Skip to main content

EXCLUSIV. Şedinţă tensionată la Realitatea TV. Mura Frînculescu, noul director executiv al postului. UPDATE. Detalii noi din mijlocul şedinţei de la Realitatea

 

Publicitate

Protestul de la Realitatea Media s-a ţinut într-unul dintre studiourile postului de televiziune. Angajaţii, rămaşi cu salariile neplătite, aproape că l-au linşat pe Florin Bercea, administratorul special al postului de televiziune.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câteva din discuţiile lui Florin Bercea cu oamenii de la Realitatea.

Bercea i-a anunţat în premieră pe angajaţi că noul director executiv al postului este Mura Frînculescu, spre nemulţumirea angajaţilor postului care şi-l doresc înapoi pe Sorin Enache.

Cu toate acestea, Enache nu mai are voie să pun piciorul în clădirea Realitatea, biroul i-a fost sigilat, iar telefonul blocat.

Florin Bercea le-a promis oamenilor că va încerca să rezolve situaţia până miercurea viitoare. Totodată le-a cerut angajaţilor să-şi numească nişte reprezentanţi care să discute cu conducerea postului.

UPDATE 1

Florin Bercea a fost primit între angajaţi şi cu aplauze, dar şi cu huiduieli.

Un angajat al postului: V-aş ruga să nu mai aplaudaţi că v-au dat banii cum s-a făcut data trecută pentru că salariul este dreptul vostru şi nu aţi primit vreo primă. Nu înţeleg, a venit Ronaldinho sau cine?

Ce se întâmplă cu oamenii de pe frima nouă?, au vrut să ştie angajaţii postului.

Florin Bercea: Din păcate nici eu şi nici dumneavoastră nu avem nicio vină în situaţia care s-a creat. Încerc să găsesc soluţii ca să se rezolve această problemă în zilele următoare.

Angajaţii: Noi luna trecută am muncit!

De pe data de 18 iunie, de când aceşti oameni şi-au dat demisia de la Realitatea Media, ei lucrează neplătiţi. Aceşti oamenii au lucrat zi de zi cot la cot cu oamenii de la Realitatea şi nu şi-au primit banii. Trebuie să găsiţi o soluţie pentru că noi ne-am consumat resursele financiare, ne îmbolnăvim de inimă, avem familii şi ne-am văzut de treabă. Am muncit!

Dumneavoastră sunteţi administrator special, dumneavoastră vă luaţi banii?

Florin Bercea: Nu. Sunt administrator special, muncesc gratis.

UPDATE 2

Bercea: „Eu nu mi-am dorit să fiu administrator special la Realitatea Media”

Florin Bercea: Aţi trecut de pe o firmă pe alta în necunoştinţă de cauză la sfatul nu ştiu cui şi nu mă interesează al cui. Eu m-am trezit cu transferaţi în altă parte şi pe Realitatea Media, unde sunt eu administrator special, voi nu unteţi.

Angajaţi: Dacă nu recunoaşteţi această firmă, de ce aţi acceptat serviciile care v-au fost făcute?

Florin Bercea: Am spus că nu cunosc firma. Că nu cunosc existenţa vreunui contract dintre Realitatea Media  şi această firmă.

Un angajat: Produsul nostru, că noi v-am făcut un tort, o prăjitură, cu ce v-am făcut? Cu ce vi le-am făcut?

Florin Bercea: Staţi puţin. Eu nu mi-am dorit să fiu administrator special la Realitatea Media. Eu sunt un creditor ca şi dumneavoastră, şi eu am bani de luat din această firmă, pe altceva, nu pe muncă (moment în care oamenii au început să râdă şi să aplaude). Este vorba de credite. Sunt alte tipuri de creanţe.

UPDATE 3

Angajat Realitatea: „Suntem aici şi stăm ascunşi să muncim, domnul Bercea, pentru că avem lipit sigiliul pe birouri”.

Un angajat: Dacă vă derenjează această funcţie, de ce nu plecaţi?

Florin Bercea: Avem de luat nişte bani de aici. Dacă cineva îmi dă banii, noi plecăm. Nu putem să ne luăm banii nici eu nici dumneavoastră. (moment în care angajaţii au început să vocifereze nemulţumiţi).

Angajat: Domnule Bercea, de ce aţi veni aici? Ce vreţi să ne spuneţi?

