Skip to main content

Cea mai bună ediţie din toate sezoanele: aproape şase milioane de români la Românii au talent.

 

romanii au talent

Publicitate

AUDIENŢE. Ultimele preselecţii de la Românii au talent şi alegerea semifinaliştilor au ţinut românii în faţa televizoarelor: aproape şase milioane de români s-au uitat în fiecare minut. Vârfurile emisiunii au sărit de 7,2 milioane de telespectatori.

A fost cea mai urmărită emisiune Românii au talent dintre toate cele trei sezoane, de când emisiunea s-a lansat în România, pe toate targeturile: urban, naţional şi comercial.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele emisiunii Românii au talent în care s-au ales finaliştii. De săptămâna viitoare, show-ul va fi în direct.

LA NIVEL NAŢIONAL. Românii au talent a fost văzută, în fiecare minut, de 5,9 milioane de telespectatori. Cota de piaţă a fost de peste 50%, ceea ce înseamnă că peste jumătate dintre românii care se uitau la televizor erau pe Pro TV, la Românii au talent.
După Pro TV a fost TVR 1, cu emisiunea O dată-n viaţă, prezentată de Iuliana Tudor, cu Andreea Marin invitată. Pe locurile 3, 4 şi 5 au fost, la nivel naţional, Acasă (Inimă de ţigan), Kanal D şi Antena 1.

Vârf naţional: 7.202.000 telespectatori, la minutul 22.06.

LA NIVEL URBAN. Audienţa show-ului în oraşe s-a apropiat de trei milioane de telespectatori în fiecare minut: 2,995 milioane de orăşeni pe minut. Locul doi a fost al Antenei 1, urmată de TVR 1, Antena 3 şi Acasă.

Vârf urban: 3.654.000 telespectatori, la ora 21.59.

SEGMENTUL COMERCIAL. Românii au talent a atras un public tânăr: 1,65 milioane de telespectatori pe minut între 18 şi 49 de ani (29,8 rating pe segment). Peste jumătate din telespectatorii din acest segment de vârstă care se uitau la TV erau pe Românii au talent (56,6 cotă de piaţă pe segmentul comercial). Pe locul doi la targetul comercial a fost Antena 1: 239.000 de persoane (4,3 rating).

Audienţa posturilor TV vineri, 29 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent:

NATIONAL URBAN
Pro TV 5.907.000 telespectatori pe minut (31,1 rtg) Pro TV 2.995.000 (28,6)
TVR 1 727.000 (3,8) Antena 1 378.000 (3,6)
Acasa 711.000 (3,7) TVR 1 342.000 (3,3)
Kanal D 619.000 (3,3) Antena 3 266.000 (2,5)
Antena 1 607.000 (3,2) Acasa 228.000 (2,2)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • max max
    Aici ai dreptate.Ratingul asta e menit ca sa vanda spatiu publicitar mai scump.Conform ratingului de aseara s-au uitat in total la televizor 18 milioane de "minciuni".
  • max max
    Interesant.Conform kantar aseara s-au uitat la televizor aproximativ 18 milioane de persoane intr-o tara cu 17 milioane de locuitori.Probabil si imigrantii si turistii se uitau impreuna cu romanii la "Romanii n-au talent".Saptamana viitoare ajung la 9 milioane de telespectatori si bat "Britain's got talent",iar peste 2 saptamani ajung la 12 milioane si bat "America's got talent".Nu se intreaba nimeni de unde atata generozitate la audientele astea?Chiar credeti ca 7 milioane de romani se uita la un post in acelasi timp?In nici un caz trusturile de presa nu sunt mana in mana cu kantar ca sa jecmaneasca companiile sa cumpere spatiu publicitar mai scump.Ar fi interesant de stiut cat costa un spot in timpul "Romanii au talent".
  • tomdegetelul tomdegetelul
    problema nu e ca e f bun show ul,e doar tristete mare vineri seara la televizor toate televiziunile au renuntat la batalia cu emisiunea si de aia oamenii ne avind la ce sa se uite se uita la ea(prefer un film bun pe internet decit sa l vad pe bartos la fiecare 5 secunde cum se maimutareste)e de prost gust deja,pacat ca dintr un moment de 2 minute nu vezi decit 30 de secunde cum omul isi arata talentul restul sunt cei doi ciumpalaci,juriul si publicul,
  • 1q 1q
    Oau, ce replica inteligenta !
  • Alex Alex
    Din pacate marea masa de needucati care nu s-a uitat la ProTV, observ, nu prea stie sa scrie ori sa acorde predicatul cu subiectul. ("sa" "sa u").
  • dan dan
    Dupa ce am vazut cum sunt realizate masuratorile de audienta, eu unul m-am lamurit. 7 milioane de minciuni!
  • rarau rarau
    comentariu pt - gavriloc mile !
  • rarau rarau
    tu esti ,, motanule ''????
  • Elena Elena
    De acord! Vad acum ca televiziunea copy-paste nu se lasa si dupa chix(x)factor,top chef,rom.danseaza,vor sa faca si rom.are artisti!rusinos pt A1!
  • Ne0 Ne0
    Va mai aduceti aminte sloganul a1? "Cea mai buna televiziune de divertisment" No comment!
    Felicitari ProTv.
  • Argus2013 Argus2013
    1 q: sa mori tu?
  • Simby Simby
    Felixieni tot comuniști au rămas
    Pe voi va bate kanal D aproape in fiecare seara iar voi aveți tupeu sa criticati Brandul ProTv
    Voi doar visati la audientele ProTv-ului
    Adevaru e ca Antena1 e o televiziune de rahat cu conducator comunist si de asta nu va avea audiențe mari fiindcă conducerea e de rahat la fel si telespectatori acestui program
    Antena1 canalu care arată jegu de sub unghia lui Tufaru =))))) aici ramaneti felixienilor nu puteți trece la nivelu următor
  • 1q 1q
    remarcabil, ce naibii sa mai spui ? totusi, cred ca show-ul chiar nu este atat de spectaculos, dar, repet, putine de spus la cifrele astea...pe divertisment si-au creeat o imagine care le aduce rating in orice situatie.
  • Argus2013 Argus2013
    BRAVO, Pro TV!
    In acest caz, meritul e al: concurentilor, publicului, juriului, televiziunii si celor care si-au pus talentul si priceperea sa iasa un show de zile mari.
  • gavrilovic mile gavrilovic mile
    marea masa de needucati sa u uitat la pro(stia) tv

Trimite un comentariu

sus