Skip to main content

Serialul Clanul se apropie de finalul poveştii. Când e ultimul episod?

 
Nicu Mihoc (stanga) şi George Mihăiţă (dreapta)
Nicu Mihoc (stanga) şi George Mihăiţă (dreapta)

După patru sezoane, povestea serialului despre mafie şi poliţie se apropie de final. Serialul de la Pro TV, cu protagoniştii Denis Hanganu (Sacrificiul, Câmp de maci) şi Marian Olteanu (Sacrificiul, Ruxx) mai are doar trei episoade.

Publicitate

Când se difuzează ultimul episod?

Bazat după producţia turcească Icerde (Intrusul), Clanul va ajunge la final în data de 13 mai, urmând să-i ia locul noul serial de comedie care a fost anunţat recent. Este vorba de Brigada Nimic, care va debuta la Pro TV pe 20 mai (luni).

Citeşte şi: Serialul Brigada Nimic are dată de lansare. Când începe producţia cu Iulian Postelnicu şi Alexandru Papadopol la Pro TV?

Personajele din Groapa se întâlnesc cu cele din Clanul

În ultimele episoade ale producţiei vor apărea unele personaje din Groapa - Familia e totul! (serial disponibil pe platforma Voyo).

Personaje ca Zina (pusă în scenă de Maria Buză), Sandu (interpretat de Nicu Mihoc) şi Alică (întruchipat de Marius Manole) se întâlnesc cu personajele din Clanul.

Citeşte şi: Episoade speciale. Personajele din Clanul se întâlnesc cu personajele din Groapa. Marius Manole îl aduce pe Alică în Clanul

Ce se întâmplă în episodul din această seară?

Iulică (Codin Maticiuc) va ajunge la Magda (Cătălina Grama - Jojo) şi Sofia (Maria Obretin), iar tot ce vor cele două femei este să afle unde se ascunde Pelicanu (George Ivaşcu).

Bebe (George Mihăiţă) a aranjat să plece din ţară, dar pentru asta are nevoie de un vechi prieten. De Sandu Vlahu (Nicu Mihoc) va depinde libertatea lui.

Magda şi Sofia vor afla şi ele informaţii despre ce paşi vrea Bebe să facă.

Serialul este difuzat în fiecare zi de luni, de la ora 20.30. De asemenea, Clanul poate fi urmărit în avans, pe platforma Voyo.

Detalii, pe Paginadeseriale.ro

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus