Skip to main content

ULTIMA ORĂ: Canalele PRO TV revin în grila Dolce TV din 9 ianuarie

 

Publicitate

Pro TV şi Dolce au ajuns la o înţelegere. După mai puţin de o săptămână în care canalele Pro nu au fost în grila Dolce, cele 11 posturi vor reintra în grilă şi vor fi disponibile pentru cei aproximativ un milion de abonaţi Dolce, deţinut de Romtelecom, începând de mâine, 9 ianuarie.

În poziţia Romtelecom, operatorul care deţine Dolce nu dă detalii despre preţ, dar spune că spune că "Romtelecom se bucură că demersurile sale pentru continuarea negocierilor au dus la găsirea unei soluţii pentru retransmiterea canalelor Pro TV fără costuri suplimentare pentru clienţii săi."

Poziţia Pro TV, în continuare:

"Pro TV S.A. si Romtelecom au ajuns la un acord in baza caruia cele 11 canale Pro TV (Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD si sport.ro HD) vor reintra in grila Dolce TV din 9 ianuarie.

Pana la 31 ianuarie 2013, partile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract.
Chiar si in conditiile continuarii contractului cu Romtelecom, canalele Pro TV vor fi disponibile in voyo.ro. De la 31 decembrie, abonatii voyo.ro au oferta completa de entertainment: filme, seriale, show-uri si canalele ProTV, Acasa, Acasa Gold, Sport.ro si ProCinema. Pe langa cele doua canale exclusive pe care le are, Voyo Cinema si Voyo Comedy, voyo.ro a inclus in oferta de abonament si cele 5 canale Pro TV, toate integrate in noua sectiune a site-ului, TV ONLINE. Astfel, abonatii voyo.ro au posibilitatea sa urmareasca emisiunile, filmele si programele de stiri ale canalelor Pro TV in timp real, ca si cum s-ar uita la TV. Prin achizitionarea unui abonament voyo.ro de 3 euro + TVA, utilizatorii pot vedea ProTV, Sport.ro, ProCinema, Acasa si Acasa Gold. Cei care aleg sa se aboneze prin card, PayPal sau trec de la plata cu SMS la cea cu cardul pana la data de 31 ianuarie 2013 vor plati pentru abonamentul Voyo 1 Euro + TVA / luna in primele doua luni. Din a treia luna, abonamentul Voyo revine la valoarea de 3 Euro + TVA/ luna.

Parte a grupului CME (Central European Media Enterprises), PRO TV S.A. opereaza pe teritoriul Romaniei cu 11 canale de televiziune - Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD si sport.ro HD – 3 posturi de radio – PRO FM, PRO FM Dance si Music FM – si 28 de website-uri . PRO TV S.A. ofera o gama variata de productii locale de succes, dar si formate internationale de renume.

Informatii si detalii privind receptionarea televiziunilor Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International pot fi obtinute la numarul de telefon (021).250.50.63 si (021).250.50.64, la Departamentul de Relatii cu publicul al PRO TV."

Poziţia Romtelecom:

"Romtelecom şi grupul Pro TV S.A. au ajuns la un acord în baza căruia cele 11 canale ale grupului reintră în grila Dolce din data de 9 ianuarie 2013: Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD şi sport.ro HD.

Până la 31 ianuarie 2013, părţile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract.

Chiar şi în condiţiile reintroducerii canalelor ProTV, Romtelecom va păstra în grilele Dolce TV canalele BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News. Aceste canale, introduse începând cu 3 ianuarie 2013, rămân în continuare disponibile în toate pachetele de bază pentru platformele de televiziune prin satelit şi televiziune prin internet - IPTV, cu titlu gratuit şi promoţional, până la 31 martie 2013. După această dată, canalele respective vor rămâne în grilele Dolce TV, urmând să fie redistribuite în mod diferit în pachetele de programe.

Romtelecom se bucură că demersurile sale pentru continuarea negocierilor au dus la găsirea unei soluţii pentru retransmiterea canalelor Pro TV fără costuri suplimentare pentru clienţii săi."

