Skip to main content

AZI, la PaginademediaTV: Răzvan Mitroi, redactor-șef la Digi 24, despre viitorul post TV

 

Răzvan Mitroi, redactor șef la Digi 24, viitorul canal de știri al celor de la RCS, vine azi la PaginademediaTV.

Publicitate

Emisiunea PaginademediaTV, realizată în studioul LTV, va fi transmisă în direct, azi, 27 februarie, de la ora 16.00.

O discuție despre posturile de știri, despre ce își propune Digi 24, care se lansează pe 1 martie, despre televiziune.

Sunteți așteptați cu întrebări, sub forma unui comentariu la acest articol.

Din emisiunile trecute PaginademediaTV:

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În edițiile trecute PaginademediaTV au fost invitați Bogdan Naumovici, Silviu Prigoană, Mihai Găinușă, Virgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Ion Cristoiu și Cristian Tudor Popescu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • este o incercare noua in loc de 10ty , CARE NU A MERS DIN CAUZAQ RATATULUI DE nasul , ACUM INCEARCA CU alte venituri de la tot fel de TV sa eclipseze Antenele , cine e in spatele acestei televiziuni de care nu avem nevoie , sunt deja vreo 4-5 care fac aceiasi GARGARA de stiri , Digi sunt portocalii, =DESIGUR !!!!!!
 • SI O INTREBARE PENTRU DOMNUL MITROI SUNT UN POST DE STIRI SAU UNUL GENERALIST? SI CARUI PUBLIC SE ADRESEAZA CU EMISIUNILE PENTRU COPII SI CELE DE CULTURA? NU CREDE CA EXISTA POSTURI SPECIALIZATE IN ACESTE 2 DOMENII? "SETEA" POPULATIEI CONSUMATOARE DE INFORMATII, DE STIRI, OAMENII CARE TREC PRIN CRIZA ECONOMICA ESTE POTOLITA CU INFORMATII CULTURALE?
 • de unde atatea vedete, cativa obositi din TVR pe care nu ii stie nimeni, alte cateva anonime dragute cativa convinsi ca televiziunea e ceea ce isi doreau de o viata si astea sunt vedetele. EU NU CA IMI PLACE ANTENA 3, DAR MA UITI ASA LA STIRILE SCRISE PE PAGINA DE MEDIA DE EXEMPLU. cELE CARE AU INFORMATII DESPRE OAMENII ANTENA 3 SAU ANTENA 3 , AU CELE MAI MULTE COMENTARII DE BINE , DE RAU DAR INSEAMNA CA LUMEA II STIE, SE UITA LA EI NU TREBUIE SA LE PLACA, PE CAND ALTE STIRI DE EXEMPLU ASTA ABIA A STRANS 15 COMENTARII SI ESTE APARUTA DE CATEVA ZILE. lA STIREA CU mIHAI GADEA SUNT 34 DE COMENTARII.
 • inca o ciuperca in gradina...

  macar se va transmite live pe net in low-quality, medium-quality si hd asa cum e de bon ton ?

  si care sunt vedetele postului ?
 • Eu as vrea sa vad o emisiune in care sa se vorbeasca despre marile conspiratii mondiale, despre Wikileaks, despre miscarea Anonymous, despre bilderbergi, despre NWO, despre evrei, musulmani si conflictele din Orientul Mijlociu, despre Fukushima si HAARP, despre consumerism si manipularea populatiei cu ajutorul mass-mediei, despre ACTA si toate formele de cenzura care se anunta in a fi aplicate internetului, cu atat mai mult cat RCS-RDS este un provider de internet foarte important.
  Credeti ca o astfel de emisiune si-ar putea gasi locul in grila postului Digi24?
 • Dupa sicanele primite din partea CNA si dupa esecul 10TV cu Nasul la conducere inca ai impresia ca Digi sunt portocalii?
  Eu unul am dubii.
 • Nu e o intrebare proasta.
  Dar raspunsul e deocamdata cel intuit de tine, celorlalti operatori nu le convine sa transmita un post al RCS.
 • UTV si 1 Music Channel sunt transmise la UPC?

  Nu cred ca Digi 24 e din start un canal de transmis numai in reteaua proprie RCS-RDS, dar pe de alta parte nu cred ca ceilalti operatori sunt incantati sa il transmita.
 • "Ora de Business", la 20:20 pe TVR 2! :)

  Biziday e numele sitului lui Moise Guran si numele celelaltei emisiuni economice facuta de acesta la Europa FM.

Trimite un comentariu