Skip to main content

După debutul extrem de slab de sâmbătă, Fabrica de staruri se mută duminica. S-AU RĂZGÂNDIT: Fabrica de staruri râmăne sâmbăta.

 

ACTUALIZARE: Jocul de-a programarea. După ce oficialii TVR au anunţat într-un comunicat că Fabrica de staruri de mută sâmbătă, în urmă cu câteva ore, o comunicare de ultimă oră din partea aceloraşi oficiali anunţă că s-a revenit brusc asupra deciziei. "În urma unei modificări de program de ultimă oră, emisiunea Fabrica de staruri se transmite, în această săptămână, sâmbătă, 24 martie, de la ora 21.25, la TVR 1." Nicio explicaţie nici pentru prima decizie, nici pentru a doua.

Publicitate

Fabrica de staruri de pe TVR 1 va fi difuzată duminica, începând din această săptămână.

Oficialii TVR nu explică motivul. Mutarea vine însă după ce, săptămâna trecută, Fabrica de staruri a avut o primă ediţie cu rezultate de audienţă foarte slabe.

Noul loc al Fabricii de staruri în grila TVR 1: duminica, de la ora 21.25.

Rezultatele primei ediţii de sâmbătă, 17 martie:

ÎN MEDIUL URBAN: Fabrica de staruri prezentată de Vizante a fost urmărită la prima ediţie, în medie pe minut, de 148.000 de telespectatori, în mediul urban. TVR 1 fost pe locul şase cu emisiunea. În luna februarie, pe intervalul de sâmbătă seara, TVR 1 avea o medie de aproximativ 190.000 de telespectatori.

LA NIVEL NAŢIONAL: La Fabrica de staruri se uitau, în medie pe minut, 335.000 de telespectatori la nivelul îîntregii ţări, ceea ce a pus TVR 1 pe locul 7.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    dar audintele de aseara le vedem si noi dle obae?
  • Robert Robert
    Cred ca stabilisera mutarea de unii singuri fara sa se consulte cu Prime TV si cu membrii juriului si ceilalti participanti la spectacolul in direct.
  • Robert Robert
    bravo lor!

    din pacate doar internetul a aflat de balba asta
  • Danny Danny
    Sa tot ai succes cu asemenea mod de comunicare! Cat despre spectacol in sine, n-am urmarit prima editie, nu stiu daca voi urmari vreuna, mi s-a cam luat de showurile de talente vocale.
  • aidan aidan
    eu p-acilea cand zic ceva nasol de aia de la tvr imi sar in cap razboinicii luminii,dar nu mai e nevoie sa spun eu ceva pentru ca :faptile vorbeste di la sini!nu exista harababura si nepricepere mai mare ca in conducerea tvr!mai vorbim...si dle.popa, nu,nu plateste nimeni!raportul de audit facut de elvetieni a stabilit ca angajatii nu au nicio vina si ca directorii sunt incompetenti managerial!acum sta dosit poate uita lumea ca exista!
  • popa popa
    dar plateste cineva ptr esecurile astea pe banii contribuabilului?
  • graur graur
    Bre, grija cu gramatica! Rasgandi, vai

Trimite un comentariu

sus