Skip to main content

Realitatea Media, trei departamente închise. Guşă: “au fost externalizate”

 

Publicitate

Trei departamente ale Realitatea Media (care operează postul de ştiri Realitatea TV), companie în insolvenţă, au fost închise de către administratorul judiciar al companiei. Este vorba de departamentul de resurse umane, de contabilitate şi de juridic.

Contactat de Paginademedia.ro, Cozmin Guşă, preşedintele Comitetului Creditorilor, spune că a fost decizia administratorului judiciar să se externalizeze departamentele care “consumă, dar nu produc”.

Cozmin Guşă, pentru Paginademedia.ro:

“A fost decizia administratorului judiciar de a externaliza, fără costuri, departamentele care consumă fără să producă. Aceste departamente nu erau productive, iar contractile cu terţii erau extrem de costisitoare.”

“Vom prelua aceste activităţi în interiorul Comitetului Creditorilor. De altfel, Comitetul Creditorilor îşi asumă să salveze compania.”

“Este o externalizare fără costuri”, a mai spus Cozmin Guşă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • si mai destept si mai destept
    Unde ai mai auzit tu mare cunoscator intr-ale televiziunii, de vreo televiziune care are aceste departamente externalizate????? Te uiti putin la tine cat poti sa fii de bou?
  • mai destept mai destept
    Mai smekere! Unde pana mea gasesti tu sa-ti munceasca cineva pro bono pentru atatea sute de oameni cati numara Realitatea!!! Crezi ca te adresezi unor cretini/oligofreni/retardati?!?!?!?!
  • unul unul
    Bravo Petrisor. Noi angajatii nu aflam decat de aici ce se intampla in firma. Domnul Gusa nu catadicseste sa ne anunte decat prin interviuri.

Trimite un comentariu

sus