Florin Bercea: Am venit să vă spun că în câteva zile se vor găsi soluţii pentru situaţia dumneavoastră. Până săptămâna viitoare. (moment în care angajaţii au început să vocifereze din nou).

Un angajat: Am intrat la dumneavoastră în birou. Aţi spus că pe  vor intra salariile. Pe 14 aţi refuzat să  semnaţi  ştatele de plată. De ce? Pentru că erau făcute de unii pe care nu-i recunoaşteţi? Aţi închis aceste departamente. Aveţi casieră?

Florin Bercea: Avem

Un angajat: Cine-i casiera? Cea pe care aţi dat-o afară cu bodyguarzii? Unde este trezoriera?

Florin Bercea: Sunt aici.

Un angajat: Suntem aici şi stăm ascunşi să muncim, domnul Bercea pentru că avem lipit sigiliul pe birouri. Este un abuz ce faceţi. Mi-aţi sechestrat lucruri personale.

Florn Bercea: Este prima dat când aflu că...

Un angajat: Haideţi domnul Bercea, că la doi metri de biroul dumneavoastră sunt birouri sechestrate, iar noi venim să muncim pe ascuns pentru colegii ăştia.

Un alt angajat: Sunt două săptămâni de când ne-aţi sigilat birourile, în ce bază le-aţi sigilat?

Florin Bercea: S-au sigilat pentru că se externalizează serviciul, este aprobat de administratorul judiciar.

Un alt angajat: În ce bază legală s-a întâmplat asta? Noi nu vă putem obliga să ne ţineţi, dar faceşi-o legal, nu să vin la serviciu şi să găsesc sigiliul pe o uşă.

UPDATE 4

Bercea: „Am credinţa că săptămâna viitoare se va rezolva problema salriilor. Să spunem miercuri.”

Un angajat: Domnule Bercea, când se va rezolva această situaţie, daţi-mi un termen.

Florin Bercea: Nu eu sunt administratorul judiciar, nu eu conduc această firmă.

Angajat: Când se va rezolva această situaţie?

Florin Bercea: Am credinţa că săptămâna viitoare. Să spunem miercuri.

Angajat: Dacă miercuri nu rezolvaţi, putem veni la dumneavoastră şi să vă cerem demisia şi să-l lăsaţi pe altul?

Florin Bercea: Fiind administrator special, eu sunt numit de acţionar. Aşa că puteţi vorbi cu acţionarul.

Angajat: Îi spuneţi acţionarului că plecaţi. Îi spuneţi că nu vă descurcaţi.

Florin Bercea. Haideţi să ne înţelegem, firma este condusă de administratorul juridiciar. Eu sunt interfaţa lui în relaţia cu dumneavoastră.

Un angajat: Dacă aceşti oameni îşi găsesc trei reprezentanţi şi vor veni în biroul dumneavoastră să discute cu un alt ton şi cu altă atmosferă toate aceste probleme, dumnavoastră daţi un răspuns în scrins la solicitările oamenilor pe care le au?

Florin Bercea: Da.

UPDATE 5

Angajat: Noi suntem colegi de ani de zile. Noi nu putem lucra unii fără ceilalţi.

Angajat: Să înţeleg că ceilalţi 180 de oameni care sunt pe altă firmă nu şi-au luat banii. Şi nu aveţi nicio soluţie să-i plătiţi. Atunci ei ce să facă în momentul acesta? Spuneaţi că-l invitaţi pe Sorin Enache să discutaţi cu el.

Florin Bercea: Între timp lucrurile s-au schimbat. Avem un nou director executiv.

Angajaţii: Cine e?

Florin Bercea: Mura Frînculescu. (Rumoare în sală. Un angajat îi pune poza Murei Frânculescu pe un monitor din studio).

Florin Bercea: Legal sunt legat de mâini şi de picioare.

Angajat: Legal, unii dintre noi pot să-şi piardă casa. Ce putem face, legal, ca să nu-şi piardă casa?

Angajat: Banii de benzină au venit de la angajaţi.

Florin Bercea: Eu v-am spus că sigur săptămâna viitoare o să rezolvăm lucrurile.

Angajat: eu am impresia, că din toate discuţia asta, reiese că dumneavoastră vreţi să se închidă această televiziune, nu să vă recuperaţi banii.

