Skip to main content

Stelian Tănase, în direct la PaginademediaTV

 

Stelian Tănase a fost în direct pe 2 aprilie, la PaginademediaTV, emisiune transmisă în direct din studioul LTV. Realizator al unor emisiuni ca Tănase și Dinescu, 3x3 sau București Strict Secret, jurnalistul și scriitorul Stelian Tănase a fost în studioul PaginademediaTV pentru o discuție despre cariera de realizator TV, despre presă, despre televiziune, despre media în general. Din emisiunile trecute:

Publicitate

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

În edițiile trecute PaginademediaTV au fost invitați Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinușăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Ion Cristoiu, Răzvan Mitroi (redactor-șef al noului post Digi 24), Adelin Petrișor și Mircea Radu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • nu stiu de ce...dat intotdeauna stelian tanase mi s-a parut greu de cap...incet la minte.

    in fiecare emisiune cu dinescu mi se face mie jena cand nu se prinde la nimic din ce zice partenerul lui de dialog.
  • Slabut,foarte slabut interviul ! Nu ati pus nici o intrebare incomoda si l-ati lasat sa spune numai ce i-a convenit. Si cate intrebari incomode puteati sa gasiti pentru individ !?
  • de ce sa ii iei interviu lu stelian tanase? e ca si cum ai face emisiune cu o tata iesita la poarta cu strachina de seminte langa ea. Radio Santz, pe bune.....
  • Asta punea lanterna in ochi la concerte rock pe vremea lui Ceausescu cu militienii langa el. Ii punea pe toti sa stea jos cu forta ca la congresele abuziv impuscatului.
    E plina tara de impostori.
  • Exista si un fan club al lui Stelian Tanase, pe Facebook, o pagina care se numeste Spune-i PA lui Stelica. Extraordinar om!

Trimite un comentariu