Skip to main content

Georgia Simionovici, în locul Sandei Nicola

 

După plecarea Sandei Nicola, noul prezentator al principalului jurnal al B1 este Georgia Simionovici. Ea a început deja să prezinte ştirile, prima emisie fiind joi, 1 martie.

Publicitate

Până acum, Georgia Simionovici a prezentat jurnalul B1 în weekend.

Din informaţiile paginademedia.ro, soluţia aleasă de conducerea B1 este una temporară.

Sanda Nicola a plecat la Digi 24, noul canal al RCS, după cum a anunţat, în urmă cu câteva zile, Paginademedia.ro. Ea va prezenta primele jurnale sâmbătă, 3 martie.

Foto: TVmagia.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alecu Alecu
    Titiriga asta, dupa cum citesc aici este muma padurii, Oancea un prost, iar ceilalti niste sclavi.
    si de ce murim noi dde grija psihopatiilor, prostilor si a sclavilor de bunavoie?
    Cine vrea sa respire aerul de spital 9...e liber sa o faca.
    b1 prost sau nu...face ce stie. Nimic mai mult. Atat stie, atat face. E ca si cum ne suparam ca pisica nu latra si Rusia e prea mare.
    Nu aveti altceva mai bun de facut decat sa comentati alegerile oamenilor? Vor sa stea cu Titiriga..foarte bine. Sclavia in b1 este pe semnatura. Accepti sau nu! Simplu ca buna ziua.
  • Alecu Alecu
    ce resurse avea b1?
  • MediaTour MediaTour
    Asta am facut de mult timp,am scos programul B1 din meniul tv.Noua prezentatoare este de jucarie,ce vina avem noi.titiriga o sarita rau de pe fix!
  • MediaTour MediaTour
    Ma uimeste simplitatea.Simplitatea unor persoane care cred ca B1 este mai sus de locul 13-14.Pe de alta parte inteleg dorinta unoara sa fie asa dar a te imbata cu apa(fie ea si rece)este ca frectia la picior de lemn! Cat timp una ca titiriga organizeaza acel post tv,el are o singura diectie,cea descendenta! Beti un vin,sau o sampanie daca vreti sa va imbatati,apa este pentru looseri!
  • latroaca tv latroaca tv
    hahhahahha....pai, daca nu te uitai doar pa centru vedeai in colt ca scrie tvmagia.ro. hai, zi drept...iti place decolteul. iti place tare, nu? :)))))
  • latroaca tv latroaca tv
    stimabile, e un efort inutil sa stai la fundu' doamnei, ca doar se aude si se vede bine merci si de pe marele zid chinezesc. la fel si caracteru' de saormerista devenit proverbial in presa :))). io, trist si alte alea cum sunt, induc ca fix matale stai la dosu' doamnei. iti urez inbalsamare lenta si ma jur pa rosu ca nu te-ncurc. da' sa stii ca nu-i frumos sa ne vinzi d'astea ca "sanda nicola a plecat c-asa a vrut ea". ps: iti iau un bonibon daca stii care e diferenta dintre un prompterist cuminte si un prezentator cu minte. hai pax
  • cecelea cecelea
    Eu nu stiu cum unde ati gasit captura asta in care incape tot ecranul de la B1. Eu sunt la UPS si niciodata nu vad tot ecranul pe acest canal.
  • lol lol
    Doamne, ce voce agasanta are Nicola. Parca ar canta cand vorbeste, cam ca Gadea cand se alinta. Numai Cretuleasca e mai enervanta.
  • Bogdan Bogdan
    Stimabililor,
    ati stat cumva la fundul doamnei de stiti asemenea lucruri? ca daca nu, nu vad sensul discutiilor.Sanda Nicola a plecat fiindca asa a decis ea, nu fiindca a determinat-o cineva sa plece. PS,Daca tot nu va place noua prezentatoare nu va uitati la tv. De aceea aveti telecomanda, sa schimbati canalul. Insa se pare ca voluptatea romanului de a arunca cu rahat in altii in necunostinta de cauza nu poate fi egalata. Sunteti tristi, frustrati si lipsiti de obiectivitate.
  • radu radu
    Daca mai sta mult pe acolo, Ttitiriga o sa puna B1 pe butuci pana la alegerile din toamna, iar asta se intampla cu "binecuvantarea" lui Oancea. Din cauza modului in care ea stie sa faca televiziune, cu urlete isterice care se aud pana la TNB, Titiriga i-a facut sa plece pe toti oamenii care mai aveau habar de meserie. In locul ei si-a promovat "oamenii de incredere", majoritatea luati de prin Antenele lui Voiculescu, a caror singura calitate este faptul ca stiu sa-i lustruiasca dosul nasei lui Nicu Banicioiu. Asa au ajuns pe post oameni care au defecte de vorbire sau nu au habar ce sa spuna, iar redactori si editori de doi lei pentru care limba romana este o limba straina ajung sa dea pe post aberatii in loc de stiri.
  • Eugen Eugen
    B1TV e pe cai mari, e deja a doua televiziune de stiri din tara dupa ultimele audiente. A batut Realitatea TV si Romania TV la pachet in mai putin de un an.
  • luhyj luhyj
    nu stiu cine e titiriga asta... dar daca e vorba de un caz patologic - al doilea - probabil ca primul e ana maria lembrau?
  • Erica Erica
    subscriu si nu prea la ce s-a spus pe aici. am o buna prietena care lucreaza cu aceasta cucoana si imi povesteste cat de tare o umileste in fata colegilor, desi se stiu mai de mult. e groaznic ce-i face si ma intreb cat mai suporta
  • caracoleanu caracoleanu
    Nu ma intrebati de ce dar bag mana-n foc ca plecarea Sandei Nicola are de-a face cu Titiriga care uraste si respinge tot ce e bun si frumos. Femeia este un al doilea caz patologic in presa. Pare normala dar nu e si reuseste sa se impuna prin teroare in continuare. Isi bate joc de niste copiii, baga frica in ei zi de zi, tipa, jigneste, ameninta, face spume la gura, etc. Sincere condoleante, B1!
  • latroaca tv latroaca tv
    hahaha...tare asta cu saorma cu de toate...am ras cu lacrimi. io pe nelu barbu il vad la emisiuni cand spune "sara buna", publicitate si pax. asa o fi trendu la titiriga, mare doamna...de statura. se vede treaba ca face in b1 ce facea si-n antene:pe prostii ei ii tine-n puf iar restul lumii se uita la ea ca la evelyne badea cand incepe sa se tavaleasca pe jos de nervi si sa ameninte, ca nu se stie pe care i se pune pata. pe domnita din imagine n-am vazut-o la teveu da' decolteul si "prezenta scenica" imi sufla ca numa' stiri nu vrea sa prezinte:)))

Trimite un comentariu

sus