Skip to main content

PARTENERIAT: Antreprenorii pot testa dacă School for Startups e cursul de care au nevoie

 

Publicitate

Proiect test în programul pentru antreprenoriat School for Startups. Programul se întinde pe un an. Cei care se înscriu au însă posibilitatea de a plăti un singur curs testând, astfel, dacă este cursul de care au nevoie.

Înainte de mai multe detalii, iată ce spune Ciprian Stăvar, unul despre cursanţii de anul trecut ai School for Startups:

Cât se plăteşte pentru primul curs, în continuare:

  • Participanţii la School for Startups 2012 au opţiunea să plătească doar primul bootcamp de 900 RON şi anul viitor, dupa desfăşurarea acestuia, să decidă daca vor să continue programul şi dacă acesta se potriveşte cu aşteptările pe care le au de la un astfel de curs.
  • Primul bootcamp School for Startups România se va desfăşura în luna martie 2012 iar oferta se adresează antreprenorilor care se înscriu în program până la finalul anului 2011.

Curs deschis cu mentorii Marius Ghenea şi Doug Richard

Un alt proiect special organizat de School for Startups România pentru antreprenorii care sunt la început de drum este School for Startups Open Class, un curs deschis pentru toţi cei care vor să îi cunoască pe cei doi mentori ai programului S4S, Doug Richard şi Marius Ghenea, şi vor să afle mai multe detalii despre cursurile de anul viitor.

School for Startups Open Class va fi organizat în Bucureşti pe 22 noiembrie, de la ora 17:30, la Hotel Intercontinental şi în Cluj pe 24 noiembrie, de la ora 17:30, la Hotel City Plaza.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus