Skip to main content

Top Chef, sub emisiunea de debut. Suleyman şi Pariu cu viaţa şi-au împărţit seara

 


Top Chef a fost, la a doua ediţie, sub rezultatele de săptămâna trecută. Aseară, emisiunea de pe Antena 1 a fost pe locul trei în audienţe, atât la nivel naţional, cât şi la nivel urban.

Dacă săptămâna trecută Top Chef era pe prima poziţie pe targetul comercial 18-49 de ani, aseară a fost pe poziţia a treia.

Concursul de pe Antena 1 a fost depăşit de serialul Suleyman Magnificul (Kanal D) şi de Pariu cu viaţa (Pro TV).

Datele, în continuare:

La nivel URBAN:

Kanal D, cu Suleyman, a fost pe primul loc pe intervalul Top Chef, cu o medie de 820.000 de telespectatori pe minut. A fost urmat de Pariu cu viaţa (Pro TV) şi, pe trei, de Top Chef. Media Top Chef: 523.000 de telespectatori pe minut, cu 80.000 mai puţini decât săptămâna trecută.

La nivel NAŢIONAL:

Pro TV, cu Pariu cu viaţa, a fost cel mai urmărit post TV la nivelul întregii ţări: aproape 1,7 milioane de telespectatori. Pe locul doi a fost Suleyman. Top Chef a avut o audienţă aproape la jumătate faţă de Pro TV. Comparativ cu săptămâna trecută, când reuşea să sară de un milion de telespectatori, aseară a avut cu 150.000 mai puţini în fiecare minut.

Segmentul comercial: Top Chef a avut o medie de 330.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (5,9 rating pe segment). A fost pe locul trei, după Pro TV, cu 473.000 de persoane din segmentul comercial (8,5 rating) şi Kanal D, cu 359.000 (6,4 rating pe acest target).

Audienţa posturilor TV luni, 12 noiembrie, pe intervalul Top Chef, în mediul URBAN:

1. Kanal D: 820.000 de telespectatori pe minut (7,8 rating)
2. Pro TV: 760.000 (7,2)
3. Antena 1: 523.000 (5)
4. Antena 3: 347.000 (3,3)
5. Naţional TV: 271.000 (2,6)

Audienţa posturilor TV luni, 12 noiembrie, pe intervalul Top Chef, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV: 1.678.000 de telespectatori pe minut (8,8 rating)
2. Kanal D: 1.394.000 (7,3)
3. Antena 1: 855.000 (4,5)
4. Naţional TV: 545.000 (2,9)
5. Antena 3: 494.000 (2,6)

Audienţele săptămânii trecute, de la debutul Top Chef, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • cristi cristi
  Oricum,vom sti de ce restaurante sa ne ferim!
 • cristi cristi
  Pardon,adevarati!
 • cristi cristi
  Adevarat,concurentii sunt slabuti,sper la chefi adevareti in sezoanele urmatoare!
 • cristi cristi
  Si inca ceva!Am fost in locatiile celor 3 jurati,si sunt super profesionisti,Aqua,La cantine de nicolai si Chocolat;mancarea este de nota 10!
 • cristi cristi
  Din cate vad eu,aici si nu numai,este mai mult razboiul televizunilor!
  Mie personal imi plac ambele emisiuni,si cred ca Top Chef va deveni mai interesant in emisiunile urmatoare,este un show progresiv.Antena 1 are un MARE minus deoarece nu emite HD!!!
 • poporul roman poporul roman
  tu ai o problema cu acel om cred ca iti e ciuda ca nu esti in locul lui sau esti esca?
 • poporul roman poporul roman
  la master chef toata lumea prostita o sa se uite pentru ca acolo nu striga nimeni ca disperatii ca si cum se striga aici la topchef si si daca se striga o sa vina espertul sau eudor si o sa zica ca ce se striga e cu o clasa peste celelalte strigaturi ale televiziunilor pentru ca e pe prost tv acea emisiune de cacao
 • Pitikus Aureus Pitikus Aureus
  neinspirata alegea juriului, cei 3 sau compromis definitiv, in special Tudor Constantin e la minus 1, prin atitudine si prestanta.
  si?? asa se aude ca blondinu ala a castigat deja ?? um?

  as vrea sa comparam audientele cu MasterChef cand reincepe.
 • rares rares
  :)))))))))
 • poporul roman poporul roman
  e o telenovela proasta nu una istorica si pt @bahmuteanca degeaba zici ca e din cauza a ceea ce televiziunile dau,de exemplu, sunt seriale mai bune pe cinema pro sau pro tv de ce nu se uita lumea?
 • emma emma
  Au filme dar in weekend seara
 • danB danB
  :) Isi vor face si ei un pseudo "Dansez", ca tot au luat-o pe Daniela Serafimovici si au facut "baletul XFactor" :)
 • rares rares
  mare dreptate ai eudor !
 • nole nole
  Spui Intact si…tragi apa !Dejectii in toate directiile .Astia mai bine s-ar apuca sa croseteze decat sa faca televiziune .Pe A3, indiferent de ora sau zi , cu siguranta dai de o ceata de isterici cu fete congestionate urland ca disperatii ca BASE e de vina !saracii…Pe A1 , doar emisiuni de-o calitate si-o transmisie demna de toata mila.De restul ce sa mai zici, nici macar nu merita mentionate .Asta e Intact….bine felix, dale-o ca ai la cine :) )))
 • Ozzy Ozzy
  baietii astia de la "antene" se chinuie de ceva ani sa produca formate asemanatoare ce cele de la "pro",da' intodeauna iese totul prost...si cand te gandesti ca "Dansez..." le-a fost oferit lor,prima data...da' au zis ca nu merita efortul...mai bine...

Trimite un comentariu

sus