Skip to main content

CNA, prima ședință în noua formulă. Cazul Sergiu Nicolaescu, pe ordinea de zi

 


Consiliul Național al Audiovizualului va ține mâine prima ședință publică din acest an, cu noua componență. Printre subiectele analizate va fi și modul în care a fost reflectată moartea regizorului Sergiu Nicolaescu pe posturilor de știri România TV, B1 TV, Antena 3 și Realitatea TV.

Publicitate

Ședința de mâine va fi condusă de Răsvan Popescu, fostul Președinte al instituției, în calitate de vicepreședinte interimar. Interimatul lui Popescu se va încheia pe 15 ianuarie, când va fi înlocuit de Viorel Vasile Buda, ales ieri de Consiliu pentru a ocupa funcția de vicepreședinte. În acest moment, CNA nu are președinte, Laura Georgescu, propunerea membrilor CNA pentru această funcția nefiind validată încă de Parlament.

De la sfârșitul anului trecut, CNA are patru noi membri, numiți pentru un mandat de șase ani: Vasile Buda, Maria Gubernat, Florin Gabrea şi Laura Georgescu, după cum paginademedia.ro a anuțat AICI.

 

Sâmbăta trecută, CNA s-a autosesizat în cazul Sergiu Nicolaescu.

Poziția CNA:

“Consiliul Naţional al Audiovizualului îşi exprimă public dezaprobarea totală faţă de modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului şi senatorului Sergiu Nicolaescu.

CNA s-a autosesizat şi, în urma monitorizărilor efectuate în perioada 03 – 05.01.2013, va prezenta punctul de vedere după analiza acestui subiect în prima şedinţă publică a Consiliului.”

Despre cum s-au comportat posturile de știri în ziua incinerării lui Sergiu Nicolaescu, citiți AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Decesul regizorului Sergiu Nicolaescu este plin de controverse. Nici macar nu este lasat in pace sa se odihneasca. A fost criticat si rascriticat pe toate posturile privitor la vointa lui de a fi incinerat. Pentru ce mai exista testament?

Trimite un comentariu