Skip to main content

Cristian Tudor Popescu, AZI la PaginademediaTV

 

PaginademediaTV îl are invitat în studio la următoare ediție pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Ziaristul va fi în direct azi, luni, 20 februarie, la PaginademediaTV, emisiune transmisă de la ora 16.00, din studioul LTV.

Publicitate

După o săptămână agitată, o discuție despre presa de acum, despre derapajele ziarelor și ale posturilor TV, despre meseria de jurnalist.

Puteți pune întrebări invitatului sub forma unui comentariu la acest articol.

Din emisiunile trecute:

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În edițiile trecute PaginademediaTV au fost invitați Bogdan Naumovici, Silviu Prigoană, Mihai Găinușă, Virgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu și Ion Cristoiu.

Foto: Gândul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • cu aceasta ocazie constat ca badea are dreptate, asa ca este ultima accesare a acestui site, adio, ramaneti cu comentatorii supusi, prieteni si rude.cenzurati-va intre voi
 • Așteptăm cu nerăbdare! Suntem convinși că domnul Popescu are numai lucruri nemaiauzite de spus. Suspansul este maxim. Vă dorim succes și audiență largă!

  În eventualitatea că suntem băgați în seamă, poate dorește domnul Popescu să dezvolte „reglementarea” titlului de jurnalist.

  Deoarece îl compară cu alte „profesii liberale” reglementate, cum sunt cele de medic, avocat și profesor, iar acele bresle au membrii ierarhizați pe trepre și grade profesionale, cum vede domnia sa, domnul Popescu această reglementare la jurnaliști?

  Care ar fi treptele profesionale și gradele pe care le poate primi un jurnalist și de către cine pot fi aceste grade acordate?

  După părerea domniei sale, desigur.
 • da, domnul deontolog Obae sterge comentariile care nui convin, legate de ce a spus badea despre el aseara la tv.de ce _era ceva ce trebuia comentat si lamurit, eventual replicat, nu sters de aici, ca oricum a auzit toata lumea.
 • Dupa cum probabil stiti situatia holdingului Adevarul in ultima vreme nu este una placuta pentru angajatii acestuia, nefiind exclusa nici vanzarea acestuia in termen mediu.

  Daca printr-un concurs de imprejurari ziarul Adevarul se alipeste Mediafax-ului (compania ce detine si cotidianul online Gandul), v-ati calca pe inima si ati redeveni editorialist al cotidianului Adevarul?
 • De ce ar mai fi cineva sa ii auda opinia? Parca nu am sti ....
  Nu exista si jurnalisti tineri - din noua generatie, care merita aceste invitatiuni plecacioase de la Pagina de Media? Tot mereu aceeasi baroni de presa pe care ii auzim peste tot spumegand, cu mereu aceleasi idei? ...
 • De ce comentati cu atata ura, hotararile celor de la guvernare, in situatii critice? Va inteleg adversitate, e normal.
  Adica, dupa ce ca atmosfera e tensionata, critica, va face o placere nebuna sa puneti paie pe foc, atunci, in acel moment. Puteti sa spuneti ce aveti de spus, pe un ton mai calm, mai relaxat...
  Pe mine unu, nu ma sperie ce spuneti, ci cum spuneti.
 • sa inteleg ca Adelin Petrisor nu mai vine...


  intrebari pentru noul invitat:
  care este viziunea dumneavoastra despre new media ?
  incotro vedeti ziarul Adevarul ?
  cine nu va fi presedintele Romaniei, dintre toti candidatii?
  casa regala a romaniei si ultimele miscari, opinii?
  sunteti la curent cu fenomenul numit hacktivism? ce parere aveti, dar de colectivul anonymous ?
  ce ziare/reviste autohtone sau straine cititi in mod regulat?


  Distractie placuta Petrika!!!
 • Dacă ar fi mogul, ce personaje (care se recomandă a fi jurnaliști) ar evita să coopteze într-o eventuală colaborare ?

  E corect pentru un jurnalist să-și recunoască partizanatul politic cu carnetul de membru de partid în față, fără alte ocolișuri și propagandă ?

  Care e cel mai bun film românesc produs în ultimii 25 de ani, după opinia sa ?
 • RECOMANDARE pentru Cristian Tudor Popescu:

  - pregatiti-vă vreo două geamantane cu de-ale gurii, multă hartie de scris, pixuri si, EMIGRAŢI pe o insula in care nu exista , internet, televizor, politicieni, basescu, caini comunitari, ţigani, zăpada viscolită, ...
  - vă anunţăm noi când să vă întoarceţi; adica atunci cand in Romania se va instaura normalitatea.

  ÎNTREBARE: dupa câti ani credeti ca va veţi întoarce de pe insula?

Trimite un comentariu