Skip to main content

CNA s-a autosesizat în cazul Sergiu Nicolaescu. Televiziunile vor fi luate la analizat

 


Publicitate

DEZAPROBARE TOTALĂ. Televiziunile vor fi luate la analizat în cazul Sergiu Nicolaescu, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului şi-a exprimat public “dezaprobarea totală faţă de modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului”.

În prima şedinţă a forului, posturile TV vor fi luate la analizat.

Poziţia CNA:

"Consiliul Naţional al Audiovizualului îşi exprimă public dezaprobarea totală faţă de modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului şi senatorului Sergiu Nicolaescu.

CNA s-a autosesizat şi, în urma monitorizărilor efectuate în perioada 03 – 05.01.2013, va prezenta punctul de vedere după analiza acestui subiect în prima şedinţă publică a Consiliului."

Despre cum s-au comportat posturile de ştiri în ziua incinerării lui Sergiu Nicolaescu, citiţi AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Da, RTV a batut toate recordurile de gretosenie. Si, dupa 3 zile in care mai aveau putin si o linsau in direct pe sotia lui Sergiu Nicolaescu, aseara Striblea se intreba cum pot unii sa faca asa ceva... EXCLUSIV !!!
  • as zice ca sunt clar derapaje...eu mai ales am simtit la RTV acest can-canism infectios. Mereu titrrand cu capitale :"urmeaza", "exclusiv", "acuzatii grave", presupusul fiu.
  • ieri toate televiziunile au fost otv EXCEPTAND REALITATEA TV SI DIGI 24.
  • Nu stiu cat de potrivita este autosesizarea CNA-ului in cazul Sergiu Nicolaescu, intrucat nu cred ca s-a incalcat vreun drept post-mortem al regizorului. Televiziunile si-au facut treaba asa cum au stiut, au prezentat informatiile in maniera economiei de piata: au facut valva, audienta,deci bani.E de inteles.

Trimite un comentariu

sus