Skip to main content

Kung Fu Rating. Jackie Chan, reţeta sigură: X Factor a fost după Spionul din vecini de pe Pro TV

 

Reţeta Jackie Chan a mers. Sâmbătă seara, Pro TV, cu un film cu Jackie Chan (Spionul din vecini), a depăşit ca audienţă X Factor de pe Antena 1.

Publicitate

Este prima dată de la difuzarea X Factor sâmbăta când Pro TV este peste Antena 1 pe tot intervalul talent-show-ului.

Jackie Chan a fost adversarul X Factor de mai multe ori şi în săptămânile trecute.

Audienţele, în continuare:

  • Pro TV a aruncat la bătaie cu X Factor, de mai multe ori, filme cu Jackie Chan. La una dintre difuzări, unul din filme a fost peste Antena 1, cât s-a intersectat cu X Factor dar, pe totalul emisiunii, Antena a fost peste Pro TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.
  • Audienţa medie a X Factor a fost, sâmbătă, 12 noiembrie, de 715.000 de telespectatori în medie pe minut. În acelaşi timp, Pro TV era urmărit, în medie, de 866.000 de telespectatori (7,5 rating).
  • Top 3 a fost completat, la distantă, de Acasă TV: 316.000 de telespectatori.
    • Segmentul comercial: Pe intervalul X Factor, Pro TV a avut 462.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (9 rating pe segment). Pe intervalul 18-49 de ani, Antena 1 a atras 332.000 de persoane (6,5 rating pe target).

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor sâmbătă, 12 noiembrie:

1. Pro TV: 866.000 de telespectatori (7,5 rating)
2. Antena 1: 715.000 (6,2 rating)
3. Acasă TV: 316.000 (2,7)
4. TVR 1: 315.000 (2,7)
5. Prima TV: 259.000 (2,2)

Audienţa emisiunilor X Factor de până acum, în mediul urban:

17 septembrie: 652.000 telespectatori (5,6 rating)
18 septembrie: 559.000 (4,8)
24 septembrie: 801.000 (6,9)
1 octombrie: 849.000 (7,3)
8 octombrie: 888.000 (7,6)
15 octombrie: 737.000 (6,3)
22 octombrie: 573.000 (4,9)
29 octombrie: 761.000 (6,5)
30 octombrie: 551.000 (4,7)
5 noiembrie: 665.000 telespectatori (5,7 rating)
12 noiembrie: 715.000 telespectatori (6,2 rating)

Incident cu scena în flăcări: Emisie oprită câteva minute

Aseară, emisiunea X Factor a fost întreruptă câteva minute. Un incendiu a izbucnit din cauza unor artificii, scrie Adevărul, care citează un anunţ făcut pe twitter de bloggerul Arhi.