Angajat: Dumneavoastr, teoretic, ar trebui să fiţi de aceeaşi parte cu noi. şi dumneavoastră trebuie să vă recuperaţi bani, şi noi avem de luat salarii. Şi ce faceţi pentru asta? Chemaţi acţionarul.

Florin Bercea: Nu pot să-l chem. El trebuia să rezolve problema până acum.

Angajat: Păi, îl chemăm toţi.

Florin Bercea: Chemaţi-l. Eu sunt de partea voastră aici. Dar nu putem noi să dăm ordine acţionarului.

UPDATE 6

Soluţiile lui Bugnar

Gabriel Bugnar: Prima întrebare: ce meserie aveţi la bază. Eu sunt producător de televiziune, dumneavastră ce meserie aveţi?

Florin Bercea: Sunt absolvent de Petrol şi Gaze.

Gabriel Bugnar: Vă dau eu o soluţie pentru colegii care nu sunt pe firma Realitatea Media, dar înainte de toate, întrebarea esenţială este dumneavoastră mai vreţi ca ei să vină la serviciu sau nu?

Florin Bercea: Categoric că vreau.

Gabriel Bugnar: Dar vreţi să vină plătit sau gratis? Vă dau eu soluţia. Toţi colegii care sunt 174, îi angajaţi în acest moment pe Realitatea Media.

Florin Bercea: Şi vor primi banii în septembrie.

Gabriel Bugnar: Nu. şi pentru perioada în care dumneavoastră nu aveţi drept de semnătură, dumneavoastră le daţi o primă pentru că ei au muncit pe gratis. Nu le daţi nimic în plus.

Florin Bercea: Nu e vorba doar de voinţă.

Gabriel Bugnar: De ce nu se poate?

Florin Bercea: Nu pot să spun da pentru că nu ştiu dacă soluţia dumneavoastră este sută la sută legală.

Gabriel Bugnar: Dacă nu-i legal să-i angajaţi, ei din acest moment nu mai vin la serviciu şi să vedem cum funcţionează televiziunea.

Florin Bercea: pot să rămână pe acea firmă. Şi să se facă un contract, care n-a existat până acum.

Gabriel Bugnar: ştiţi care e diferenţa dintre noi. Eu vă dau o soluţie pentru prezent, iar dumneavoastră ne daţi pentru viitor. Pentru viitor nu ne interesează, că noi azi vrem să mâncăm şi să ne plătim ratele. Vreţi să rezolvaţi problema acum sau mâine? Începând de astăzi noi ăştia 174 stăm acasă. Credeţi că în situaţia aceasta televiziunea va mai funcţiona?

Florin Bercea: Deci eu nu v-am spus să staţi acasă.

Gabriel Bugnar: Cum vreţi să vină oamenii a serviciu, gratis? Din acest momentu cei 174 nu mai lucrează şi reveim la serviciu în momentul în care veţi spune că îi puteţi plăti. E o soluţie asta?

Florin Bercea: Nu mi se pare.

Gabriel Bugnar: Atunci aveţi o soluţie?

Florin Bercea: Nu acum.

UPDATE 7

„Cum vă explicaţi că de când aţi venit dumneavoastră în această firmă, totul s-a dus de râpă?”

Gabriel Bugnar: Daţi-ne acest semn de bunăvoinţă şi aceşti 174 de oameni să-şi dea demisia de pe acea firmă şi îi reangajaţi pe Realitatea Media.

Florin Bercea: Acestă decizie de transferare a oamenilor a fost luată pentru că trebuia făcut un plan de restructurare a Realităţii care se află în stare de insolvenţă şi administratorul de atunci, domnul Enache, a spus că această chestiune poate fi ca o reducere de personal. Şi nu se poate face angajare când societatea este în aceeaşi situaţie.

Gabriel Bugnar: Dar în acelaşi timp sunteţi de acord că firma nu poate funţiona fără ei. Şi atunci?

 Florin Bercea: Am pus oameni de specialitate să se ocupe de acest lucru.

Gabriel Bugnar: Spuneţi-mi clar, de ce nu puteţi să-i angajaţi din nou la Realitatea Media?

Florin Bercea: Pentru că nu va accepta niciodată comitetul creditorilor acest lucru.