În procesul de reintroducere a canalelor ProTV în grilă, există posibilitatea apariţiei unor disfuncţionalităţi temporare ale altor canale, care vor fi remediate în cel mai scurt timp. Ne cerem scuze anticipat pentru orice eventual inconvenient."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • expertul expertul
    poate nu sti? politica CME e dictata de TW care va prelua controlul total in 2013.
  • expertul expertul
    am avut informatia de aseara. separe ca intelegerea a fost parafata printr-un intermediar cheie.
  • dann dann
    Poate aflam si parerea Protectiei Consumatorului .daca s-au trezit din betie . si din numarat spaga
  • Rex Rex
    Domnilor,ca sa va lamuriti cine a lasat pretentiile deoparte in fata dezastrului financiar,va invit sa vizitati profilul actiunii CETV(detinatorul televiziunilor CEME din Cehia si Romania)de la bursa din SUA.Actiunea este sub 6$ de la maximul de 106$ din mai 2008.Performanta e realizata odata cu preluarea functiei de CEO de catre 'magistralul' camaraman prezentat in Romania ca mare guru managerial in media.Asta in timp ce indicele S&P se afla la maximul ultimilor 5 ani(rastimp in care compania proprietara a Mediapro a scazut cu 96%!!!).
    Ca sa fiti si mai siguri pe cine pariati,luati in calcul ca S&P(de data asta agentia de rating)a scazut calificativul companiei la sfarsitul anului,dupa o lunga serie de reduceri similare.Mai adaugati si faptul ca pe o treime din TV-uri din Bulgaria au fost scoase din grila posturile trustului.
    Dincolo de sforaietoarele comunicate de PR cu audientele pe la diverse emisiuni stau cifrele catastrofale din dreptul datoriilor acestui trust.Asta e ratiunea pentru care intr-o prima faza incearca si ei marea cu degetul crezand ca scot mai multi bani.Forta lor de negociere este insa extrem de subreda pentru ca toti cei din domeniul financiar mondial le cunosc problemele.Aia se uita la ratingul companiei si nu la ratingul emisiunilor difuzate in Romania sau aiurea.
    Pacat ca nu e listat la bursa si grupul RCS ca sa vedeti acolo datorii nete!Ce urma pentru consumator in conditiile astea era foarte previzibil-majorare de tarif(daca o permite piata) ori scadere drastica a cheltuielilor(cu reflectarea in continutul media).
    Proprietarul Romtelecom(OTE) este si el intr-o pozitie proasta dar are avantajul sprijinului consistent al unui actionar foarte puternic(Deutsche Telekom).Nu cred insa ca vor miza masiv pe Romania.
    UPC este intr-o pozitie mai confortabila financiar(asta nu inseamna profitabilitate,dar macar nu-s in prag de faliment).Problema la ei este aceea ca grupul nu mai vede Romania ca pe o piata de dezvoltare si ar dori mai degraba vanzarea.Cine sa cumpere insa pe praful asta din piata media si sa preia datoriile enorme?!
  • dann dann
    multe trebuie schimbate : dth si sirma sa fie tratate la fel . ne facem de cacao cu cu semidoctii scoliti la scoala de smenari si pacalici .
  • Cristian Cristian
    Haineti sa va dau un pont, sa nu mai stati pe jar. Protv a primit de la Dolce doar 6 milioane Euro, deci Pro TV a cedat. Petrisor Obae poate verifica prin sursele sale.
  • dogy dogy
    Pro tv a fost cel care a cedat, garantat... Pierdea peste 1 milion de telespectatori abonati la Dolce, plus niste milioane de euro din reclama Romtelecom, Dolce si Cosmote pentru Pro tv, plus niste milioane din taxa de la Dolce ( aia asa mica... mai bine 15 centi pe abonat decat nimic, nu? :D ).
  • aBonatu aBonatu
    @Maria...multumesc de link. Cel referitor la HBO.
    @Cactuss- si acel comunicat are legatura cu stirea data de Petrisor. HBO a fost initial oferit ca o compensatie la ProTV. Acum au comunicat ca e gratuit pana la sfarsitul lui martie chiar daca revine ProTV.

    Apropo..ce stii..ne dati si voi (RCS-RDS) HBO gratis 3 luni? Ca eu sint aBonat atat la Dolce cat si la Digi:)..
    Probabil ca nu stii daca da si RCS HBO gratis...legitimatia ta de acces in sediul RCS nu e valabila la lift :) sau la scarile care urca de la parter catre etajele decidente:)
  • sfinx sfinx
    nu m-am uitat in viata mea mai mult de 10 minute la pro cinema, 1 ora acasa tv, maxim o zi din viata pe mtv, pe esca o stiu din parodiile cu mondenii si din poze pe net, pur si simplu mi-e scarba de ea, de vocea ei
    ma uit doar la BUSU cateodata si la tanti florica asta inseamna trustul pro pentru mine
  • aBonatu aBonatu
    @cactuss- Stim ca nu esti fan PRO....esti doar un umil angajat RCS-RDS
  • Mike Mike
    Era de asteptat sa cedeze rtc. Cu un milion de clienti dintre care cateva sute de mii DTH nu iti pemiti sa scoti 11 canale. Oamenii de la tara care au lighean ( satelit ) nu se uita la BBC sau HBO)
    Macar vom avea hbo gratis pana la la primavara.
  • Catalin Catalin
    Se pare trustul PRO si-a dat seama nu nu valoreaza mai nimic si au acceptat propunerea Dolce, nu au dat cat a vrut pro dat putin mai mult ca ultima oara. Nu sunt client Dolce si nici telespectator Pro asa ca situatia mi-e indiferenta 98% si 2% interesanta.
  • cactuss cactuss
    Buna, Maria! Cand vrei sa trimiti pe cineva catreun link anume, e bine sa dai link-ul care face referire cu stirea care a dat-o Petrisor Obae. Link-ul corect este: http://www.romtelecom.ro/companie/centru-de-presa/comunicate-de-presa/2013/ianuarie/08-ianuarie-2013/
  • adrian adrian
    Uraaaaaaaa :)
  • Nelu Nelu
    Cine a trecut in ultimele zile pe la casieriile RCS, a vazut ceea ce era clar ca se va intampla ... un trafic ceva mai ridicat pe la contractari. Romtelecom nu a avut de ales. Fara PRO in oferta, Dolce ar fi "murit" in cateva luni ...

Trimite un comentariu

sus