Skip to main content

Money.ro TV, pe toate reţelele de cablu înainte de meciul Bute – Grachev

 

Publicitate

Noul post Money.ro TV se va vedea, de mâine, vineri, 2 noiembrie, pe toţi operatorii de televiziune prin cablu, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Mihai Tatulici, manager de proiect.

Reţelele care vor transmite noul post de televiziune, deţinut de Sorin Freciu, se numără, printre altele, UPC şi RCS&RDS.

Într-o primă fază, Money.ro TV apare ca preluare pe frecvenţele Giga TV. Ulterior, de anul viitor, postul Giga TV va fi relansat într-o nouă formulă. Noua televiziune, ce va înlocui Giga TV va fi dezvoltată tot de echipa Money.ro TV, condusă de Mihai Tatulici.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, pe 11 octombrie, solicitarea firmei Media Advertising & Sales (deţinută de Sorin Freciu în proporţie de 95%) de a modifica licenţa generalistă  pe care o deţinea deja într-una cu profil de news şi economic sub numele Money.ro TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Money.ro TV, care are drept slogan „Păzitorul banului public”, are drept obiectiv controlul banului de stat. „Statul este cel mai mare investitor. Această televiziune va analiza cheltuirea banului public protejând cetăţeanul de abuzurile care se fac”, a declarat Mihai Tatulici în cadrul şedinţei CNA din 11 octombrie.
Intrarea Money.ro TV pe toate companiile de cablu şi DTH are loc cu doar două zile înainte de meciul Bute – Grachev, ce va fi difuzat de postul de televiziune duminică de la ora 04.00, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Meciul va putea fi văzut şi la Dolce Sport.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • AMELIA91 AMELIA91
    Eu am pachet Baza rds(cablu),si inca nu am money.tv
    giga tv nu am avut,atunci sa ma astept ca nici money tv nu voi avea?
  • mosh teaca mosh teaca
    Obae ,daca e prea sincera revolta mea si nu rimeaza cu articolele platite de Tatulici, o sa inteleg de ce nu ma publici.
  • mosh teaca mosh teaca
    bai,Money.ro...voua nu va e RUSINE ca veniti dupa emisiunile giga (pe care le desconsiderati si va puteau) pe cablurile lor ..tocmai la giga acasa,cu niste EMISIUNI JENANTE.cu imaginea PRAF si pulbere (nici OTV in zilele de inceput n-a aratat in halul asta ; pe aceleasi scule prostii de la giga se vedeau ok)..
    am ajuns in 24 de ore sa apreciez fosta gigatv.Tatulici, stiam ca te-ai ramolit (stiu,o sa-mi scrii iar hai sictir ca un golan ordinar) dar sa inchei matale patetic o cariera e una si sa te faci de RIS e alta. esti JALNIC,nu simti asta? nu simti.il lamuresti tu si pe Pinalty ca esti genial si asta in timp ce pe ecran trec fetze triste ,(poate pt ca-s neplatiti de doua luni???)

    bravo Pinalty,ai ingropat intr-o clipa giga. n-o mai scoti de acolo si asta va fi PIERDEREA principala.nu-ti vezi banii, desigur..dar asta stii deja (ca doar nu i-ai dat-o pentru bani,i-ai dat-o la o intelegere care economica nu poate fi ca el si ai lui n-au platit niciodata :)))). dar nu de bani e vorba ca aia poate ii mai faci, ci de faptul ca n-o vei putea recupera - pt ca editorial money asta e moartea.nimeni nu se va mai uita la porcaria cu care ai inlocuit un program care iata,nu era cel mai rau. era pentru oameni nu pentru mutanti . si ceea ce ai cistigat in zece luni (amarita aia de audienta) iti ingroapa taranul asta intr-o saptamana. chiar te-am crezut destept in afaceri..sa ma scuzi !!!
    pune cruce pe giga tv.AI AVUT o televiziune, fraiere..
  • Caritas Caritas
    Dl Tatulici va avea grija de banul public asa cum a avut grija banilor de la Caritas CLUJ ?
  • Observator media_Money tv Observator media_Money tv
    Va spuneam eu ca Tatulici a acumulat intr-o viata in televiziuni,cat altii in mai multe vieti.Gaselnita cu retransmisia pute de la o posta a manarie,dar daca nu faceau asta,habar nu aveam ca Money sta destul de bine la capitolul desfasurare.Bineinteles ca mai sunt foarte multe de pus la punct si nu este usor dar Tatulici,face exact ca la alba-neagra cu toti,fie ei din CNA din GIGA sau de pe orinude.Am vazut ca se vace promo pentru meciul lui Bute(felicitari!),am vazut ca vor avea emisune medicala(bravo!),am vazut ca au transmisiuni in direct la stiri....ca orice inceput.Sunt insa si multe minusuri,dar vom urmari si vom spune ce si cum,poate ei tin cont si de parerea colegilor de la alte televiziuni,nu de alta dar ca sa le mearga bine.Succes!
  • Redactor Redactor
    Tase: Cine, marele priceput DS? Eheh, cate s-ar putea spune despre el si cum vrajeste el pe toti.
  • tase tase
    aveti un site "beton" si am auzit in piata ca o sa se ocupe de el cel care s-a ocupat de site-ul realitatea.net. inca un site de umplutura in romanica, parca si vad o sperietoare cu mii de stiri pe hp si fara pic de creier. si va ia banii pe cms baiatul ala smecher care cica se pricepe la web. tipul care e "cool" si pozeaza cu chitara ca el e web 3.0 :D
  • burningsnowflake burningsnowflake
    hahahahahahahahaha
    ....ma uit pe RCS, pe grila de programe a operatorului scrie clar GIGA TV, iar pe imagine scrie: Live GigaTV (preluare Money.ro TV)
    strutocamila continua: burtierele si crawl-ul sunt de Money...dar pe transmisia live de GigaTV, nota bene...!!!!
    deci avem o transmisie live-exclusiva cu doua sigle.
    mega tareeee! alo CNA?
    vai mama ei de tzarisoara, cum va mai suporta pe toti, cu mizeriile voastre.
  • alex alex
    si uite asa Tatulici a fentat operatori de cablu si nu le-a mai platit taxa de intrare in grila (ce cred ca nu e chiar micuta mai ales la RCS). La mine totusi pe RCS digital calitatea imaginii este foarte slaba, zici ca este luata de pe web transmisia.
  • Alexandru Alexandru
    Presupun ca aceasta "inchiriere" a frecventei Giga TV nu e valabila 24/24 de ore, deoarece tocmai a revenit George Harabagiu cu a sa emisiune, dupa cateva zile de promo. De asemenea, am mai vazut promo-uri la chestii noi ce urmeaza a fi pe Giga TV (de exemplu ceva emisiune de poker).