Angajat: De ce a fost pusă Mura Frînculescu în locul lui Sorin Enache, care nu are acces, căruia i-aţi tăiat telefonul, ceea ce nu am văzut nici la Sebastian Ghiţă. Pentru ce nu are Sorin Enache acces în clădire? Dar Cătălin Ilie? Mădălina Rădulescu şi Cristi ne-au dat bani de bezină, nu dumneavoastră.

Florin Bercea: Şi i-au recuperat.

Angajat: Nu i-au recuperat. De ce are Enache biroul sigilat?

Florin Bercea: Pentru că nu mai are contract cu Realitatea.

Angajat: I-aţi dat afară pe Sorin Enache, pe Cătălin Ilie. Cum vă explicaţi că de când aţi venit dumneavoastră în această firmă, totul s-a dus de râpă? Până să veniţi dumneavoastă funcţiona totul perfect. Veneam la serviciu, făceam audienţă şi ne luam salariul.

Angajat: Dar Mura Frînculescu ştie că este director executiv la Realitatea?

Florin Bercea: Nu a fost instalată oficial. Abia m-am întâlnit cu ea.

Angajat: Pe Mura Frînculescu ce o recomandă? Newsin este o agenţie moartă, cea la care lucrează Mura Frînculescu. Ce o recomandă pentru a-l înlocui pe Sorin Enache.

Florin Bercea: Cei care conduc firma la ora actuală. Comitetul creditorilor, ei o recomandă.

UPDATE 8

Angajaţii: „Cine este acţionarul Realitatea?” Florin Bercea: „Nici eu nu ştiu.”

Angajat: Vă mulţumim că aţi coborât printre noi pe-aici. Eu vă sfătuiesc să-la duceţi înapoi pe Enache măcar ca să vă sfătuiască, pentru că e cazul. Şi să căutaţi o soluţie împreună că sigur vă va da soluţii.

Florin Bercea: Soluţii se vor găsi.

Angajat: Dragi colegi, vă sfătuiesc să terminăm cu domnul Bercea şi să discutăm ce vom face în continuare.

Florin Bercea: Enache a fost schimbat din funcţia de administrator special de către acţionar. Întrebaţi-vă acţionarul.

Angajaţii: Cine este acţionarul?

Florin Bercea: Nici eu nu ştiu.

(Rumoare în sală.)

Angajaţii: Pe dumneavoastră cine v-a angajat?

Florin Bercea: Bluelink Communicazioni. Pe vremea aceea era Elan Schwartzenberg dar după aceea nu ştiu cine e. Elan Schwartzenberg se pare că a împuternicit-o pe Ioana Vîntu şi aşa mai departe. Nu ştiu

Angajat: Şi dumneavoastră aţi fost numit de „nu ştiu”?

Florin Bercea: Bluelink este acţionarul majoritar al dumneavoastră. Din partea lui Bluelink poate să vină azi cineva, mâine Ionel, poimâine Costel, dacă are împuternicire de la notariat...

Florin Bercea: Rugămintea mea este că aşa cum am vorbit cu dumneavoastră să vă stabiliţi nişte reprezentanţi. Din punctul meu aveţi toată deschiderea şi sper să trecem şi peste hopul acesta.