Incendiul a izbucnit pe finalul reprezentaţiei din filmul de mai jos.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    ce mai articol. cateva rânduri în care autorul își prezintă prejudecățile. Antena 1 ( Antena 3 se descurcă mult mai bine) a îmbătrânit și a găsit cele mai neinspirate metode de a concura pentru audiențele pierdute.
  • ionutzu ionutzu
    Stefan ai dreptate,prefer sa ma uit la Oana Andone ,care-i zambareata ,decat la urata aia de la observator Anca Rusu
  • mihai10 mihai10
    mai studiaza cate un pic de marketing, PR, branding si apoi mai discutam ,draga stefan
  • andy andy
    o sa intreaca A1 pro-ul cand o sa-i cumpere CBS,NBC SAU ABC
  • Cristi Cristi
    Nu sunt partizan ProTV, insa parerea mea e ca Vocea Romaniei e cu multe clase peste facatura de X-Factor. Singurul lucru care imi place e decorul in rest mi se pare un second hand: prezentatorii n-au nicio treaba, juriul si el la fel. Mihai Morar pt ca prezinta la radio si face farse e potrivit ca membru al unui juriu ce vrea sa aleaga un talent muzical? Paula Seling intradevar e cam singura indreptatita sa jurizeze...insa chiar si asa mi se par teatrali, parca au invatat dinainte ce sa spuna. Si cum se face ca dupa ce la Vocea Romaniei, Horia Brenciu a plans cand a trebuit sa elimine un concurent(si omul a fost sincer), la X-Factor Paula Selling plange cand telespectatorii au ales la baraj doi din concurentii ei. Mie mi s-a parut a fi o regie pusa la punct dinainte. Si chiar si daca asa s-ar fi intamplat,au fugarit-o cu camera pana in culise, apoi de acolo pana in parcare la masina...poate,poate le crste audienta.
    Asta e ce am de spus despre organizare. In ceea ce priveste concurentii multi nu prea au ce cauta in finala. Antonia, pe care mai intai au eliminat-o apoi au chemat-o inapoi e 99% fitze, tupeu si 1% talent.
    In fine, abia astept sa vad urmatoarea editie din Vocea Romaniei, unde intradevar ai ce vedea, juriul e unul si unul si concurentii ramasi au intradevar talent. Antenele parca nu pot scapa de fantansma lui Voiculescu....
  • nimeni nimeni
    Care sunt vocile alea bune?
  • Danny Danny
    Eu m-am uitat alternativ la x factor si pe tvr 1, la intrecerea anilor. In rest, voi parca asteptati sa apara statisticile in favoarea pro-ului. Lasati-o mai moale cu fanatismul, ca si la Antena se fac si lucruri bune.
  • zozy zozy
    prima tv daca ar difuza Romani au talent ar avea maxim 600.000
    pro tv e pro tv si-a castigat fanii prin respectul fata de ei
  • Dorel Dorel
    e incredibil cum dati vina pe cei care dau mesaje contra de audientele foarte slabe a antenei, ei bine eu unu recunosc ca sunt fan pro tv nu pentru adrian sarbu si pentru oameni foarte profesionisti care se ocupa de acest program, eu nu sunt nici basist nici comunist.
  • stefan stefan
    Completare:
    asta mi se pare un comportament stupid.
  • stefan stefan
    Cum se explica faptul ca Piratii din Caraibe pe prima tv a facut audienta 400.000 iar cand o sa fie pe protv o sa faca probabil 1.000.000 ?
    Eu, de exemplu, cunosc persoane care refuza sa vada un film sau o emisiune daca sunt difuzate de un post pe care dintr-un motiv sau altul, nu-l agreeaza.
    Pun pariu ca daca Piratii ar fi difuzat de OTV nu s-ar uita nici 50.000..."Nu ma uit, frate, io la OTV" desi iti place filmul respectiv.
  • Cineva Cineva
    Acel "nor de aburi" a fost pulbere de la stingatoarele cu care s-a dat de sus pentru a stinge focul. Nu va mai dati cu parerea aiurea.
  • Horea Horea
    Sebastiane,
    tu cate butoane ai la telecomanda?
  • calin calin
    ai dreptate!si in plus i-ti garantez ca nu probabil,ci 100% e ceva necurat la plasa de stele.Ma uit secvential si aproape de fiecare data vad in rolul "cetateanului"nervos si pus pe cearta de la fata locului,caruia vedeta "pacalita"ii da replici toata sceneta,pe acelasi tip,care multi ani avea emisiune pe etno(ceva matinal parca,erau 2,cucurigu gagu...)si pe care chiar vedetele invitate sa cante la etno,acum nu-l mai recunosc!Si apare la farse din 2010,iar o vedeta pacalita azi,tot nu-l recunoaste.
  • matei matei
    Mie mi s-a parut ca ii fac "reclama" in plus fetitei aleaia de 16 ani care canta doar ok, nu asa "fantastic" cum zic ei. I-au adus iubitelul, ca la Surprize-Surprize, si a mai si cantat o melodie intreaga in plus. Daca as fi in locul celorlalti concurenti m-as simti defavorizat si as face scandal.

Trimite un comentariu

sus