    Pe de alta parte, Money.ro difuzeaza doar reluari sambata si duminica si dupa ora 22 in restul zilelor.
  • Observator media_Money tv Observator media_Money tv
    Asadar,incepe!Am tot auzit pe piata ca a plecat cutare si cutare la money tv.Nume bune unele dar sigur nu sunt numai aceia.Ce alte nume,ma refer la cei care sunt"importanti" si apar pe sticla,mai vin la money?Ce emisiuni vor fi?Vedeti voi,aici se vede mana lui Tatulici,pentru ca din dorinte MULTIPLE de a nu se deconspira,pierde legatura cu normalitatea.Orice post tv care se respecta si este respectat,isi promo pe emisii inainte de aparitia pe cablu.Aici totul este venit taras,pe burta,calcand in rahat si manjind platourile,chiar brutal(dar nu in sensul artistic,pare mai mult o frica sanguina)Eu,dupa cate vad,ceva nu se vrea vazut si asta nu este ok.Deci,de tatulici am auzit dar ce alte vedete mai sunt pe acolo new entry....cine stie sa ne spuna?Ca poate ne uitam si noi:-)
  • cristi cristi
    Pe AKTA a fost tot timpul, inca de cand s-au rupt atunci de Money Channel.. in schimb, in dimineata asta cand am ajuns pe GiGa TV, am observat ca tot Money.ro este.
    Stie cineva ce se mai difuzeaza pe Money Channel cel vechi ? La mine nu mai este de 1 luna.
  • claudio caniggia claudio caniggia
    Nu si-a luat nicio teapa Pinalti, stati linistiti! Teapa si-au luat-o oameniii care au venit la televiziunea fantoma si au ramas fara job. Mult succes Money.ro! Cred ca va fi un proiect interesant!
  • Charles Bronson Charles Bronson
    Totul se duce dracului în maxim trei luni. Adică atunci când se vor termina banii. Să vezi atunci colapsul găurii negre! Matematic e imposibil să hrăneşti o burtă flămândă care şi-a triplat volumul (citeşte o redacţie care şi-a triplat numărul de membri) doar cu şpăgile lui Tatulici şi cu resturile publicitare rămase de la ospăţul staţiilor mari. Cine s-a uitat un pic pe net la emisiunile din noua grilă a văzut cum arată moartea ratingului. Cu vorbărie incontinentă şi cu idei fixe obţii un sigur lucru, indiferent de reţeaua de cablu: telespectatorul se **** pe tine şi schimbă canalul. Minune mare dacă proiectul ăsta apucă primăvara!
  • alex alex
    Iar articolul de mai sus este scris chiar de MIhai tatulici care se foloseste de site ul asta pentru interesele lui financiare ori de cate ori vrea. Ca sa nu spun jurnalistice, pentru el jurnalismul incepe cu copiii handicapati si se termina cu ratoiala la autoritati pentru a cadea la invoiala... iar Freciu, dupa ce s-a folosit de The Money Channel pentru diferite spagi, cu si fara SOV, merge acum, in disperare de cauza pe mana mosului, pentru a vopsi cioara inca o data...
    Bietul Dan Apostol, cat trebuie sa plece capul in noua formula de relansare, intre doi smecheri obositi...

Trimite un comentariu

sus