Skip to main content

Vocea României, episodul doi: peste 1,1 milioane de telespectatori

 

Publicitate

Audiente mai  bune pentru Vocea Romaniei, la a doua emisiune.

Programul de pe Pro TV a fost urmarit, in medie, de 1,15 milioane de telespectatori din mediul urban.

Clasamentul posturilor TV pe interval, in continuare:

  • Audienta medie pentru Vocea Romaniei a fost de 1,15 milioane de telespectatori, adica 9,9 rating.
  • Pe locul doi a fost Antena 1: 644.000 de persoane, cu Plasa de stele a lui Dan Negru.
  • Varful de audienta a fost la ora 22.02, cand 1,545 milioane de telespectatori din mediul urban se uitau la showul jurizat de Horia Brenciu, Marius Moga, Loredana si Smiley.

La prima ediţie, săptâmâna trecută, emisiunea a avut o audienţă de puţin peste un milion de telespectatori, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Audienţa posturilor TV pe intervalul Vocea României, în mediul urban, pe 4 octombrie:

1. Pro TV: 1.150.000 telespectatori (9,9 rating)
2. Antena 1: 644.000 (5,5)
3. Kanal D: 378.000 (3,3)
4. Realitatea TV: 308.000 (2,7)
5. Antena 3: 294.000 (2,5)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adiela adiela
    Concurentii sunt minunati, vocile lor sunt deosebite ...
  • petcu radu petcu radu
    laso mai moale protv canal nr1 ce farmec are antena1 emisiuni xfactor nu are farmec te ia somnu în plus eu cred k antena1au deja aleși mai frumos mai distractiv e la protv în plus e avantaj nu te vede contează vocea mulțumesc protv k faceți treaba cea mai bună din rom mulțumesc
  • LINA LINA
    Bine ca o emisiune de marti seara strange 1, 5 milioane de spectatori iar plictiseala aia de x Factor nu face nici 800 000 sambata seara. Antena nu stie sa faca divertisment si cu asta basta. Pot aduce si luna de pe cer ca n-o sa se uite nimeni la ei.
  • arris arris
    da chiar asa...pe ce a facut vocea r. atata audienta ca poti sa juri ca-s facaturi...si acolo toata lumea stie sa cante sau cum? n-am vazut niciun moment cu adevarat sensibil in emisiunea aia, toti rad ca niste fumati
  • Adrian Adrian
    deci iti spun eu, nu e neaparat sa fie regizat.. de ce, pentru ca la romanii au talent clubul "Akikai Tecuci' e club real, pt ca eu sunt in clubul "Sincron". Cauta pe google "Judgement Day Romania" si dak gasesti bine gasesti o competitie la care au participat si ei.. si sunt cluburi reale.. toate peersoanele din club sunt prieteni de-ai mei. asa ca nu cred k sunt regizate, ba mai mult, cred cu tarie ca sunt si multe neregizate(exp romanii au talent , vocea romaniei mai recent si probabil multe altele) ;) nu vorbi fara sa fii sigur pe ce spui ;) hai noroc
  • mihai mihai
    edit:alin vaduva http://www.ziarelive.ro/stiri/alin-vaduva-x-factor-video-un-tanar-de-25-de-ani-a-facut-senzatie.html
  • mihai mihai
    un participant la xfactor -andrei vaduva- a luat locul 2 la mamaia http://femina.rol.ro/art/7962-39-a_bagat_o_avere_in_muzica_lui_elvis.htm
  • mihai mihai
    De unde si pana unde a aparut Huidu in discutie aici ? Cred ca iti place prea tare de Morar :-)))Mult prea tare ca sa vezi ca nu performeaza desi teoretic ar avea tot ce-i trebuie ;-)Practica insa scoate golurile la suprafata . Hipsterii intre ei !
  • bch bch
    Si presupun ca daca dl goagal ar fi primit peste 20 de ok/uri, nu si-ar fi pus problema de ce preferinte au cei care l-au votat. :D Cat despre preferinte, se prea poate ca balanta sa se incline inspre Pro, Antena parand tot mai prafuita si axata pe senzationalul otv-ist, pe reality show-uri regizate si jucate chiar mai bine decat "narcisa" cateodata. Poate si de aceea X-ul inca mai are de tras. Cat am vazut din emisiune (ce-i drept, nu foarte mult) parea cam obosit show-ul. Membrii juriului puteau fi alesi mai cu atentie (in afara de Paula, cred ca se puteau gasi alti membrii mai cu greutate si ceva mai multa expunere media decat Morar si celalalt individ, al carui nume momentan nu-mi vine).
  • mireluske mireluske
    mai goagale, daca nu ti-ai dat seama inca, iti spun eu: asta pentru ca din ce in ce mai putini oameni se uita la antene! Lumea detesta acest canal si si-a dat seama ce j.a.v.r.e. de creaturi sunt acolo! Protv-ul este un post profesionist.
  • Sceptic Sceptic
    Asta se intampla pentru ca astazi voi, cei care votati/comentati din partea Antenelor, v-ati mobilizati mai greu.
  • Tataee Tataee
    1,0 si 1,4 pe 15-44, 1,1 si 1,2 pe 18-49. au fost 2 episoade.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Comentariile sunt votate doar de catre cititori. Pentru ca Paginademedia.ro este un spatiu al dezbaterii libere, mergem pe buna credinta a celor care voteaza.

    Echipa site-ului nu are nicio implicare in votarea comentariilor.
  • ne0 ne0
    Nu stiu cum se face, dar in toate topurile de audiente, Pro-ul este pe primul loc, iar antena pe 2(rar) sau 3, 4, 5 .... Asta la rating-ul mediu ca la cel comercial din mediul urban 18-49, Pro-ul este dublu sau triplu.
  • florin florin
    antena a renuntat la emisiunea mireasa pentru fiu meu difuzata luni de la 20 20 presimnt ca urmeaza plasa de stele

Trimite un comentariu

sus