Skip to main content

Sanda Nicola, în locul cuplului Emma Zeicescu - Cosmin Stan

 

Sanda Nicola va realiza emisiunea de actualități România 24, pe intervalul 13.00 - 16.00, la Digi 24.

Publicitate

Tronsonul era acoperit de Emma Zeicescu și Cosmin Stan, care au decis să plece la Realitatea TV, după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră, AICI.

Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Mitroi, redactor șef Digi 24 a confirmat mutarea din grila de programe.

Emma Zeicescu și Cosmin Stan au decis, astăzi, se plece la Realitatea TV. Împreună cu ei, pleacă și Ramona Popa, editor și Bebe Nicola, producător.

Sanda Nicola a venit la Digi 24 la începutului lunii martie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Înainte de Digi 24, a prezentat principalul jurnal de știri de la B1 TV.

 

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

 

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • e un flux continuu intre rtv, realitatea, digi si giga... eu zic sa isi faca toti jurnalistii astia traseisti legitimatii la cele 4 posturi. sa aiba la ei cite 4 cuburi si un microfon si sa transmita de la un eveniment pentru fiecare televiziune: la fix pentru ala care da mai mult, la si 5 pentru urmatorul si tot asa. evident, si mincatorii de cocoa la fel: azi pupa poala puterii, maine scuipa si dau castane guvernantilor... dimineata zimbesc la base, seara se incrunta etc...

Trimite un comentariu