Skip to main content

Kung Fu Rating. Jackie Chan, reţeta sigură: X Factor a fost după Spionul din vecini de pe Pro TV

 

Reţeta Jackie Chan a mers. Sâmbătă seara, Pro TV, cu un film cu Jackie Chan (Spionul din vecini), a depăşit ca audienţă X Factor de pe Antena 1.

Publicitate

Este prima dată de la difuzarea X Factor sâmbăta când Pro TV este peste Antena 1 pe tot intervalul talent-show-ului.

Jackie Chan a fost adversarul X Factor de mai multe ori şi în săptămânile trecute.

Audienţele, în continuare:

  • Pro TV a aruncat la bătaie cu X Factor, de mai multe ori, filme cu Jackie Chan. La una dintre difuzări, unul din filme a fost peste Antena 1, cât s-a intersectat cu X Factor dar, pe totalul emisiunii, Antena a fost peste Pro TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.
  • Audienţa medie a X Factor a fost, sâmbătă, 12 noiembrie, de 715.000 de telespectatori în medie pe minut. În acelaşi timp, Pro TV era urmărit, în medie, de 866.000 de telespectatori (7,5 rating).
  • Top 3 a fost completat, la distantă, de Acasă TV: 316.000 de telespectatori.
    • Segmentul comercial: Pe intervalul X Factor, Pro TV a avut 462.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (9 rating pe segment). Pe intervalul 18-49 de ani, Antena 1 a atras 332.000 de persoane (6,5 rating pe target).

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor sâmbătă, 12 noiembrie:

1. Pro TV: 866.000 de telespectatori (7,5 rating)
2. Antena 1: 715.000 (6,2 rating)
3. Acasă TV: 316.000 (2,7)
4. TVR 1: 315.000 (2,7)
5. Prima TV: 259.000 (2,2)

Audienţa emisiunilor X Factor de până acum, în mediul urban:

17 septembrie: 652.000 telespectatori (5,6 rating)
18 septembrie: 559.000 (4,8)
24 septembrie: 801.000 (6,9)
1 octombrie: 849.000 (7,3)
8 octombrie: 888.000 (7,6)
15 octombrie: 737.000 (6,3)
22 octombrie: 573.000 (4,9)
29 octombrie: 761.000 (6,5)
30 octombrie: 551.000 (4,7)
5 noiembrie: 665.000 telespectatori (5,7 rating)
12 noiembrie: 715.000 telespectatori (6,2 rating)

Incident cu scena în flăcări: Emisie oprită câteva minute

Aseară, emisiunea X Factor a fost întreruptă câteva minute. Un incendiu a izbucnit din cauza unor artificii, scrie Adevărul, care citează un anunţ făcut pe twitter de bloggerul Arhi.

