Skip to main content

OTV, trei ore de pauză! Dan Diaconescu stă pe bară din cauza publicităţii pentru Partidul Poporului

 

"Televiziunea Poporului" - OTV a fost sancţionată cu întreruperea emisiei pentru trei ore pentru publicitatea politică făcută de Dan Diaconescu partidului său.

Publicitate

Sancţiunea a fost propusă de Christian Mititelu şi a fost dată pentru mai multe emisiuni Dan Diaconescu Direct din perioada 20 ianuarie-11 martie.

Televiziunea lui Dan Diaconescu nu este la prima abatere de acest gen. Până acum Consiliul a mai sancţionat OTV-ul de 7 ori, cumulând peste 63.000 de euro (265.000 de lei).

Sancţiunea a fost votată în unanimitate de toţi cei nouă membrii CNA care au fost prezenţi în şedinţă.

Ce au discutat membrii CNA despre abaterile repetate ale OTV?

Cristina Trepcea: Nu poţi să contrezi astfel de luări de poziţie pentru că nu sunt de pe planeta asta.

Ioan Onisei, vicepreşedinte CNA: OTV nu mai este altceva decât un mijloc de propagandă politică deşănţată. Vă marturisesc că nu as fi crezut că într-o ţară membra a Uniunii Europene să văd aberaţii care frizează patologicul. Nu mai este vorba în niciun fel de libertatea de exprimare, ci de sfidarea cu cinism a legii, de multă vreme şi înt-un mod continuu.

Christian Mititelu: E o folosire abuzivă a licenţei audiovizuale.

Narcisa Iorga: Este singura modalitate ca instituţia noastră sa comunice publicului care este adevăratul motiv pentru care a fost sancţionat postul respectiv. Continui să cred că în situaţia în care ne confruntăm cu un post care încalcă repetat legislaţia.

Foto: Mediafax Foto

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • polat polat
    Ce aberatie.Trebuie ca CNA sa fie desfiintat pentru ca consuma resurse mari de la buget.Sunt tari in Europa cu mare traditie democrata care nu au CNA .Acest fapt nu face decat ca Dan Diaconescu sa se victimizeze pe dreptate.Jos cenzura CNA!
  • C C
    @ george

    Pe cele mai multe, nu. Doar intreruperea emisiei ii ustura cu adevarat.
  • george george
    oare isi platesc amenzile?
  • geo geo
    astia nu isi fac numai campanie, isi organizeaza in direct partidul, ceea ce nu este deloc bine. ce vom face daca va apare unprtv, psdtv si pnltv. asteptam de mult aceasta decizie si ma asteptam sa fie mai dura chiar...
  • Andrei Andrei
    o sa se duca in studio la realitatea ori la sora vitrega de la raitaru tv diaconescu si-si face de acolo campanie...s-a intamplat atat de des in ultima perioada incat am crezut ca l-au adoptat ca pe un caine fara stapan, dar de fapt era doar un clovn care s-a plictisit sa-si prezinte programul doar la el la tv si s-a dat in spectacol si la altii...

Trimite un comentariu

sus