Skip to main content

“Revoluția” de pe OTV, neinteresantă pentru telespectatori

 

Revoluția din studioul OTV a fost neinteresantă pentru români. Cu mesaje de tipul “Băsescu a hotărât închiderea OTV”, Dan Diaconescu nu a atras telespectatorii în fața ecranelor. Înainte de audiențe, o secvență de la “Revoluție”, asezonată cu un imn:

Imnul Revoluției OTV

Publicitate

Audiența, în continuare:

 • Revoluția din studioul lui Dan Diaconescu a ținut în fața televizoarelor marți, când CNA a decis înjumătățirea licenței, aproximativ 111.000 de telespectatori pe minut din mediul urban, adică un punct de rating.
 • Cu audiența de 111.000 de telespectatori pe minut, înregistrată în intervalul 19.30-24.00 OTV a fost pe locul 9, la aproape 800.000 de persoane în urma Pro TV, cel mai urmărit post TV pe interval.
 • CNA a hotărât, marți, 27 martie, să reducă la jumătate licența postului OTV, pentru publicitate politică excesivă pentru Partidul Poporului. Astfel, OTV, mai poate emite până la 28 septembrie.

Dan Diaconescu a contestat decizia CNA. Dacă OTV continuă să încalce legea audiovizualului, postul poate fi în continuare amendat și se poate alege chiar cu o nouă reducere a perioadei de licență.

“Revoluția” OTV, începută săptămâna trecută

Manifestările din studioul OTV au început săptămâna trecută, după că postul a fost penalizat cu trei ore de întrerupere, tot pentru publicitate politică. Oameni “din popor” și-au spus păsul în studioul lui Diaconescu, într-o desfășurare de forțe ruptă din Caragiale.

Poezie: Refacem fabrica de tractoare, pământul țării să se are

 

Foto: Mediafax Foto

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Pe prima pagina, din 14 materiale 3 sunt despre OTV. Mai sunt si alte lucruri frumoase pe lumea asta, pe bune.
  Se pare ca cineva sta nemiscat pe statia asta, sa ne tina la curent, poate are si people meter :)))
  Si apoi se mira de unde audienta...
 • doamne ce sclerozati suntin tomberonul lui domnul dan oare astea chear cred tot ce la spune domnul dan? doamne fereste si pazeste de asemenea specimente.
 • mi-e teama ca acest 111.000 de telespectatori sa nu reprezinte 5%, la vot.... atunci sa vezi cum pleaca lumea din tara!!!!
 • UDPM!!! Ce mi-as dori sa vina astia la putere! Da' nu singuri, ci impreuna cu USL, cum a zis domnu' Dan. Sunt fascinat! Nu am crezut ca voi avea privilegiul de a trai asemenea clipe! Va dati seama cum tremura izmele acum pe Obama? Daca vine domnu' Dan si le pune impozit pe scut?

Trimite un comentariu