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • GoodMood GoodMood
  Acolo, oamenii, poate chiar sufera!...sunt femei gravide, sunt bolnavi carora le trebuie medicamente, sunt platitori de rate, sunt OAMENI! Nu mai radeti pe la colturi de niste oameni nevinovati, ca nu se stie niciodata cand se intoarce roata! Fiecare greseste, fiecare are destinul lui, fiecare are dreptul de a-si alege propriul drum in viata...fie vorba si de job....Lasati rautatile si vedeti-va de treburile voastre, ca nu e corect ce faceti. Nu e nimeni de vina ca are patron "puscariabil", cum spuneti...fiecare isi asteapta salariul pe munca prestata! Cand te angajezi undeva, oriunde, nu cauti in istorie dosarele patronului....lasati penibilitatea si concentrati-va pe familiile voastre si pe viata voastra! Caracter tipic romanesc: SA RADEM CA A MURIT CAPRA VECINULUI! Jenant!
 • GoodMood GoodMood
  "domnu-le" MISOGIN, bagam de seama ca esti, de fapt, o femeie frustrata:)) astea nu sunt comentarii serioase! Zic sa te apuci sa faci un cozonac...nu de alta, dar se apropie Craciunul!
 • crenguta crenguta
  ce greseala a facut Elan de astia inca isi mai fac de cap acolo? O sa plece curand? Ce sanse sunt sa CASTIGE?
 • unul-altul unul-altul
  Nu as vrea sa ma pronunt asupra articolului scris de Gabriel Bugnar, intrucat contine destul de multe descrieri/aprecieri din perspectiva personala (ceea ce este firesc, de altfel). Doresc sa punctez un singur lucru: la ora actuala grupul de creditori care a reusit sa-l impuna pe Bercea ca administrator special (printr-o incheiere extrem de discutabila a judecatorului-sindic) - am in vedere PAS Petrom, Sindicatul Energie-Petrom si GMG MEdia Box - nu detine decat in jur de 10% din masa credala. Acest grup de creditori face eforturi disperate sa creasca arficial si ilegal creanta GMG MEdia Box (de la 11 milioane lei la peste 120 milioane lei) si sa dobandeasca astfel controlul asupra Adunarii Creditorilor, organul care poate lua decizii cu privire la Realitatea Media ... asta explica faptul ca prima lor masura a fost sa scape de avocatii firmei, iar acum vor sa externalizeze departamentul financiar, totul pentru a pune mana pe arhivele societatii (contracte, evidente contabile etc) si a incerca sa le aranjeze in sensul dorit .
  Cat despre bani, ar trebui retinut ca gruparea Gusa-Pacuraru nu a bagat niciun ban in Realitatea Media si nici nu pare sa aiba vreo intentie in acest sens. Toti banii care au venit pana acum si cu care s-au platit salariile - asa cum s-au platit, e adevarat, cu intarziere sau chiar deloc in cazul unora - au venit direct sau indirect de la Elan ...Nu vreau prin asta sa-l scuz sau sa-l apar pe Elan, pentru ca are si el o vina in tot ceea ce se intampla acum (de exemplu, faptul ca Bercea si ai lui isi fac inca de cap prin societate se datoreaza unei greseli a lui Elan).
  In rest, sper sa auzim de bine si situatia sa se normalizeze cat mai curand.
 • Gicu Gicu
  De ce ar fi paria cei de la RTV, pentru ca au stiri mai bune ca voi?! Sunteti varza pe langa ei iar brandul nu convinge omul sa stea pe un canal. De unde atata inganfare? Doar pentru ca lucrati la Realitatea? Ce mai e televiziunea asta acum, pentru un simplu telespectator din provincie?Daca vreu sa vad stiri si sa aflu primul dau la RTV sau la Antena 3, voi va treziti dupa o ora. A ramas prea putin din cea ati reprezentat odata, nu mai aveti stiri insa va bateti cu pumnul in piept, poate de aia sunteti in picaj total. Pe mine din fata televiz nu ma interes conflictele voastre, eu ma uit la stiri, le avti la timp bine, nu le aveti, nu contati.... Asta e.
 • Gica de la Scularie Gica de la Scularie
  http://gabrielbugnar.blogspot.ro/
  Situatiade la Realitatea TV e descrisa corect de Gabriel Bugnar. Bravo acestui om, le zice pe bune!!!
 • unul-altul unul-altul
  haideti sa nu mai vorbim daca nu stim. la data la care s-a semnat contractul pentru meciul Dinamo-Barcelona, Enache nu mai avea drept de semnatura, fiind inlocuit de Bercea, conform dispozitiei judecatorului-sindic. Afacerea cu meciul a fost perfectata de duo-ul de mare succes Gusa-Pacuraru, reprezentat de Bercea... Si ei il cunosc pe Craiu, nu are Enache monopolul relatiei cu Craiu ... Asa ca "parandaratul" ar trebui cautat in alta parte, nu la Enache