Incendiul a izbucnit pe finalul reprezentaţiei din filmul de mai jos.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tv tv
    din cate am vazut eu la Vocea Romaniei, ei au spus de la inceput ca "nu cauta talente nedescoperite". Din contra, ii prezinta de la inceput cu tot istoricul lor: "a castigat Mamaia...a participat la X festival, face canto de la Y varsta...".
    Deci paralela asta cu protv care, intr-un mod "mishelesc", aduc in concurs oameni "cu istoric", este total aiurea-n-tramvai.
  • cristi cristi
    Ai dreptate. Eu incerc sa ma uit la ambele emisiuni dar diferenta sta in atitudinea juriului. Din cauza lui Morar am incetat sa ma mai uit aseara si am preferat un meci de snooker. Morar are niste replici puerile si penibile. Nu are nici un argumen sa contracareze ce spun Paula care stie ce vorbeste sau Sina (si el face compozitie si stie cand o nota nu suna cum tebuie). In loc sa accepte ca ceea ce spun ceilalti doi este spre binele concurentului, ca sa devina mai bun, el da replici din Eminescu sau ca e al lui concurentul, de-asta il ataca. Jenant....nu are ce cauta in juriu, unul care nu are legatura cu muzica, pur si simplu nu are ce sa-i invete pe concurenti. De la el din grupa mi se pare foarte bun Andrei Leonte si atat, restul mai au mult de munca.
  • Cris Cris
    1. Nu lucrez in televiziune, si nu am legatura cu niciun post tv. 2. Chiar daca formatele sunt diferite, poti compara membrii juriului, prezentatorii...sau e interzis acest lucru? Eu am discutat despre prestatia juriului, a prezentatorilor si organizarea in general. 3. Am si eu concurenti preferati la X-Factor: trupele Re-Fresh, T&L, Alin Vaduva. Mi-a parut rau ca au iesit fetele de la X-treme, as fi preferat sa iasa Antonia. In fine, nu mai discut despre concurenti. Prefer sa nu mai discut despre asta daca spui ca n-am nicio legatura cu subiectul. Te las pe tine daca te pricepi asa bine.
  • luciana luciana
    @Stefan- prima tv a facut mai putina audienta ca pro tv ,cu acelasi timp pentru ca multi nu ar şti ca se difuzeaza acel film pe prima
  • scaparici scaparici
    Ma uit si la Vocea Romaniei si la X Factor si pot sa spun ca sunt doar doua diferente majore intre ele: juriul in primul rand si prezentatorii in al doilea rand.
    La ProTV in general au fost simpatici toti pana acum. In schimb cei de la Antena au fost sub orice critica, Mihai Morar e un personaj scarbos pur si simplu, Adrian Sina incearca mereu sa fie inteligent si nu-i iese niciodata, Paula Seling si ea tot incearca sa fie o zana zanelor si nu inteleg de ce face asta, iar Razvan si Dani desi au trecut de 30 de ani au in program tot aceleasi glume care le aveau si la 20 de ani si care au rasuflat intre timp.
    Si Megastar-ul de acum cativa ani era mai bun ca X Factor si tot din cauza juriului si prezentatorului (Aura Urziceanu, Adi Despot, Virgil Iantu, CRBL, Andreea Raicu)
  • seba seba
    eu credo ça basescu e de vina! a furat voturile din diaspora si le-a dat lui ciki cian!
  • euu euu
    mentalitatea romanilor film cu bataie of off
    bine protv
  • alex alex
    Stii ca aici se vorbea de X-Factor, nu? Ce cauta Voiculescu in discutie sau Voice of? Ai anumite subiecte de discutii impuse de sefi, sau cum? Intelege si tu ca Voice of nu e acelasi format cu X-Factor, sunt 2 lucruri diferite. Daca pana acum nu ai realizat si nu ai inteles, inseamna ca tu vorbesti din auzite si chiar nu ai o treaba cu subiectul. Si ca fapt divers, sa stii si tu, concurentii aia pe care-i indragesti tu, toti au istorie muzicala, iar unii dintre ei au fost CHEMATI SPECIAL de cei de la pro pentru emisiunea asta. Frumos, nu?
  • ionut ionut
    Bravo mihai10, ai dreptate. Pro-tv-ul a reusit sa-si faca un nume pe piata. Cum? Aducand tigani la televizor, facand emisiuni lacriomegene in care ei mereu sunt cei buni care vor sa ajute, chemand la orice emisiune cate un manelist, ca na, trebuie sa intretine atmosfera, nu? Au ajuns pana sa le si aloce un serial acestor minoritati care ne fac de ras peste hotare, dar ce conteaza, sunt tot ai nostri, nu? Aici nu mai e vorba de marketing si pr, e pura prostie si efectul de turma. Si inca ceva, daca vii cu un aer superior incercand sa-i demonstrezi interlocutorului cat de prost e, nu faci altceva decat sa cazi in penibil, pt ca nu orice marafet e in stare sa faca asta.
  • dan dan
    Nivel de carciuma? La acelasi nivel de carciuma banuiesc ca este si francezul care savureaza un pahar de vin BUN(am scris si mai sus, un vin bun, nu un vin la 10-15 lei luat in cantitati industriale de la hypermarket), sau italianul, nu? Tu probabil ca esti obisnuit cu cantitatea si nu cu calitatea, si d'aia ai parerea asta. Ar trebui sa bage pro-ul un film gen Greu de ucis, ca sigur cei ca tine vor sta calare pe tv-u' la un film ca ala. A, si apropo nu este o imitatie, este franciza. E ca si cum ai spune cA Starbucks-ul din Romania nu are succes din cauza ca e furat de la Americani. Nu, Starbucks-ul la noi nu are succes pentru ca romanul prefera sa dea 10-15 lei pe o cafea proasta, dar multa! O seara buna!
  • dan dan
    Daca imi spui ca Alin Vaduva nu este o voce bune, atunci inseamna ca am o problema si nu am sa mai fac niciun comentariu. Vrei sa spui ca pana si baiatul ala nu are o treaba cu muzica?
  • abs abs
    Cat de dobitoc si fanatic ProTV trebuie sa fi ca sa te gandesti ca focul din platoul X Factor a fost teatru ?
  • uess uess
    e clar cu audientele. Acasa TV pe locul 3... eu cred ca people metrele sunt date in principal casnicelor fara prea multa cultura...
    Ce sa vezi pe Acasa TV? Telenovele? Prosti sunt aia care baga bani in publicitate si nu se intereseaza cine are in casa people metru. Eu zic ca toata audientele sunt facaturi.
  • florin florin
    sa vedem cu ce ingroapa protv ultima emisiune xfactor difuzata de revelion. sper sa programeze finala vocea romaniei
  • stefan stefan
    mi se pare aiurea sa ajungi sa te uiti la un show pentru televiziune si nu la televiziune pentru show.

    adica, sa ajung sa ma uit la formula 1 pentru ca e difuzata de protv in loc sa ma uit la protv pentru ca acolo se difuzeaza formula 1 pe care vreau sa o vad.

Trimite un comentariu

sus