Skip to main content

Antena 1, amendată cu 30.000 de lei pentru Acces Direct cu Rona Hartner

 

Acces Direct _ Rona Hartner

Publicitate

Antena 1, amendată pentru ieşirea din scenă a Ronei Hartner. CNA a decis să sancţioneze cu 30.000 de lei postul Antena 1 pentru o ediţie Acces Direct din luna februarie, în care actriţa Rona Hartner a ieşit supărată din platou, incident relatat de paginademedia.ro AICI. Consiliul a considerat că în acest caz a fost încălcat dreptul la demnitate al actriţei.

Emisiunea a fost analizată ca urmare a unei sesizări trimisă de o telespectatoare în care critica modul în care actriţa a fost umilită în emisiunea Acces Direct.

Rona Hartner a plecat supărată din emisiunea moderată de Simona Gherghe, după ce au fost difuzate secvenţe trunchiate dintr-o emisiune din 1999 Marius Tucă Show în care Corneliu Vadim Tudor îi aducea acuzaţii grave Ronei Hartner.

„Nu-mi place că aţi montat doar ce a vorbit el. Hai v-am pupat, pa”, a spus Rona Hartner, după care a părăsit val vârtej platoul.

Postul de televiziune a difuzat, două zile mai târziu, emisiunea integrală Marius Tucă Show din 1999.

Christian Mititelu, membru CNA, cel care a şi propus amendat de 30.000 de lei, a reacţionat dur la faţă de faptul că secvenţele jignitoare au fot reluate după atâţia ani la o oră de mare audienţă.

Nu pot decât să-mi exprim indignarea că se foloseşte un material vechi din 1999. Vine acum Antena 1 şi reia această scormonire de gunoaie şi o foloseşte într-o emisiune de divertisment. Este jalnic. Eu cred că avem o încălcare sub aspectul dreptului la demnitate”, a declarat Mititelu.

Mirela Bomboe, reprezentanta postului, a spus că acea difuzare a fost făcută cu acordul Ronei Hartner.

„Ea nu a făcut nicio plângere. După două zile a fost difuzată emisiunea integrală. Ea este actriţă. Probabil a vurt să aibă aceeaşi ieşire ca în 1999. A fost o ieşire scenică. A avut posibilitatea să intervină să-şi spună punctul de vedere. După două zile imaginile au fost difuzate integral”, a spus reprezentanta postului.

Narcisa Iorga, membru CNA:

”Doamna Rona Hartner a dat nişte interviuri în presă în care nu a lăsat să se înţeleagă că a fost un rol. A fost chiar nemulţumită. Nu văd unde este rolul”.

Naricsa Iorga a făcut o propunere de 50.000 de lei însă aceasta nu a întrunit numărul de voturi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Matei Matei
  Pe bune, nu o stim pe Rona. Putin show nu strica niciodata pentru o actrita:))
 • ciprian ciprian
  si asta este o emisiune de rahat ,in ziua de astazi nu prea mai ai ce sa vezi la tv
 • alex alex
  Păcat Acces Direct este o emisiune buna!!!
 • mile mile
  a3 ramane lider la dezbateri
 • Marcel Marcel
  Iata cifrele propagandei Intact
  http://www.antena3.ro/life-show/media/peste-1-320-000-de-telespectatori-l-au-urmarit-pe-crin-antonescu-la-antena-3-210273.html
 • Radu100% Radu100%
  Da-ne si noua audientele Razvan Dumitrescu vs Victor Ciutacu
 • Ioana Ioana
  gura bate curul, asa pe limba lor dinrect
 • II II
  nici acum n-am aflat de ce a plecat roxana lazarescu de la rtv;ce rating a facut prima editie a lui ciutacu la rtv?

Trimite un comentariu

sus