Skip to main content

17 Octombrie. Circul televizat în cazul Ioanei Tufaru continuă

 

Publicitate

CIRC ÎN DIRECT. Săptămâna trecută, Antena 1 a fost amendată cu 50.000 de lei pe motiv că încalcă legislaţia privind protecţia minorilor prin difuzarea unor imagini indecente cu Ioana Tufaru, îmbrăcată sumar, după ce a slăbit 120 de kilograme, scrie Evenimentul zilei.

Cu toate acestea, nimic nu-i împiedică pe moderatori să se folosească de naivitatea ei. În "exclusivitate", fiica Andei Călugăreanu este acuzată de "Ţăranul cu Maserati" că i-ar fi cerut 2.000 de euro.


După ce i-a filmat gândacii din casă, moderatorul emisiunii "Un show păcătos", Dan Capatos, continuă să stoarcă rating de pe urma Ioanei Tufaru, singur fiică a Andei Călugăreanu.
CLOACA TV. Capatos nu se lasă, continuă s-o umilească pe Ioana Tufaru. O femeie bolnavă!


CULTURĂ ŞI MEDIA PE BANI EUROPENI. Comisia Europeană (CE) a informat, marţi, că doreşte o mai mare deschidere a publicului faţă de cultura europeană şi, în acest sens, a propus un fond în valoare de 1,8 miliarde de euro, prin care, în cadrul programului Europa Creativă, va consolida programe de cultură şi media, scrie Mediafax.

Programul ar aloca peste 900 de milioane de euro pentru a susţine sectorul cinematografic şi al audiovizualului - domeniu cuprins în actualul program Media - şi aproape 500 de milioane de euro pentru cultură.
Comisia Europeană alocă 1,8 miliarde de euro pentru programe de cultură şi media


MINIMAX IESE DIN ROMTELECOM. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat ca Romtelecom să scoată Minimax de pe platforma sa de satelit Dolce, fapt care se produce la 13 zile după ce compania a scos efectiv din grilele sale televiziunea pentru copii, scrie Mediafax.

Romtelecom a scos, pe 3 octombrie, de pe platforma sa de satelit Dolce televiziunea Minimax, fără a avea atunci aprobarea CNA pentru modificarea grilei de programe în acest sens şi fără a-şi anunţa telespectatorii, unii dintre aceştia solicitând pe forumurile de discuţii ale companiei reintroducerea postului.
CNA a aprobat ca Romtelecom să scoată din grilele sale televiziunea pentru copii Minimax


VALOAREA PUBLICITĂŢII ONLINE. Piaţa raportată a publicităţii online din România s-a ridicat în prima jumătate a acestui an la 46,6 milioane de lei (circa 10,2 milioane de euro), în uşoară creştere faţă de primul semestru al anului trecut, potrivit ultimului studiu ROADS referitor la această piaţă, realizat de IAB România şi PwC România, scrie HotNews.ro. Rezultatele studiului au fost prezentate marti in cadrul evenimentului IAB Forum.

Potrivit celei mai noi editii Romanian Online Advertising Study (ROADS), valoarea raportată a publicităţii online în primul semestru a fost cu 7% mai mare comparativ cu aceeaşi perioadă din 2011.
Studiul ROADS: Valoarea raportata a pietei de publicitate online din Romania a atins 10,2 milioane euro in primul semestru


ACHIZIŢIE. Romtelecom a preluat Muvix.ro, "un serviciu (n.a serviciu video on demand cu filme romanesti si straine ce pot fi vazute online, contracost) pe care l-am lansat acum 3 ani, primul serviciu de acest gen lansat in .ro", scrie HotNews, care ctează blogul lui Orlando Nicoară, director general Mediafax Group. În prima fază, Romtelecom va prelua conţinutul din Muvix, urmând ca integrarea Muvix.ro în Dolcetv.ro să se întâmple în următoarele şase luni, spune acesta.
Romtelecom a preluat Muvix.ro - un site cu filme care pot fi vazute contracost


VOYO PE MOLDOVENEŞTE. Platforma de continut de entertainment cu plata Voyo va intra anul viitor si pe piata din Republica Moldova, a declarat Costi Mocanu, head of Voyo si vicepresedinte in cadrul Central European Media Enterprises (CME), grupul american care detine Voyo, in cadrul evenimentului ZF Digital '12, scrie Wall-Street.ro.

Serviciul Voyo a fost lansat la inceputul anului trecut, iar acum are in jur de 78.000 de clienti si este disponibil in sase tari (Republica Ceha, Bulgaria, Croatia, Romania, Slovacia si Slovenia).
Costi Mocanu: Anul viitor lansam Voyo si in Moldova


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    Daca intra Voyo.ro in Republica Moldova, eu zic moldovenii sa-si mai ia filme si seriale de pe net cat mai pot.
    De cand astia de la Pro marseaza pe Voyo.ro au facut zeci de plangeri pentru inchiderea siteurilor de torente din Romania. Asta, desi oferta lor contra cost e de-a dreptul ridicola: Pariu cu viata, telenovele romanesti si filme vechi.
  • popa popa
    da ma sigur a distrus-o diaconescu, nu imbecilitatea celor care fac astfel de emisiuni si a presei in general. eu nu vad rostul atator discutii despre mass-media, atat timp cat la noi numai media nu exista ci doar niste instrumente politice slinoase. de jurnalisti nu mai vorbesc, au fost precum dinozaurii, candva, undeva au existat dar nu i-a vazut nimeni...
  • radu radu
    @Petrisor, poti sa ne prezinti o comparatie intre showurile mondene, Acces, happpy hour, cancan tv, show pacatos si cele de pe kanal d ?
    Chiar daca stim cine e lider, cred ca au mai fost niste fluctuatii in cifre, totusi aceste emisiuni se bat pe cateva mii sau sute de mii de telespectatori. Diaconescu ar trebuie sa fie mandru de cum a distrus media romaneasca.

Trimite un comentariu

sus