Skip to main content

La limita imposibilului. Dan Bittman, în acelaşi timp şi la Happy Hour şi la Acces Direct

 

bittman antena 1
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

BITTMAN CONTRA BITTMAN. În această după amiază, telespectatorii care se uitau la Happy Hour şi la Acces Direct au putut vedea o situaţie aproape paranormală. Dan Bittman era în acelaşi timp şi pe "happylica" lui Măruţă, dar şi în emisiunea Simonei Gherghe. Solistul povestea în acelaşi timp, în două locuri diferite, situaţia prin care a trecut.

Cum de a fost posibil? Explicaţia a venit după câteva minute de la Simona Gherghe: „Interviul cu Dan Bittman a fost înregistrat astăzi mai devreme”, a spus aceasta după pauza de la finalul interviului. Dan Bittman era în direct, alături de trupa sa, la Pro TV.

Acces Direct n-a fost în direct

Interviul lui Dan Bittman la Acces Direct a început mai devreme decât cel de la Pro TV. Iniţial, pe ecran la Antena 1 era trecut direct, după cum se vede şi în captura de mai jos. În momentul în care Dan Bittman a intrat în studioul Happy Hour, Măruţă l-a întrebat direct, pentru a confirma faptul că emisiunea de pe Pro TV este live: În ce dată suntem azi şi ce oră este acum?

După ce Dan Bittman a intrat în direct în studioul Pro TV, Antena 1 a scos menţiunea Direct de pe ecran.

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Situaţia a fost semnalată şi de comentatorii paginademedia.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudia gazdac claudia gazdac
    da bine spunea aseara d-na bahmuteanu multa regizare in emisiunea simonei...mie nu trebuie sa-mi mai multumeasca ca sunt alaturi de acces direct de saptamana viitoare nu voi mai urmari emisiunea
  • alex alex
    da a anuntat dar dupa ce Maruta a aruncat o ironie
  • Oskar Oskar
    De ce, Radu? SImona a spus ca-i vorba de o emisiune inregistrata. EU nu-s fan SImona Gherghe, dar la finalul interviului a precizat asta.
  • Robin Robin
    "Bravo acces direct", "nu vad care e problema". Serios? E o mizerie de emisiune cu apucături mizerabile.
  • Oskar Oskar
    Simona a spus: "Revenim in direct. Interviul cu Dan Bittman a fost inregistrat". pentru ce atata tevatura?
  • Ancutza Ancutza
    Dar vaaai, ce-avem noi aici! Bittman cel omniprezent. Inregistrarile se fac tot timpul. Nu mai strigati mai "lupu" ca nu va mai crede nimeni.
  • adrian adrian
    Ce mizerie face moldoveanca asta care a fost sa se reculeaga pt.ca nu mai suporta stresul.Pe numele ei Gherghe Simona.
  • matei_a matei_a
    eu ma intreb acum cate emisiuni Acces au fost inregistrate si date cu "direct"
  • Smaranda Damian Smaranda Damian
    Si daca la o televiziune apare Bittman inregistrat, iar prezentatoarea spune, la final, ca a fost vorba de un interviu luat in aceeasi zi, cu cateva ore in urma, nu vad deloc care-i problema. Gherghe n-a spus ca e in direct cu Bittman.
  • Radu100% Radu100%
    Desi urasc PROTV-ul din ficati, Antena 1 gafeaza din ce in ce mai des. Sorry, dar ceea ce s-a intamplat la Acces direct ( iar) tine de prostie si neprofesionalism. Si DA, oamenii vor incepe sa creada din ce in ce mai mult ca "Trustul lui Voiculescu" dezinformeaza.
  • alex alex
    in primul rand linkul nu merge , iar in al doilea rand in timpul interviului dat de Bitmat la antena nu scria DIRECT , asa ca antena a stiut bine ce face cand a dat acest interviu
  • Dan Haiduc Dan Haiduc
    asta este concurenta adevarata din care noi avem doar de castigat, vad si la noi practici atat de folosite la marile televiziuni. iar acesta este rezultatul tehnicii, al echipelor care se misca foarte repede. bravo acces direct ca s-au mobilizat si au avut primii aceasta stire. bravo dan pentru ca ai media aproape de tine!
  • Denisa Denisa
    Ce stie cel mai bine lanterna1 sa faca ? Sa minta !!! Aici sunt asi !!
  • Ana Ana
    Dovada ca cei de la acces au spus ca sunt in direct. http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10151515292371201&set=a.10151279657251201.509932.501386200&type=1&theater
  • alex alex
    antenuta a programat intentionat inregistrarea in acel moment in care Bidtman era si la PRO TV

Trimite un comentariu

sus