Skip to main content

Toată echipa de la FHM se mută la Playboy

 

Toată echipa lunarului pentru bărbaţi FHM (din portofoliul Sanoma Hearst), în frunte cu fostul redactor şef Eduard Ţone, se mută la Playboy, publicaţie a Mediafax Group.

Publicitate

Eduard Ţone va fi redactor şef al Playboy. Echipa care trece de la FHM la Playboy numără patru redactori şi doi tehnoredactori.

Detalii, în continuare:

 • Ultimul număr FHM la care mai lucrează echipa este cel de ianuarie-februarie (număr dublu).
 • Echipa trece la Playboy de la 1 ianuarie, iar primul număr Playboy semnat de ei va fi cel din martie.

Contactat de paginademedia.ro, Eduard Ţone a confirmat mutarea:

"După 12 ani de FHM,  timp în care am dus revista pe primul loc pe piaţa revistelor pentru bărbaţi, este o provocare pentru noi să acceptăm preluarea Playboy", a declarat Eduard Ţone pentru paginademedia.ro.

Playboy România a revenit în grupul Pro, la Mediafax, după câţiva ani în care a fost editată de Attica Media, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, aici. Redactor şef al Playboy, până la venirea lui Eduard Ţone, a fost Cătălin Mihăilă.

Ce va face Sanoma după plecarea echipei de la FHM?

Noul redactor şef al FHM va fi Paul Breazu (Men's Health). Totodată, la conducerea editorială a Men's Health va fi Mihai Ghiduc.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Jucăuşo, ai uitat nişte ghilimele la sfârşit. Ia de aici: "". :)
 • Nu vreau să fiu rea, dar am o singură nedumerire: Playboy ştie că toată echipa FHM vine peste ei? Adică înţeleg că Eduard Ţone a "confirmat" mutarea, dar cine a afirmat-o in the first place? :)

  Ai şi vreun comunicat de-al Mediapro-ului?

  Cât despre Mihailă, de ce credeţi că va fi retrogradat? Nu merită o promovare? :D

  Glumeam, poate se duce la Bucătărescu, pentru că el a funcţionat perfect în tandem cu DSB, nu-i aşa?
 • Lucian Ionita, Theodor Manolache, Radu Coman, Adina Vasilescu - sa-i descriu pe fiecare in parte ? Mi-ar lua un an. Sa fac un rezumat comun? Singurul scop al lor este sa ingroape saorma si sa mearga la ski.
 • daca as fi fost patronul playboy, as fi cumparat revista fhm, nu echipa fhm. cred ca cinvea a incurcat "marfa" la cumparare. :)
 • petrisor ne poti zice daca pleaca de la playboy si catalin mihaila, sau va ramane dar nu va mai fi redactor sef ?
 • Sanoma...son om a bitch...La cat de proasta e corelarea si conducerea de la "baetzii aia cu ceasuri de aur la mana de la stat degeaba", nu-i nimic de vreo mirare. interesant e ca proprietarii Sodomanoma vor sa faca si profit cu asemenea specimene.
 • Frate, Playboy asteapta sa moara, este o revista 0 pentru mine.
 • Exista o singura sansa pentru resuscitarea Playboy Romania:
  un pictorial lesbi cu Andreea Marin si Mihaela Radulescu iubindu-se.
 • @Shaorma: O echipa obosita care realiza cea mai vanduta revista pentru barbati. Daca sunt proprietarul Playboy, cred ca si eu as vrea o echipa obosita de genul acesta.
 • Ce tari sunt astia de la Shaorma! Diabolici de-a dreptul. Au reusit sa scape de o echipa obosita facand sa para ca a plecat la concurenta. Si le-a facut o fericire si concurentilor. Incredibil! Diabolici, diabolici! :)))))

Trimite un comentariu

sus