Skip to main content

Horia Ghibuțiu, exAdevărul, redactor șef la FHM

 

Publicitate

Horia Ghibuțiu, redactor șef Adevărul de Weekeend va fi redactor-șef al revistei FHM, publicație editată de compania Sanoma Hearst România.

El urmează să treacă la publicația destinată bărbaților începând de săptămâna viitoare.

CARTE DE VIZITĂ. Horia Ghibuțiu are o experiență de peste 20 de ani în presă. A debutat în 1990 la Tineretul Liber. În 1993 s-a alaturat echipei Evenimentul zilei, pe poziția de secretar de redacție, apoi șef de departament.

În 2006 a devenit redactor-șef al ziarului gratuit Compact. Cariera jurnalistică a lui Horia Ghibutiu mai include, de asemenea, revistele Viva și TV Mania. Pentru o scurtă perioadă, 1 martie - 1 octombrie, a fost redactor șef la Evenimentul zilei.

În vara lui 2011, Horia Ghibuțiu a trecut la Adevărul Holding unde a preluat conducerea proiectului Weekend Adevărul.

FHM a trecut prin schimbări în ultimele luni. În decembrie, toată echipa lunarului (patru redactori și doi tehnoredactori), în frunte cu fostul redactor șef Eduard Țone, s-a mutat la Playboy, publicație a Mediafax Group, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Draga Petrisor,
    Vezi ca si la Romania Libera sunt intarzieri la plata salariilor. Verifica te rog aceste informatii. Mi se pare absurd ca tocmai ziaristii, care se revolta impotriva oricaror nedreptati, sa fie carpele de sters ale unor miliardari de carton.
  • Draga Petrisor Obae,
    Te rugam din suflet sa mai scrii niste articole despre situatia salariilor de la Adevarul Holding. Banii pe martie nu s-au dat decat la reviste. Sa stii ca de cate ori ai semnalat problemele din trust, cu profesionalismul care te caracterizeaza, Imre si Patriciu au aprobat efectuarea de plati catre oameni.
    Multumim!
  • oamenii deştepţi cad în picioare. dacă nu a mai crescut iarba după el, s-ar putea să însemne că el chiar ştia s-o facă să crească :)
  • Iar a căzut in picioare. Pe unde a călcat ăsta nu a mai crescut iarba. O sa omoare si FHM. Dar pe Cartianu de ce nu-l ia sa facă pictoriale cu Nicoleta Luciu?

Trimite un comentariu