Skip to main content

România dansează, la distanţă pe primul loc în audienţe. Cea mai bună ediţie de până acum

 

romania danseaza - antena 1

Publicitate

AUDIENŢE. Emisiunea România dansează a pus Antena 1 pe primul loc în intervalul de difuzare al emisiunii. Concursul de dans a fost pe prima poziţie pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial.

Dacă săptămâna trecută programul de dans era pe locul doi pe intersecţia cu filmul de pe Pro TV, emisiunea de aseară a fost lider pe toată durata de difuzare, inclusiv pe intervalul de bătaie cu filmul de pe Pro TV Misiune pe MS One.

A treia ediţie a emisiunii a adus, pentru Antena 1, cele mai bune audienţe de la lansarea programului.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele România dansează.

LA NIVEL NAŢIONAL. Peste 2,2 milioane de români s-au uitat, în fiecare minut, la emisiunea jurizată de CRBL, Monica Petrică şi Mihai Bendeac. La nivel naţional, pe locul doi în clasament (la peste 600.000 de persoane în urmă) a fost Kanal D, care difuza Ochii din umbră, cu Ernest. Pro TV a fost pe locul trei pe întreaga ţară.

LA NIVEL URBAN. În oraşe, peste 1,3 milioane de telespectatori se uitau, în fiecare minut, la România dansează. Locul doi pe interval, Pro TV, avea aproximativ jumătate din audienţa Antena 1 pe intervalul show-ului.

SEGMENTUL COMERCIAL. România dansează s-a impus şi pe targetul comercial: 755.000 de telespectatori pe minut erau din segmentul 18-49 de ani (13,7 rating). Pe intervalul concursului de dans, Pro TV avea 506.000 persoane din acest segment (9,2 rating pe commercial).

Audienţele posturilor TV duminică, 31 martie, pe intervalul emisiunii România dansează:

NATIONAL URBAN
Antena 1 2.244.000 telespectatori pe minut (11,8 rtg) Antena 1 1.316.000 (12,6)
Kanal D 1.599.000 (8,4) Pro TV 734.000 (7)
Pro TV 1.479.000 (7,8) Kanal D 645.000 (6,2)
Prima TV 809.000 (4,3) Antena 3 353.000 (3,4)
Acasa TV 788.000 (4,2) Prima TV 324.000 (3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu100% Radu100%
    @Iulia: OK, multam ;)
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Nu e nicio pacaleala :).
  • Radu100% Radu100%
    Petrisoare, nu cumva e pacaleala de 1 aprilie ca pe siteul Antenei 1 nu vad nimic de audiente :)
  • Radu100% Radu100%
    Perfect de acord cu tine. Eu chiar nu inteleg cum sute de mii, milioane de oameni se pot uita la acea emisiune de la Kanal D.
  • Raul Raul
    eu nu ma mai incred in audientele prezentate, no offence ptr. Petrisor ca nu el e de vina ci firma care publica audienele. Sa inteleg ca datorita a 1.300 si cva de aparate se decide ca in seara sau ziua x, y; s-au uitat la emisiunea romania danseaza sau romanii au talent nu stiu cate milioane de telespectatori cand nici macar nu se stie pe ce criterii s-au ales acele persoane. daca 1000 din acele persoane se uita la romanii au talent inseamna ca s-au uitat 8,10, 11 mil de oameni, la fel si cu teatru tv. pai daca hapciupalitii aia cu acele dispozitive "ieste inculti si prosti" si nu apreciaza teatrul nu inseamna ca tre sa generalizezi prin anumite calcule ca asta e o tara de prosti si inculti. poate acele persoane care detin acele aparate de masurare a audientelor prefera sa se uite la acces direct sau la maruta iar generalizarea ca alte 3-4 milioane de oameni sunt in goana dupa mizerii si scandaluri mi se pare foarte incorect. sunt curios ce cifre ar fi daca cei de rds ar pune cifrele pe masa indiferent de target.
  • expertul expertul
    f buna emisiunea felicitari
    e bine ca avem 2 emisiuni bune romanii au talent si romania danseaza
  • etc. etc.
    Pacaleala de 1 aprilie?
  • catalin catalin
    Ideea nu e ca "RD" a fost pe primul loc - asta e ceva logic, pentru ca e un show ok, civilizat, ci cati mahniti se uita la Ernest, baiatul ala care nu "trece" de sticla de nicio culoare. In afara de sapte pensionare octogenare din Militari si Berceni, 1.500.000 de capriori care nu vor lua, nici anul asta, BAC-ul...
  • Radu100% Radu100%
    Asa mai da, parca editia de aseara a fost montat mai bine, dar se poate si mai bine. Pe mine ma exaspereaza ca parerile rudelor concurentilor.
  • Fifi Fifi
    de cand s-a lansat, "Romania Danseaza" a fost pe primul loc in fiecare saptamana!!!nu stiu de unde iei tu masuratorile alea, dar cred ca te plateste bine Sarbu.....
  • sasca sasca
    Intrade-var ce-a mai buna ediție, concurenți foarte buni și juriul de nota 10

Trimite un comentariu

sus