Skip to main content

După debutul extrem de slab de sâmbătă, Fabrica de staruri se mută duminica. S-AU RĂZGÂNDIT: Fabrica de staruri râmăne sâmbăta.

 

ACTUALIZARE: Jocul de-a programarea. După ce oficialii TVR au anunțat într-un comunicat că Fabrica de staruri de mută sâmbătă, în urmă cu câteva ore, o comunicare de ultimă oră din partea acelorași oficiali anunță că s-a revenit brusc asupra deciziei. "În urma unei modificări de program de ultimă oră, emisiunea Fabrica de staruri se transmite, în această săptămână, sâmbătă, 24 martie, de la ora 21.25, la TVR 1." Nicio explicație nici pentru prima decizie, nici pentru a doua.

Publicitate

Fabrica de staruri de pe TVR 1 va fi difuzată duminica, începând din această săptămână.

Oficialii TVR nu explică motivul. Mutarea vine însă după ce, săptămâna trecută, Fabrica de staruri a avut o primă ediție cu rezultate de audiență foarte slabe.

Noul loc al Fabricii de staruri în grila TVR 1: duminica, de la ora 21.25.

Rezultatele primei ediții de sâmbătă, 17 martie:

ÎN MEDIUL URBAN: Fabrica de staruri prezentată de Vizante a fost urmărită la prima ediție, în medie pe minut, de 148.000 de telespectatori, în mediul urban. TVR 1 fost pe locul șase cu emisiunea. În luna februarie, pe intervalul de sâmbătă seara, TVR 1 avea o medie de aproximativ 190.000 de telespectatori.

 

LA NIVEL NAȚIONAL: La Fabrica de staruri se uitau, în medie pe minut, 335.000 de telespectatori la nivelul îîntregii țări, ceea ce a pus TVR 1 pe locul 7.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Cred ca stabilisera mutarea de unii singuri fara sa se consulte cu Prime TV si cu membrii juriului si ceilalti participanti la spectacolul in direct.
  • Sa tot ai succes cu asemenea mod de comunicare! Cat despre spectacol in sine, n-am urmarit prima editie, nu stiu daca voi urmari vreuna, mi s-a cam luat de showurile de talente vocale.
  • eu p-acilea cand zic ceva nasol de aia de la tvr imi sar in cap razboinicii luminii,dar nu mai e nevoie sa spun eu ceva pentru ca :faptile vorbeste di la sini!nu exista harababura si nepricepere mai mare ca in conducerea tvr!mai vorbim...si dle.popa, nu,nu plateste nimeni!raportul de audit facut de elvetieni a stabilit ca angajatii nu au nicio vina si ca directorii sunt incompetenti managerial!acum sta dosit poate uita lumea ca exista!

Trimite un comentariu