 • Angajatul de nadejde Angajatul de nadejde
  Draga noastra, IULIA BUNEA, cea care ai semnat acest articol, scrii tendentios: nimeni nu a linsat pe nimeni si nici macar n-a incercat asta!!!!
  Cine ti-a "povestit" despre sedinta ori te-a mintit, ori ai scris de la tine putere, astfel incat situatia sa para cat mai dramatica.
  A fost o sedinta absolut civilizata si fiecare parte prezenta a incercat sa-si spuna pasurile. Bercea nu a fost in pericol niciun moment, asa ca modifica dracului articolul.
  Nu ma enerveaza situatia in sine, cat ce se scrie despre noi. Traiti voi viata noastra inainte de a scrie ce va vine in cap. Asa ca las-o balta cu vorbele mari"aproape ca l-au linsat".
 • Drobja Drobja
  Ar trebui sa strangem randurile. Daca ne facem treaba, televiziunea noastra va rezista.
 • aidan aidan
  @fan a lui chelemen-numeste o singura televiziune care sa nu fie la fel,condusa de puscariabili! poate kanalD ca-s turci si nu ai cum sa afli ce dosare au la ei in tara. in rest...unul si unul. asta e de fapt in tara asa ca ce sa ne mai miram de televiziuni. e vreun mahar care sa nu aiba un dosarel, macar unul, penal? prin dosarelele alea se strang suruburile obedientei. toti muncim pentru puscariabili. poate si dumneata!daca n-oi avea norocul de-a nu munci!
 • aidan aidan
  @angajatRTV-foarte civilizat comentariu! respect! da-ar fi si altii ca dumneata lumea ar fi mai buna!bine ca mai exista oameni care inteleg ca prea putine depind de noi si ca in general totul e o loterie! era evident ca rtv nu putea prelua integral realitatea! era,la fel de evident, ca daca-ti ofera cineva de lucru, elan, vei zice merci si te vei duce. cine, cine in zilele mileniului 3 isi permite sa ramana fara loc de munca?mai ales ca nu era vina angajatilor ca proprietarii s-au incaierat pe prada! ei muncisera pana in ultima zi, isi respectasera contractul! bine ca vin alegeri peste alegeri si au nevoie de posturi tvr,ca altfel nu vedeam un viitor bietei realitati! e ca cu teroristii:ce vina au civilii care mor din cauza fanatismului lor? niciuna!asa si cu angajatii realitatii. sunt mereu la mijloc intre interese mari politice si/sau financiare.tin cu ei pentru ca-s nevinovati dar duc tot greul si tot stresul!
 • vreau solutii vreau solutii
  interesante mesaje de la cei de la raitaru. si chiar daca nu sunt de la ei. poate la citirea lor va amintiti de unitate si de ce stiti sa faceti bine, unii foarte bine, si fara de care nu ati putea sa traiti de fapt, cel putin acum. cred ca prea putini ar renunta la ce stiu si iubesc sa faca. mai bine se aduna si se organizeaza si se va rezolva. cu nervi de otel, bineinteles...
 • vreau solutii vreau solutii
  interesante mesaje de cei de la raitaru. si chiar daca nu sunt de la ei. poate la citirea lor va amintiti de unitate si de ce stiti sa faceti bine, unii foarte bine, si fara de care nu puteti sa stati, cel putin acum. cred ca prea putin ar renunta la ce stiu si iubesc sa faca. mai bine se aduna si se organizeaza si se va rezolva. cu nervi de otel, bineinteles...
 • Angajat RTV Angajat RTV
  Dragi fosti si probabil viitori colegi si prieteni, eu unul va sustin si sunt alaturi de voi in aceste momente. Nu e corect ce se intampla si multi dintre voi nu merita aceste lucruri. Nervi de otel si calm, situatia se va rezolva intr-un fel sau altul.
  P.S. Incercati sa constientizati ca momentul octombrie a fost o loterie. Unii au avut noroc. Momentan...
 • fan al lui Chelemen fan al lui Chelemen
  Vad ca unii ii idolatrizeaza pe sefii de la Realitatea, sefi care i-au chemat din concedii si i-au obligat sa semneze cu AMS fara sa se gandeasca la consecinte. Mare nenorocire e ca toti oamenii astia, care sunt fie pe AMS, fie pe Realitatea Media, sunt la mana unor puscariabili:
  - Ion Radu Fotino, interpusul lui Elan la AMS, e bagat in rahat cu terenurile lotului Henri Coanda;
  - Maricel Pacuraru - puscariabil;
  - Liviu Luca - puscariabil;
  - Cozmin Gusa - bagat in nenorociri pana in gat;
  - Elan - prieten cu Codrut Marta, implicat in dosarul prostituatelor;
  Ce fel de televiziune e asta pentru care lucrati? Cautati pe google pe baietasii astia si va veti cruci bai deontologilor.

Trimite un comentariu

sus