademedia.ro a scris aici) că povestea de la Casa Presei are "un iz penal."

"În ultimele două săptămâni, avem zeci de procese verbale prin care am cedat echipamente către Realitatea Media", spune Sebastian Ghiţă.

Paginademedia.ro: Cei de la Realitatea Media spun că nu şi-au recuperat toate echipamentele. Mint?

Sebastian Ghiţă: Nu aş vrea să spun că minte cineva. Doar că sunt zeci de procese verbale de predare-primire, pe care le-am depus şi la CNA.

Mai sunt echipamente ale Realitatea Media în sediul de la Casa presei?

La Casa Presei sunt echipamente de la mai multe firme: NewsIn, GMG, Global Video Media, Caţavencu, M&C, Realitatea Media. Multe din aceste companii sunt în insolvenţă sau în faliment. Multe echipamente sunt de la Asesoft. Toţi adiministratorii judiciari inventariază echipamentele.

Mai mult, în cazurile unor oameni (Mihai Tatulici sau domnul Tăbăcaru de la Interactive Business), echipamentele le aparţin acestor şi am fost notificaţi de acest lucru.

Ni s-a pus în vedere de către administratorii judiciari că suntem complet respeonsabili de gestionarea echipamentelor, iar pierderea sau deteriorarea lor ne atrage răspunderea civilă şi penală. Chiar ni s-au făcut astfel de plângeri pentru presupuse pierderi sau distrugeri de bunuri.

În aceste condiţii, procesul de predare/primire trebuie să respecte nişte reguli şi să fie făcut cu mare atenţie.

Foloseşte RTV, în acest moment, echipamente ale Realitatea Media?
Nu. Noi am depus o listă de facturi de peste 2 milioane de euro, pentru echipamente pe care Asesoft le-a cumpărat în ultimul an.

Dar videowall-ul?
Am şi eu videowall-uri.

În ceea ce priveşte declaraţia domnului Sorin Enache, că este o afacere cu iz penal, vreau să mai spun un singur lucru: n-ar fi bine să îii aduc aminte de nişte acte mai vechi de la Realitatea Media.

Despre ce este vorba?
Ştim toţi că Diicot şi Parchetul au ridicat foarte multe documente despre aspecte şi situaţii penale de la Realitatea Media.

Eu zic că nu nu este cazul să ameninţăm instituţiile, ci să le lăsăm să îşi facă treaba.

Nu intenţionăm să ne suprapunem peste identitatea Realitatea Media. Astăzi vom schimba grafica şi vom fi extrem de receptivi la cereri privind orice suprapuneri de identitate vizuală. Dacă ei (Realitatea Media) vor considera că greşim, vom asculta părerea lor. Dar nu vom tolera să primim autorizaţie ne la Realitatea Media casă existăm.

Vom respecta în totalitate legea şi deciziile CNA, însă vom dori să concurăm pe piaţă cu oricine, inclusiv cu Realitatea TV.

Numele RTV nu este un element de suprapunere?
Deocamdată denumirea serviciului de programe pe care noi îl propunem pieţei este RTV. Aşa se cheamă serviciul de program. Mai există un RTV şi la Galaţi.

Dacă ei vă cer să îl schimbaţi, ce veţi face?
Nu vom face nimic. Ei se pot adresa instanţei, doar instanţa poate hotărî asta.

Foto: BusinessMagazin

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • akbar akbar
    E greu de crezut că vor face o grafică care să nu semene cu cea a Realității. Au integrat deocamdată în sigla de sus și cuvintele menite să inducă oarecum în eroare - "Noi facem realitatea".

    E tristă scindarea asta. Și pentru cei care au hotărât să lucreze pentru firma de soft dar mai ales pentru public. E-un fel de joacă cu ratingurile care o să se ducă la vale.
  • r r
    Ghita declara ca astazi va schimba grafica. Am lasat sa treaca miezul noptii sperand ca se va tine de cuvant. Nu a fost cazul! Omul nu are onoare...
  • cornel cornel
    Ghita e omul PNL
  • Altul Altul
    La mâţa acasă ai vrut să zici? Că, dacă nu, trebuie să reciteşti manualele de gramatică...
  • xyz xyz
    Ia uitati cine e Ghita. In Cotidianul: "Sebastian Ghiţă susţine că a deturnat Congresul PSD" http://www.cotidianul.ro/le-am-pus-panouri-in-oras-alea-cu-geoana-garantat-vanghelie-161813/
  • abc abc
    Nu-mi pierd timpul sa-ti explic. Exista totusi o sansa sa intelegi daca recitesti ce-a declarat Ghita insusi mai sus.
  • Lili grama Lili grama
    Vai, vai, oftica ne omoara.Catalin ar trebui sa iti dai cu parerea la mata acasa.
  • Livero Livero
    @abc: Poate tu minti cu nerusinare. El se referea la faptul ca a cumparat un post tv RTV Gorj, mai exista un RTV Galati ( care nu a fost cumparat de el ) si nu vede de ce Realitatea TV sa comenteze acum, cand aceste doua posturi TV exista de mult timp si de ce Realitatea TV aka Elan, comenteaza de RTV ul lui Ghita dar nu spune nimic de RTV Galati ? Sanatate
  • Dan Dan
    Gta, bate in retragere :-)
  • Catalin Catalin
    NU O SA DEA FALIMENT, ORI O SA FACA LA FEL CA OTV (MIZERII LIVE) ORI CA B1(PUPATORI DE FUNDURI).
  • Catalin Catalin
    Eu zic sa faca o grafica care sa semene cat mai mult cu cea a otv-ului cand mai vine evelin badea si mai discuta de moni si iri sau cand mai transmit numta lui Bercea sau Borcea ca nu stiu exact care ii ala cu nunta, aia ultra-gretoasa. Vor avea nevoie de multa grafica sa incapa urmeaza: chiloti cuiva sau divort soc. RTV si daca pune grafica de la cnn tot copia proasta a REALITATII TV va fi considerat. UREZ CAT MAI MULTI MONI SI IRI, PENTRU RTV.
  • Anonim Anonim
    Dar de la ce vine RTV? Adica stim, de la Raitaru. Dar presupunand ca va reusi sa scape de asta, ce va insemna RTV?
  • andy andy
    nu o sa reziste mult.o sa aiba soarta 10 tv .sunt prea multe canale de stiri.nu are loc pe piata.
  • ionutzu ionutzu
    RAMARU TV
  • mondo mondo
    batalia nu e pe echipamente , sediu . batalia e pe un brand , pe locul din topul statilor in vederea aplicarii principiului must carry . si ghta a pierdut . isi face post nou , o ia de la zero . plateste cablistilor sa-l bage in grila ....

Trimite un comentariu

sus