Skip to main content

CÂT DE JOS SE POATE? O mostră de Jeg TV

 

Publicitate

DEGRADARE. Cât de jos se poate ajunge pe micul ecran? O ceartă ca la ușa cortului, presărată cu invective, acuzații, țipete și amenințări s-a derulat zilele trecute, undeva după miezul nopții.

Secvențele care urmează nu au fost surprinse pe un post din coada clasamentului, ci pe televiziunea nr 2 din România. Un Show Păcătos (Antena 1), care și-a obișnuit telespectatorii cu un anumit discurs TV, și a depășit într-una din serile trecute, propriile limite de jos.

În circul dezgustător de pe ecran, protagoniștii nici nu mai contează. Aceiași din fauna show-ului. (Unul dintre invitați apăruse, mai devreme, la Acces Direct, unde făcuse un show asemănător, dar la ore accesibile minorilor). Minute bune însă, au împroșcat pe ecran cu zoaie, sub ochii moderatorului Dan Capatos care, într-un târziu, a băgat publicitate.

Filmul a fost semnalat de un cititor al site-ului, la rubrica PaginaTAdemedia.

Le cerem scuze cititorilor pentru secvențele care urmează, dar reproducerea lor era necesară pentru a ilustra gradul de decădere din audiovizualul românesc.

[jwplayer mediaid="49109"]

După publicarea acesttui articol, un alt cititor a postat într-un comentariu un link cu un alt moment al aceleiași ediții a emisiunii Un show păcătos, care a avut loc înaintea celui prezentat mai sus. Cu scuzele de rigoare, îl prezentăm în continuare pentru a ilustra gradul de degradare a emisiunilor TV.

Scandal la emisiunea lui Capatos

 

Ai văzut vreo gafă? Vreun titlu ieșit din comun? Vreo reclamă remarcabilă? Intră în rubrica PaginaTAdemedia și spune-ne despre ce este vorba!

Autor: digital4 magdadigital4.ro

Comentarii

 • paul S sarcu , zice de tigani ca etc etc , da da urat om rau de ce ? sa plece putin prin Europa sa vada el cu ochii lui ce fac fratii lui din tara asta (romanii) dupa care o sa si de a seama ca totusi strainii au mare dreptate referitor la asta , eu am fost si am vazut si nu mi venea sa cred , din pacate asta este adevaru
 • daca asta va place fratilor , asta va caracterizeaza , pe toti care se uita la asa ceva , doamne doamne , jaleeeee fratilor jaleeee
 • Ce sa faci asta , este Natia asta , ( amatorii se ridica ) , profesionistii stau acasa , nici macar OTV nu are asa o emisiune , emisiunea celor fara cultura , vai de capu romanilor mama mama asta e secolu XXI , bravo da ti mai departe Nicaieri in lume nu vezi asa ceva nici in Albania sau Bulgaria care oricum sunt inaintea noastra cu mult ca cultura , sa auzim de bine odata si odata , cine stie ..........))))
 • amenzile ar trebui sa fie mai mari cu 50 la suta decit incasarile din publicitate. abia atunci lucrurile vor intra in normal.
 • Ei, Petrisor, e colega voastra, jurnalista.
  Tiganilor care fac prapad prin strainezia, "jurnalistii" le spun "romani".
  Chiar Antenele, la stiri, vorbeau despre "romanii care cersesc in Londra".
  In acelasi registru antidiscriminare si fata asta e jurnalista, la fel ca voi toti.
  Astia sunt jurnalistii din Romania, ce sa facem?
  Sunt (sunteti) niste retardati, niste mahalagii, niste penali.
  La fel cum toti romanii sunt hoti si cersetori.

  Simtiti derapajul logic, deontologilor cu creier spalat?
 • pot sa pun pariu ca te-ai uita non-stop la un canal care ar da decapitari. democratie nu inseamna ce face antena 1.
 • ioano, din ce stiu eu, pro tv face audiente bune cu masterchef, romanii au talent, nu cu jegosenii antenistice. asa ca las-o mai usor cu audientele.
 • ...pentru ca cna nu a nici un motiv pentru a interveni. Pana la urma este o emisiune difuzata dupa miezul noptii. Este o emisiune "in direct"...nu poti tocmi invitatii sa vorbeasca si sa se comporte exact cum vrei tu, asa cum se procedeaza la alte televiziuni. Este o aberatie...unde mai este libertatea presei?
 • Vreți lături aveți lături. Cine vă pune să vă uitați la genul asta de circ? Probabil că C.N.A nu vede , nu aude și mai rău, nu vorbește. Cu circ ieftin și cu făcături ca la Realitatea tv cu furtuna de nisip făcute de reporteri de doi lei care nu au curaj să spună șefilor că au pierdut o știre și au recuperat-o de la Rtv presa tinde să nu mai aibă nicio credibilitate.Ore cine e de vină?
  Cred că răspunsul este simplu NOI.

Trimite un comentariu