Skip to main content

Sanda Nicola, în locul cuplului Emma Zeicescu - Cosmin Stan

 

Sanda Nicola va realiza emisiunea de actualităţi România 24, pe intervalul 13.00 - 16.00, la Digi 24.

Publicitate

Tronsonul era acoperit de Emma Zeicescu şi Cosmin Stan, care au decis să plece la Realitatea TV, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră, AICI.

Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Mitroi, redactor şef Digi 24 a confirmat mutarea din grila de programe.

Emma Zeicescu şi Cosmin Stan au decis, astăzi, se plece la Realitatea TV. Împreună cu ei, pleacă şi Ramona Popa, editor şi Bebe Nicola, producător.

Sanda Nicola a venit la Digi 24 la începutului lunii martie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Înainte de Digi 24, a prezentat principalul jurnal de ştiri de la B1 TV.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • e un flux continuu intre rtv, realitatea, digi si giga... eu zic sa isi faca toti jurnalistii astia traseisti legitimatii la cele 4 posturi. sa aiba la ei cite 4 cuburi si un microfon si sa transmita de la un eveniment pentru fiecare televiziune: la fix pentru ala care da mai mult, la si 5 pentru urmatorul si tot asa. evident, si mincatorii de cocoa la fel: azi pupa poala puterii, maine scuipa si dau castane guvernantilor... dimineata zimbesc la base, seara se incrunta etc...
  • Nicio pierdere. Comunistii se intorc de unde au plecat, dar tristetea ramane la Digi 24
  • O daaaaa, ii preia slotul fostului sot, daca stia el bebino poate nu mai pleca la Vantu.

Trimite un comentariu

sus